Ja jak poszłam do Paśnika po 4-tym nieudanym transferze to mnie lekko ochrzanił, że dlaczego tak późno do niego przyszłam [emoji849]Przepraszam, że tak dawno nie pisałam [emoji17] ale ostatnio w pracy urwanie głowy. Już jestem po transferze. Nie wiem czemu ale jakoś do tego transfer podeszłam na spokojnie i nie liczę jakoś na szczęśliwe zakończenie [emoji17] może dlatego, że to mój już 4 transfer i nigdy beta nie drgnęła a po drugie transferowali mi zarodek 2BB. Mój najlepszy zarodek to 3BB...nigdy nie miałam powyżej 3 [emoji17]
reklama
Ha ha ha, niedobra Ty[emoji12]. Wczoraj musialam upichcić jakaś zapiekankę na następny dzień. Potem poćwiczyłam z godzinkę a później obejrzałam pół Czarownicy 2 i lulu. Także dzień wyczerpujący [emoji23]@fredka84 a ty co juz lezysz na podlodze i patrzysz sie w sufit czekajac na meza ???
Ja też, ja też chcę z Wami chlać[emoji1]. Ja mam przerwę ale będę pić dla towarzystwa [emoji12]Spróbujemy, zobaczymy[emoji4]
Zawsze lepiej takie pozytywne picie, niż topienie smutków[emoji6]
Choć przyznam że kolektywne wirtualne topienie smutków jest dużo bardziej skuteczne niż jak się smuci samemu.
Żebyś wiedziała że mi także [emoji3590]. Tu można posmucić i zaraz wszystkie Cię pocieszą[emoji3590]Mi i tak jest już tak dużo lepiej od kiedy tu jestem i Was mam [emoji3590]
Olusja1987
Fanka BB :)
Hej! Trapi mnie właśnie jedno pytanie. Czy jeśli zarodek z trzeciej doby przestanie się rozwijać w kolejnych dobach, to czy taki zarodek zamrożony w tej trzeciej dobie po rozmrożeniu i transferze w warunkach naturalnych również nie będzie się dalej rozwijał?
Netiaskitchen
U Was trzecia doba jest dziś? I dziś decyzja?Hej! Trapi mnie właśnie jedno pytanie. Czy jeśli zarodek z trzeciej doby przestanie się rozwijać w kolejnych dobach, to czy taki zarodek zamrożony w tej trzeciej dobie po rozmrożeniu i transferze w warunkach naturalnych również nie będzie się dalej rozwijał?
No patrzcie!!! Człowiek siedzi grzecznie przy garach a tu mi alkoholizowanie wmawiają [emoji12]Wcześniej wypiła 2 browary i liczy na dobry sex[emoji6]
[/QUOTE]Kochana, ja się resetuję bo mam przerwę w leczeniu, a tak poza tym to nie pamiętam kiedy ostatnio piłam.A ja wam powiem ze chciałbym jak fredka84 się zresetować a najlepiej mojego chopa taki guzik mu zainstalować daj na luz trochę. ...boże my chyba się miejscami zmieniliśmy chociaż ja znów przez niego przerywa łam cały wieczór wiecznie coś ze mną nie tak .... ehh dobra koniec moich wywodów....może sprobuje zasnąć
Wiecznie byłam na lekach bo byłam albo przed transferem albo po, więc dopiero teraz odreagowuję i po prostu piję też z żalu bo mi nie wychodzi i znowu muszę czekać...
A u Ciebie z mężem dalej nie gra? Nic mu nie przeszło?
Olusja1987
Tak.
U Was trzecia doba jest dziś? I dziś decyzja?
reklama
motylek24
Tak właśnie będzie, jeśli zarodek ma wady to nie rozwija się dalej. Trzeba pamiętać że w naturze też dużo zarodków odpada na każdym etapie rozwoju. Zaczęło hodować zarodki do 5 doby aby pozbyć się tych najsłabszych. Transfer blastocysty to większe prawdopodobieństwo ciąży. Jeśli para ma dużo zarodków w trzeciej dobie to lepiej zaczekać do 5 doby. Choć wiadomo że rozwój zarodka na szkiełku jest zawsze trudniejszy niż w naturalnych warunkach. Większość klinik hoduje zarodki do 5 doby , choć np. Novum preferuje do 3 doby. Oczywiście każda sytuacja inna.Hej! Trapi mnie właśnie jedno pytanie. Czy jeśli zarodek z trzeciej doby przestanie się rozwijać w kolejnych dobach, to czy taki zarodek zamrożony w tej trzeciej dobie po rozmrożeniu i transferze w warunkach naturalnych również nie będzie się dalej rozwijał?
Podziel się: