reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dostałam wiadomość od koleżanki, że jej synek urodził się, żył 47 minut i zmarł. Była w 22tc+3.
Siedzę i płaczę. Nie wyobrażam sobie, co Oni teraz przeżywają 😢😓

O nie!!! Liczyłam na cud 😪
Bardzo mi przykro, aż mnie ściska w środku 💔

W Szczecinie - laboratorium przyszpitalne na Uni Lubelskiej (SPSK nr1)

Dziękuję! Dla mnie za daleko, muszę poszukać we Wrocławiu

Dziewczyny jak już wcześniej pisałam walczcie i się nie poddawajcie :) Ja dzisiaj miałam usg transfer był 8.01 i usłyszałam dwa serduszka Z pierwszego transferu mam synka a później dwa następne z beta zero. Dr mnie przekonywał, że musimy trafić na ten jeden właściwy i trafiliśmy na dwa [emoji85]
Liliana mocne kciuki za bete.
Każdej z Was życzę pięknego zakończenia :)
Podwójne gratulacje[emoji3]

Wiecie, już mi emocje opadły. Oddzwonil lekarz. Bez emocji. Profesjonalista. Witam. Bete jak najbardziej pozytywna. Leki dalej tak jak rozpisane. 7-8 luty wizyta u nas. 2-3 dni przed wizytą prosze zrobic badanie hcg, progesteron, ft4 i tsh. Powiedzialam,ze dzis mialam plamienia i myslalam,ze juz koniec na co on,ze czesto tak się dzieje przy aplikacji luteiny. Prosze uważać. Mozna zmoczyc tabletkę przed podaniem. Jak zapytalam czy bete powtórzyć to do mnie ostro,ze mogę to robić codziennie ale z tym do niego nie dzwonić i nie pisać. Że jak beta bedzie spadała to nic na to nie poradza, nie zrobią cc i dziecka nie wyciągną. Jak przyjadę zrobi usg i sprawdzi czy jest pęcherzyk. Mnie zamrozilo. Zapytalam l leki, proszę kontaktować się z recepcja, ja wystawie e-receptę. Tyle. Dziękuję. Do widzenia. Moje emocje opadły. Może i dobrze. Bo różnie może być. Ehh.
Ocenia obiektywnie i na zimno sytuację. Też tak wolę. Nie lubię dosładzania.

Wiecie, już mi emocje opadły. Oddzwonil lekarz. Bez emocji. Profesjonalista. Witam. Bete jak najbardziej pozytywna. Leki dalej tak jak rozpisane. 7-8 luty wizyta u nas. 2-3 dni przed wizytą prosze zrobic badanie hcg, progesteron, ft4 i tsh. Powiedzialam,ze dzis mialam plamienia i myslalam,ze juz koniec na co on,ze czesto tak się dzieje przy aplikacji luteiny. Prosze uważać. Mozna zmoczyc tabletkę przed podaniem. Jak zapytalam czy bete powtórzyć to do mnie ostro,ze mogę to robić codziennie ale z tym do niego nie dzwonić i nie pisać. Że jak beta bedzie spadała to nic na to nie poradza, nie zrobią cc i dziecka nie wyciągną. Jak przyjadę zrobi usg i sprawdzi czy jest pęcherzyk. Mnie zamrozilo. Zapytalam l leki, proszę kontaktować się z recepcja, ja wystawie e-receptę. Tyle. Dziękuję. Do widzenia. Moje emocje opadły. Może i dobrze. Bo różnie może być. Ehh.
Wiesz co, lepsze chyba takie podejście lekarza niż gratulacje od lekarza przy becie 10 w 6dpt ! Przy biochemicznej w sierpniu tak lekarz (nie mój!) właśnie mi gratulowal... Wariactwo! Twój to w drugą stronę przesadził..

reklama
Do góry