reklama
Sony,
przez pierwsze 7 dni stymulacji mialam: 2/3 ampulki diphereline, gonal 37,5 jednostki i 1 ampulke menopur - dziennie, a jutro mam: 100 jednostek Gonalu, 2/3 diphereline i 1 ampulka menopur, a w pitek ma wziac: 25 gonalu, 2 ampulki menopur (w jednym zastrzyku) i 2/3 diphereline
w piatek ide po dalsze instrukcje
i tylko 1/2 tabletki encortonu dziennie, bo on mi za bardzo podnosil cisnienie.
A TY?
przez pierwsze 7 dni stymulacji mialam: 2/3 ampulki diphereline, gonal 37,5 jednostki i 1 ampulke menopur - dziennie, a jutro mam: 100 jednostek Gonalu, 2/3 diphereline i 1 ampulka menopur, a w pitek ma wziac: 25 gonalu, 2 ampulki menopur (w jednym zastrzyku) i 2/3 diphereline
w piatek ide po dalsze instrukcje
i tylko 1/2 tabletki encortonu dziennie, bo on mi za bardzo podnosil cisnienie.
A TY?
pingwinek75
Fanka BB :)
DZIEWCZYNY, NIE WIEM, CO BYM BEZ WAS ZROBIŁA, BARDZO WAM DZIĘKUJĘ!
Zmobilizowałyście mnie i zadzwoniłam do kliniki, kazali mi przyjechać - no i jest podejrzenie OHSS, mam być jutro z samego rana, zrobić morfologię, progesteron, hcg i zdecydują, czy będą robić wlew. Lekarz pytał, co ja tyle dni robiłam z takimi objawami. Ale tak sobie myślę, że tak źle to jest chyba od wczoraj...
Naprawdę kochane jesteście i pod względem wiedzy w naszych klinikach możecie już na etatach pracować
DUŻY BUZIAK DLA WAS :*
Zmobilizowałyście mnie i zadzwoniłam do kliniki, kazali mi przyjechać - no i jest podejrzenie OHSS, mam być jutro z samego rana, zrobić morfologię, progesteron, hcg i zdecydują, czy będą robić wlew. Lekarz pytał, co ja tyle dni robiłam z takimi objawami. Ale tak sobie myślę, że tak źle to jest chyba od wczoraj...
Naprawdę kochane jesteście i pod względem wiedzy w naszych klinikach możecie już na etatach pracować
DUŻY BUZIAK DLA WAS :*
Ostatnia edycja:
madzialenak
mama na pełen etat
Gotadora a Misia i inne cięzaroweczki 'uciekły' na drugi wątek dla invitrowych mamek, mogly by częsciej tu wpadac z wiruskami ciążowymi
Aduś ja wczoraj rozsyłałam wiruski ciążowe, ale chyba nawet nikt ich nie złapał a było tak dużo
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Pingwinek, zuch dziewczyna. Bardzo dobrze, że skontaktowałaś się z kliniką. Po co masz się męczyć i cierpieć.
Dostaniesz pewnie dostinex i wszystkie objawy miną.
Dostaniesz pewnie dostinex i wszystkie objawy miną.
madzialenak
mama na pełen etat
Pingwinku dobrze, że zadzwoniłaś do kliniki. Dziewczyny mają rację, ciąża napędza hiperkę , ciekawe 1 czy 2 maluchy zostały?
Wanda świetna wiadomość :-) teraz pęcholki będą rosły jak szalone, jesteś coraz bliżej spełnienia swojego marzenia
Oskaa czas szybko biegnie, za nieco ponad 2 tygodnie będziesz miała maluchy w brzuszku. Trzymam kciuki za ładne pęcherzyki.
Anna 6 to bardzo dobry wynik, dostaniesz maluszki do brzuszka i jeszcze śnieżynki na rodzeństwo będą
Sony kciuki za stymulację zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Agapł, Gotadora w piątek początek nowego etapu w Waszym życiu a ja już wiem, że będzie udany :-)
Lawendowy Sen ja mam na odwrót, teraz jak nie chodzę do pracy, nie stresuję się, nie przemęczam w ogóle nie mogę zasnąć w ciągu dnia. A Ty śpij ile się da, skoro organizm się domaga.
Kinga rzeczywiście jesteś bardzo aktywna i podziwiam Ciebie, że znajdujesz na wszystko czas :-)
Aduś już niedługo świętujemy :-):-):-):-)
Wanda świetna wiadomość :-) teraz pęcholki będą rosły jak szalone, jesteś coraz bliżej spełnienia swojego marzenia
Oskaa czas szybko biegnie, za nieco ponad 2 tygodnie będziesz miała maluchy w brzuszku. Trzymam kciuki za ładne pęcherzyki.
Anna 6 to bardzo dobry wynik, dostaniesz maluszki do brzuszka i jeszcze śnieżynki na rodzeństwo będą
Sony kciuki za stymulację zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Agapł, Gotadora w piątek początek nowego etapu w Waszym życiu a ja już wiem, że będzie udany :-)
Lawendowy Sen ja mam na odwrót, teraz jak nie chodzę do pracy, nie stresuję się, nie przemęczam w ogóle nie mogę zasnąć w ciągu dnia. A Ty śpij ile się da, skoro organizm się domaga.
Kinga rzeczywiście jesteś bardzo aktywna i podziwiam Ciebie, że znajdujesz na wszystko czas :-)
Aduś już niedługo świętujemy :-):-):-):-)
reklama
Ja prawie codziennie Was podczytuje więc skoro mowa o wiruskach to przesyłam MOC BARDZO zaraźliwych wirusów ciążowych &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Osterzegam, że mogą byc płci żenskiej :-)(na 80% oczekujemy drugiej córci).
Ściskam za Was łapki z całych sił.
Ściskam za Was łapki z całych sił.
Podziel się: