GratulacjeDziewczyny byłam dzisiaj na wizycie w klinice, 25dpt mamy zarodek z pikajacym serduszkiem. Jeszcze do mnie nie dociera☺
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Stawiam na to ze jak bedziesz brala mete i ditowala i sie ruszala to napewno wyniki sie cos poproawia ale o ile tego nie wiem. Bedzie dobrze. Wszystko w twoich rekach ❤Czyli tragedii nie ma? To może dieta jeszcze pomoże i w dwa tygodnie może polepszy się
bazylia128
A co to za klinika? Kurcze no to na[rawde nie fajnie. Ale bym sie wku...la... No naprawde coraz gorzej sie dzieje ;( Ale poradzisz sobie jakos bo musziszZostawiłam u nich lekka ręka 18 tysięcy. A oni nie są w stanie zapewnić podstawowej opieki pacjentowi nie mówiąc o tym ze za takie pieniądze to człowiek oczekuje więcej niż minimum jakiegoś dopasowania do klienta, otwartości ale nie, tam jest jak na tasmie produkcyjnej.
Kazali zrobić kariotypy. Czynne od 7-19 niby bo o 15 już nikogo nie było a mu 78 km przyjechaliśmy na darmo.
Innym razem umówili mnie nie do tej dr do której chodzę tylko do tej wariatki z pierwszej wizyty.
Miałam konsultacje telefoniczna z anestezjologiem i genetykiem o 12:40 oczywiście na badania mam być o 8 rano żeby wyniki były. Konsultacja odbyła się bez badań bo nie zdarzyli zrobić ( wiec ja się Kuzwa pytam co ten anestezjolog miał konsultować ???)
Innym razem pobrali krew na badania infekcyjne. W środę a w poniedziałek mąż miał jechać do gdanska oddać nasienie do depozytu. Brak wyników badań bo materiał niediagnostyczny cokolwiek to znaczy ! Mąż pojechał w ciemno i na miejscu powtórzył badania ( oczywiście kazałam mu nie płacić !)
I tak można wymieniać w kółko.
Zaczynam się zastanawiać czy to niekompetencje kliniki i jej pracowników czy może palec Boży szturcha mnie i mówi ze idę zła droga nie wiem już sama wszystkiego mi się odechciało
Czarnuszka i olej z czarnuszki. Jeden z najsilniejszych naturalnych leków.
Czarnuszka (olej z czarnuszki) to super-lek na wiele dolegliwości jak rak, astma czy stłuszczenie wątroby. Jak ją jeść? Dawkowanie. Przeciwskazania.
surojadek.com
Dziewczyny Wklejam Wam linka o czarnuszce, wczoraj trochę o niej pisałyśmy, żeby uważać w ciąży, to jest akurat fakt, ale zobaczcie ile ma cudownych właściwości dla wszystkich starających się
bazylia128
No mi nie zlecil ani jeden lekarz bo bylam sobie szczupla i wszyscy mnie na tarczyce pchali. To saw yniki sprzed roku wiec mam nadzieje ze teraz to sie zmienilo. Zobacz ze ja po 1h mialam 130 a po dwoch zamiast spadac urosla do 170. Niezle nie A glukoza w normie Po takim czasie nauczylam sie po czym reaguje bo sie kuje glukometrem Ja na twoim miejscu zwiekszylabym sobie dawke mety do 1500 dziennie. Ale to ja wiesz ze potrafie byc skrajna Jaka masz metformine?Mi też nie zlecił, ja je zrobiłam dzięki Tobie bo pamiętam Twoją historie
Matko Ty to dopiero masz wynik kosmos
Od jutra dieta, dwa tygodnie to nie odczuje nawet, a napewno pomoże dzięki
Ananasowa93
SłupskA jaka to klinika? Ręce opadają... Czy jesteś w Invicta Gdańsk???
bazylia128
Ja teraz na etapie kurkumy tyle sie o niej naczytalamCzarnuszka i olej z czarnuszki. Jeden z najsilniejszych naturalnych leków.
Czarnuszka (olej z czarnuszki) to super-lek na wiele dolegliwości jak rak, astma czy stłuszczenie wątroby. Jak ją jeść? Dawkowanie. Przeciwskazania.surojadek.com
Dziewczyny Wklejam Wam linka o czarnuszce, wczoraj trochę o niej pisałyśmy, żeby uważać w ciąży, to jest akurat fakt, ale zobaczcie ile ma cudownych właściwości dla wszystkich starających się
Aduś16
Zabrzmiało jak Invicta GdańskSłupsk
Tasza
No też to właśnie widziałam. Ale dziwne by było jakby klinika miała to na wyłączność, może gdzie indziej inaczej to nazywają[emoji848]@Aduś16 czytałam o tej metodzie FAMSI, ona jest chyba tylko w Invicta. Zapytam lekarza czy o tym słyszał. Ja podchodzę do Ivf we Francji, nie wiem czy tutaj coś takiego jest, ale dzięki za info!
reklama
Tasza
Jabłka jak najbardziej spoko, ale jagodowe to nie sezon teraz. Jakimiś paskudnie pryskanymi się nie truj.Kiedys sie zmuszlam do grejfruta i nie dalo rady. No poprostu w smaku przypominal mi rozgryziona tabletke fuuuuj. Pomelo akurat mi podeszlo bo to w sumie taki zamiennik. No niestety nie jestem fanka tych owocow. Ale teraz bedzie faza na jablka i jagodowe jakies maliny, borowki. Ja to juz sie widze jak biegam z wozkiem ale marzenia co?
Podziel się: