Liliana87
Fanka BB :)
15dpt
A co oznacza +3 ? Że trzeci tydzień? Nigdy nie robiłam elektronicznych testów!! Pieknie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
15dpt
PiękneDziewczynki mam wyniki.
Beta 2279,00
Progesteron 46.76
Tsh 2.9
Ft4 1.49
[emoji7][emoji173][emoji7][emoji173][emoji7][emoji173] czy ja mogę być spokojna????,
Idziemy na piccolo !!Dziewczynki mam wyniki.
Beta 2279,00
Progesteron 46.76
Tsh 2.9
Ft4 1.49
[emoji7][emoji173][emoji7][emoji173][emoji7][emoji173] czy ja mogę być spokojna????,
Bardzo chętnie! Chociaż jak sobie pomyslalalm o piccolo to mi jakos niedobrze sie zrobilo [emoji85][emoji85][emoji85] zjadlam w pracy sałatkę z warzywami, jajkiem i troszkę majonezu i mi ciągle niedobrze [emoji85]Idziemy na piccolo !! [emoji3590]
Teraz są bardzo modne ale mi osobiście nie przypada do gustu taka koloryzacja.Ale co tam zaszalalas i to potrzebneWstawiam wam moje kudły, jak tak patrzę to kolor jest fajny... Tylko on do mojej osobowości nie pasuje, ja chyba wolę się nie wyróżniać z tłumu. U kogoś obcego to by mi się podobało.
Poczekam aż się trochę wypłucze i wtedy postanowię. Ale raczej wrócę do brązu. Zobacz załącznik 1076384
Zawsze może być cos innego ja nie pijam gazowanych a teraz to już wgl wole sobie zostawić miejsca na inne grzeszkiBardzo chętnie! Chociaż jak sobie pomyslalalm o piccolo to mi jakos niedobrze sie zrobilo [emoji85][emoji85][emoji85] zjadlam w pracy sałatkę z warzywami, jajkiem i troszkę majonezu i mi ciągle niedobrze [emoji85]
A masz już tak,ze Cie od czegoś odrzucilo lub na cos bardzo masz ochotę??Zawsze może być cos innego ja nie pijam gazowanych a teraz to już wgl [emoji41] wole sobie zostawić miejsca na inne grzeszki [emoji23]
To, że jest w normie to nie znaczy, że jest ok najlepiej zapytaj lekarza. Przy staraniach TSH powinno być poniżej 2. Na początku ciąży wydaje mi się, że też powinno być niżej. Ja mam niedoczynność więc u mnie ze startu była zwiększona dawka euthyroxu przy ciąży. Może dziewczyny coś podpowiedzaNiby w normie według tego co napisali
Oczywiście, w piątek mamy wizytę. Ja biorę encorton, może on ma na to wpływ.To, że jest w normie to nie znaczy, że jest ok [emoji6] najlepiej zapytaj lekarza. Przy staraniach TSH powinno być poniżej 2. Na początku ciąży wydaje mi się, że też powinno być niżej. Ja mam niedoczynność więc u mnie ze startu była zwiększona dawka euthyroxu przy ciąży. Może dziewczyny coś podpowiedza [emoji6]
15dpt
A co oznacza +3 ? Że trzeci tydzień? Nigdy nie robiłam elektronicznych testów!! Pieknie!