reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Przepraszam, jeśli coś mieszam, ale Wy macie troszkę wyższe AMH, tak? A widzialyscie co dodałam? Ze we Francji limit między 2,0 do 10 jest jak najbardziej ok!
Wiec co kraj, laboratorium to inne normy! Ja się podłamałam ze jestem na limicie, a @Aduś16 pisala ze do 1 minimum jest ok.
Na moich wynikach z Niemczech norma jest między 1 a 3.
Ja to chyba jednak wolałabym być powyżej normy niż poniżej, chociażby psychicznie, bo moje 0.2 było wtedy dla mnie jednoznaczne z tym że moja kobiecość umiera.

reklama
Dziewczyny naprawdę dużo lepiej jest mieć za wysokie niż za niskie amh! Kazda ma coś co staje się przeszkodą ale da się je prędzej czy później opanować! Gorzej jak już komórek brak bo wtedy tylko KD pozostaje :( Ja tej opcji nie biorę wogole pod uwagę :(
Ja sie tylko boje zeby przy takim AMH kmorki nie byly slabej jakosci...

Pytalyscie o dobry krem ten rewelacja i bardzo wydajny neutrogena wymienia przy nim satynowe dłonie z mary Kay tez

Załączniki

• 1580670285578.jpg
    1580670285578.jpg
    184,4 KB · Wyświetleń: 51
  • 1580670307585.jpg
    1580670307585.jpg
    196,6 KB · Wyświetleń: 49
Dziewczyny. Jaki jest u was szacunkowy koszt podejścia do criotransferu? Wizyty, badania, leki, zabieg.
2080 zl sam transfer ale z ah i embrio glue plus wizyty ze trzy w miesiacu w tym podgladanie endo no i leki ja mam dosc tanie bo mam luteine zamiast tego drozszego a to grosze kosztuje

Ja sie tylko boje zeby przy takim AMH kmorki nie byly slabej jakosci...
Może się mylę ale na jakość to chyba bardziej nasz wiek wpływa niż sam poziom tego hormonu.. Jakość akurat da się poprawić bo i suplementy, dieta, brak nadwagi, aktywność, brak używek i inne czynniki na to pozytywnie wpływają

reklama
Do góry