reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ładnemu we wszystkim ładnie :) Ja tez juz sie mniej boje. Dzisiaj mialam taki produktywny dzien. Biegalam godzine !!! Az na koniec mi sie rzygac zachcialo hehehehe dokupilam wit d w kropelkach. Biore caly czas wszystkie suple. Podwoilam dawke profetrilu do tego pije sobie jeszcze pokrzywe ten sok, aloes i pigwe. Postanowilam ze teraz zamiast miecha bede wcinac rybe, jutro zkupy w lidlu. Pomelo i mango juz mi wychodza bokami dlatego teraz bede jesc jablka - trocje sie ich balam ale wyczytalam ze sa ok a nawet lepiej niz ok. Boje sie tylko zeby tam czegos na usg nie bylo i zeby dostala zielone swiatlo. Aha i jednak wyczytalam ze chleb tez trzeba jesc wiec od jutra kromka razowego. Do tego zrobilam sobie taka mieszanke z cynamonu i kurkumy bo to podobno jest niesamowite na wszelkie stany zapalne i zabwienne na jelita. Czy ja naprawde nie popadam w paranoje :hmm::huh: ale jak tak dzialam to mi pomaga psychicznie chyba tylko ;)
Pasta z kurkumy z blogu Agnieszki Maciag jest mega 💪🏼 A taka prosta w zrobieniu. Zobacz 🙂

@bazylia128 zebys już nie miała wyrzutów o wczorajsze desperadosy, myśle o Tobie 😃. To moj ostatni na pożegnanie, lubiałam nieraz wieczorem wypić kieliszek wina, ale sama już nie wiem jak to jest. Jedni mówią ze niby nawet pomaga, a dziś miałam za dużo czasu w pracy i wyczytałam ze najlepiej wyeliminować całkiem alko na miesiac przed. Eh nie wiem... ale jeden sobie leżał w lodowce, to zeby się nie zepsuł 😜
Brawo TY 😍 😍 😍 Ja uwielbiam desperadosy ale ty orginalne bo teraz jakies inne wyszly. Pij na zdrowko. U mnie za chwile juz sie wszystko zacznie, mam taka nadziej to narazie nie bede tego pila. ale jak juz tylko bedzie po jakiejs punkcji to sie umowimy wirtualnie i wypijemy sobie nawet dwa 💜💜💜 A co :-) :):-) :):-) :)

Ładnemu we wszystkim ładnie :) Ja tez juz sie mniej boje. Dzisiaj mialam taki produktywny dzien. Biegalam godzine !!! Az na koniec mi sie rzygac zachcialo hehehehe dokupilam wit d w kropelkach. Biore caly czas wszystkie suple. Podwoilam dawke profetrilu do tego pije sobie jeszcze pokrzywe ten sok, aloes i pigwe. Postanowilam ze teraz zamiast miecha bede wcinac rybe, jutro zkupy w lidlu. Pomelo i mango juz mi wychodza bokami dlatego teraz bede jesc jablka - trocje sie ich balam ale wyczytalam ze sa ok a nawet lepiej niz ok. Boje sie tylko zeby tam czegos na usg nie bylo i zeby dostala zielone swiatlo. Aha i jednak wyczytalam ze chleb tez trzeba jesc wiec od jutra kromka razowego. Do tego zrobilam sobie taka mieszanke z cynamonu i kurkumy bo to podobno jest niesamowite na wszelkie stany zapalne i zabwienne na jelita. Czy ja naprawde nie popadam w paranoje :hmm::huh: ale jak tak dzialam to mi pomaga psychicznie chyba tylko ;)
Niezła jesteś 😊Żadnych półśrodków, wszystko po maxie😂Lewandowska to powinna się od Ciebie uczyć zdrowego trybu życia 😊😉Będziesz fit mama jak nic❤️😊
Ja nie wiem ile musiałabym zjeść pomelo żeby mi się znudziły, serio😊to chyba jeden z moich NAJ bardziej ulubionych owoców 😊bo marchewki to jednak warzywo😂😂😂

Brawo TY 😍 😍 😍 Ja uwielbiam desperadosy ale ty orginalne bo teraz jakies inne wyszly. Pij na zdrowko. U mnie za chwile juz sie wszystko zacznie, mam taka nadziej to narazie nie bede tego pila. ale jak juz tylko bedzie po jakiejs punkcji to sie umowimy wirtualnie i wypijemy sobie nawet dwa 💜💜💜 A co :-) :):-) :):-) :)
Bo pewnie, a jak! Będzie się nawet należało 😃

Ja też chcę z Wami😊
😊mam w lodówce Reddsa, nie zdążyłam wypić przed akcją zero alco. Nie wiem czy się zgramy, ale jeśli tak, to zrobimy sobie kulturalną wirtualną popijawę. Dokupię sobie ten zajebisty likier kawowy z Lidla i zapuścimy siebie coś do oglądania.Moze juz zacznie się taniec z gwiazdami😂 Ale będzie fajnie😊

reklama
Do góry