Waleczna36
Fanka BB :)
To ja zrobię dzień po TobieJa mam zrobić w 6 dpt, u mnie blastocysta 6 dniowa, oby się nam udalo
Trzymam mocno kciuki żebyśmy świętowały dzień po dniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja zrobię dzień po TobieJa mam zrobić w 6 dpt, u mnie blastocysta 6 dniowa, oby się nam udalo
Pasta z kurkumy z blogu Agnieszki Maciag jest mega A taka prosta w zrobieniu. ZobaczŁadnemu we wszystkim ładnie Ja tez juz sie mniej boje. Dzisiaj mialam taki produktywny dzien. Biegalam godzine !!! Az na koniec mi sie rzygac zachcialo hehehehe dokupilam wit d w kropelkach. Biore caly czas wszystkie suple. Podwoilam dawke profetrilu do tego pije sobie jeszcze pokrzywe ten sok, aloes i pigwe. Postanowilam ze teraz zamiast miecha bede wcinac rybe, jutro zkupy w lidlu. Pomelo i mango juz mi wychodza bokami dlatego teraz bede jesc jablka - trocje sie ich balam ale wyczytalam ze sa ok a nawet lepiej niz ok. Boje sie tylko zeby tam czegos na usg nie bylo i zeby dostala zielone swiatlo. Aha i jednak wyczytalam ze chleb tez trzeba jesc wiec od jutra kromka razowego. Do tego zrobilam sobie taka mieszanke z cynamonu i kurkumy bo to podobno jest niesamowite na wszelkie stany zapalne i zabwienne na jelita. Czy ja naprawde nie popadam w paranoje ale jak tak dzialam to mi pomaga psychicznie chyba tylko
Brawo TY Ja uwielbiam desperadosy ale ty orginalne bo teraz jakies inne wyszly. Pij na zdrowko. U mnie za chwile juz sie wszystko zacznie, mam taka nadziej to narazie nie bede tego pila. ale jak juz tylko bedzie po jakiejs punkcji to sie umowimy wirtualnie i wypijemy sobie nawet dwa A co@bazylia128 zebys już nie miała wyrzutów o wczorajsze desperadosy, myśle o Tobie . To moj ostatni na pożegnanie, lubiałam nieraz wieczorem wypić kieliszek wina, ale sama już nie wiem jak to jest. Jedni mówią ze niby nawet pomaga, a dziś miałam za dużo czasu w pracy i wyczytałam ze najlepiej wyeliminować całkiem alko na miesiac przed. Eh nie wiem... ale jeden sobie leżał w lodowce, to zeby się nie zepsuł
Niezła jesteś Żadnych półśrodków, wszystko po maxieLewandowska to powinna się od Ciebie uczyć zdrowego trybu życia Będziesz fit mama jak nicŁadnemu we wszystkim ładnie Ja tez juz sie mniej boje. Dzisiaj mialam taki produktywny dzien. Biegalam godzine !!! Az na koniec mi sie rzygac zachcialo hehehehe dokupilam wit d w kropelkach. Biore caly czas wszystkie suple. Podwoilam dawke profetrilu do tego pije sobie jeszcze pokrzywe ten sok, aloes i pigwe. Postanowilam ze teraz zamiast miecha bede wcinac rybe, jutro zkupy w lidlu. Pomelo i mango juz mi wychodza bokami dlatego teraz bede jesc jablka - trocje sie ich balam ale wyczytalam ze sa ok a nawet lepiej niz ok. Boje sie tylko zeby tam czegos na usg nie bylo i zeby dostala zielone swiatlo. Aha i jednak wyczytalam ze chleb tez trzeba jesc wiec od jutra kromka razowego. Do tego zrobilam sobie taka mieszanke z cynamonu i kurkumy bo to podobno jest niesamowite na wszelkie stany zapalne i zabwienne na jelita. Czy ja naprawde nie popadam w paranoje ale jak tak dzialam to mi pomaga psychicznie chyba tylko
Bo pewnie, a jak! Będzie się nawet należałoBrawo TY Ja uwielbiam desperadosy ale ty orginalne bo teraz jakies inne wyszly. Pij na zdrowko. U mnie za chwile juz sie wszystko zacznie, mam taka nadziej to narazie nie bede tego pila. ale jak juz tylko bedzie po jakiejs punkcji to sie umowimy wirtualnie i wypijemy sobie nawet dwa A co
Juz patrze dzieki buziaczku ty mojPasta z kurkumy z blogu Agnieszki Maciag jest mega A taka prosta w zrobieniu. Zobacz
Ja też chcę z WamiBrawo TY Ja uwielbiam desperadosy ale ty orginalne bo teraz jakies inne wyszly. Pij na zdrowko. U mnie za chwile juz sie wszystko zacznie, mam taka nadziej to narazie nie bede tego pila. ale jak juz tylko bedzie po jakiejs punkcji to sie umowimy wirtualnie i wypijemy sobie nawet dwa A co
Musimy myślec pozytywnie. wiem ze to ciezkie ale spokoj Kropciom potrzebnyNie po wczorajszych niby mdlosciach dziś nic tylko chodzę zmeczona i wkurzona na wszystko. Psikam katar mi się leje, poza tym cały czas bóle podbrzusza i one mnie niepokoją
Gratulacje ❤❤Dziewczyny byłam dzisiaj na wizycie w klinice, 25dpt mamy zarodek z pikajacym serduszkiem. Jeszcze do mnie nie dociera☺