reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No to ja o sobie juz nie chce myslec. Ale poprzednim razem tez mialam wysokie i bylo bez hiperki. Znalazlam gdzies wywiad jak Izabella Miko sie wypowiadala ze ma bardzo niskie AMH. Nie chce juz o tym myslec, naprawde im wiecej chyba mysle tym bardziej sie chyba denerwuje. Ogladam sexa i sie wylaczam. Musze zresetowac glowe i czuje juz ten fajny stan na spanie. Nie chce go przegapic. Dobrze mi sie zrobilo. Dobranoc kochane
Dobrej nocki😘

reklama
Ano[emoji23]a potem będzie wstawanie kilka razy w nocy na karmienie [emoji4][emoji2963]potem (jak u mnie teraz) żeby utulić dziecię bo ząbkowanie... i tak przez dobrych kilka lat zawsze coś [emoji4][emoji8]ale jak to mówi mój M "sen jest dla słabych" więc nie ma co się martwić [emoji23]
Dajesz na noc ibuprofen? Warto, oboje troche pospicie.

Siostra mi pisała, że w 9 miesiącu się wstaje co 10minut więc póki co i tak jest dobrze [emoji6]
Ja mam 21tydzien i wstaje 3-4 razy n siku i ze 2 razy fo corki. Rzadko sie pokrywaja te wstawania wiec chodze nieprzytomna...
Ale to i tak nic w porownaniu z pierwszym miesiacem po porodzie [emoji2358]
Szykujcie sie [emoji38][emoji12]

Koniecznie wrzuc zdjeciea a jesli chodzi o kremy to patrz zeby mialy mocznik najlpepiej 10 a juz 20 bedzie wypas to samo sie tyczy kremu do stop. A jakie masz objawy typu spanie albo jakies zapachy?
No wlasnie dzis poszlam na chwile usiąść przed 16 i sie obudziłam o 17. Ja nigdy w dzień nie śpię. No ale jak wstalam o 3 w nocy to też nie ma co się dziwić. Poza tym mdlilo mnie dziś trochę ale też nie wiem czy to nie od jakiegoś jedzenia. Chyba za wcześnie na jakiekolwiek objawy. Bete zrobie dopiero w środę. Kupilam sobie sikance i do środy bede sikac, żeby te 2 kreski widzieć;) ale maz kazal mi zrobić tak jak doktor kazal i zabronił mi latać na krew co dwa dni. Posłucham ;)

@bazylia128 ten program Rozenkowej jest dostępny na TVN player, ale trzeba miec konto premium [emoji6] ja niestety nie mam i nie oglądałam. Polecalyscie tak sex education, że już drugi sezon z mężem oglądamy [emoji16]
My kupilismy netlixa a nie mamy czasu przywieźć.. obejrzeliśmy dopiero 3 odcinki domu z papieru. Wieczorem jak już padały to nawet nie ma sensu odpalić bo żona zasypia A mąż się potem denerwuje,ze musi 2 raz odcinek oglądać [emoji23][emoji23]

Przygotuj się kochana [emoji23] ja wstaje conajmniej 2 razy na siku w nocy [emoji2360]
A wiesz co jest najgorsze? Że łazienkę mamy na dole.. na samym wejściu do mieszkania, więc jak schodzę z góry to musze wszystkie światła zapalić.. tak mnie to wybudza, ze potem mam problem z zaśnięciem.. Chyba sobie wiadro bede nosiła na górę na noc [emoji23][emoji1787][emoji23]

reklama
Ano[emoji23]a potem będzie wstawanie kilka razy w nocy na karmienie [emoji4][emoji2963]potem (jak u mnie teraz) żeby utulić dziecię bo ząbkowanie... i tak przez dobrych kilka lat zawsze coś [emoji4][emoji8]ale jak to mówi mój M "sen jest dla słabych" więc nie ma co się martwić [emoji23]
[emoji44][emoji44][emoji44][emoji44] damy radę ;)

Do góry