reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ładnemu we wszystkim ładnie :) Ja tez juz sie mniej boje. Dzisiaj mialam taki produktywny dzien. Biegalam godzine !!! Az na koniec mi sie rzygac zachcialo hehehehe dokupilam wit d w kropelkach. Biore caly czas wszystkie suple. Podwoilam dawke profetrilu do tego pije sobie jeszcze pokrzywe ten sok, aloes i pigwe. Postanowilam ze teraz zamiast miecha bede wcinac rybe, jutro zkupy w lidlu. Pomelo i mango juz mi wychodza bokami dlatego teraz bede jesc jablka - trocje sie ich balam ale wyczytalam ze sa ok a nawet lepiej niz ok. Boje sie tylko zeby tam czegos na usg nie bylo i zeby dostala zielone swiatlo. Aha i jednak wyczytalam ze chleb tez trzeba jesc wiec od jutra kromka razowego. Do tego zrobilam sobie taka mieszanke z cynamonu i kurkumy bo to podobno jest niesamowite na wszelkie stany zapalne i zabwienne na jelita. Czy ja naprawde nie popadam w paranoje :hmm::huh: ale jak tak dzialam to mi pomaga psychicznie chyba tylko ;)
Pasta z kurkumy z blogu Agnieszki Maciag jest mega 💪🏼 A taka prosta w zrobieniu. Zobacz 🙂

@bazylia128 zebys już nie miała wyrzutów o wczorajsze desperadosy, myśle o Tobie 😃. To moj ostatni na pożegnanie, lubiałam nieraz wieczorem wypić kieliszek wina, ale sama już nie wiem jak to jest. Jedni mówią ze niby nawet pomaga, a dziś miałam za dużo czasu w pracy i wyczytałam ze najlepiej wyeliminować całkiem alko na miesiac przed. Eh nie wiem... ale jeden sobie leżał w lodowce, to zeby się nie zepsuł 😜
Brawo TY 😍 😍 😍 Ja uwielbiam desperadosy ale ty orginalne bo teraz jakies inne wyszly. Pij na zdrowko. U mnie za chwile juz sie wszystko zacznie, mam taka nadziej to narazie nie bede tego pila. ale jak juz tylko bedzie po jakiejs punkcji to sie umowimy wirtualnie i wypijemy sobie nawet dwa 💜💜💜 A co :-) :):-) :):-) :)

Ładnemu we wszystkim ładnie :) Ja tez juz sie mniej boje. Dzisiaj mialam taki produktywny dzien. Biegalam godzine !!! Az na koniec mi sie rzygac zachcialo hehehehe dokupilam wit d w kropelkach. Biore caly czas wszystkie suple. Podwoilam dawke profetrilu do tego pije sobie jeszcze pokrzywe ten sok, aloes i pigwe. Postanowilam ze teraz zamiast miecha bede wcinac rybe, jutro zkupy w lidlu. Pomelo i mango juz mi wychodza bokami dlatego teraz bede jesc jablka - trocje sie ich balam ale wyczytalam ze sa ok a nawet lepiej niz ok. Boje sie tylko zeby tam czegos na usg nie bylo i zeby dostala zielone swiatlo. Aha i jednak wyczytalam ze chleb tez trzeba jesc wiec od jutra kromka razowego. Do tego zrobilam sobie taka mieszanke z cynamonu i kurkumy bo to podobno jest niesamowite na wszelkie stany zapalne i zabwienne na jelita. Czy ja naprawde nie popadam w paranoje :hmm::huh: ale jak tak dzialam to mi pomaga psychicznie chyba tylko ;)
Niezła jesteś 😊Żadnych półśrodków, wszystko po maxie😂Lewandowska to powinna się od Ciebie uczyć zdrowego trybu życia 😊😉Będziesz fit mama jak nic❤️😊
Ja nie wiem ile musiałabym zjeść pomelo żeby mi się znudziły, serio😊to chyba jeden z moich NAJ bardziej ulubionych owoców 😊bo marchewki to jednak warzywo😂😂😂

Brawo TY 😍 😍 😍 Ja uwielbiam desperadosy ale ty orginalne bo teraz jakies inne wyszly. Pij na zdrowko. U mnie za chwile juz sie wszystko zacznie, mam taka nadziej to narazie nie bede tego pila. ale jak juz tylko bedzie po jakiejs punkcji to sie umowimy wirtualnie i wypijemy sobie nawet dwa 💜💜💜 A co :-) :):-) :):-) :)
Bo pewnie, a jak! Będzie się nawet należało 😃

Ja też chcę z Wami😊
😊mam w lodówce Reddsa, nie zdążyłam wypić przed akcją zero alco. Nie wiem czy się zgramy, ale jeśli tak, to zrobimy sobie kulturalną wirtualną popijawę. Dokupię sobie ten zajebisty likier kawowy z Lidla i zapuścimy siebie coś do oglądania.Moze juz zacznie się taniec z gwiazdami😂 Ale będzie fajnie😊

reklama
Do góry