reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Anna, kciuki nadal zacisniete &&&&&&&&&&&&

Pingwinek, faktycznie Lilonka ma racje, ten wielki brzuch moze byc obiawem hiperki. ZMierz obwod i sprawdz wage. Mnie lekarka kazala glownie kontrolowac wage. Mimo tego,ze nie przytylam, bolal mnie glownie lewy jajnik i to bardzo a na usg okazalo sie,ze mam mala hiperke. Jajniki po 8cm. :szok:

reklama
Przed chwilą wstałam po popołudniowej drzemce. Sama nie wiem, co się ze mną dzieje, bo dopada mnie zmęczenie.
W ciąży nie jestem, wiec nie wiem, jak jest tego przyczyna? A może to nerwy tak na mnie wpływają?

Pingwinek, a może warto skonsultować się z lekarzem i powiedzieć mu o objawach? Może to faktycznie hiperka.
Trzymaj się, Kocha i nie dawaj. Będzie dobrze :-)

Anna kciukasy zacisnięte &&

Adus nie świruj tak. Wszystko jest dobrze. Zaciskam cały czas && i Pingwinku za Ciebie oczywiscie też &&

Ja dzis byłam na wizycie. Do poniedziałku dalej Gonapeptyl, ale tylko pół dawki + Fostimon (ampułka+2 rozpuszczalniki). We wtorek kontrola. Dr mówił, ze punkcja wyjdzie ok 28-29/01 :-)

Lawnedowy Sen - to moze byc ze stresu, takie zmeczenie. Stres odbiera duzo sil i mocno obciaza organizm. Zycze minimum stresu i maksimum sil. A drzemka popludniowa niech bedzie tylko dla relaksu

Oskaa - trzymam kciuki!

Anna trzymam kciuki za Twoje maleństwa &&&&

Wanda tak emanujesz szczęściem,że aż monitor mam jakby jaśniejszy po Twoim poście :-D cieszę się i trzymam kciuki &&&&

Lawendowy Sen a wiesz mi się też tak jakoś chciało spać, ale nie mogłam bo obiecałam babci obiadokolacje razem, więc może wcale nic Ci nie dolega, tylko taki dzień śpiący, nie wiem jak u Was ale tu była taka bylejaka pogoda, w sam raz do łóżka - nie martw się, a może za mało spałaś i Twój organizm się domaga więcej :-)

Oskaa trzymam kciuki za stymulację &&&&

Pingwinek bądź dzielna i nie dawaj się czarnym myślom

nonegative_thinking_megph.png

reklama
Lawendowy ty kochana ładujesz baterie przy tych popoludniowych bateria dobrej energii nigdy za wiele :tak:
Ja sie tez wlasnie wybudzilam z drzemki i znó nasłu****e objawy :sorry:
Anna dopiero co niedawno mnie dziewczyny ochrzanialy ze sie martiwe ze mam 'tylko' 6 zarodkow w drugiej dobie z 23 komórek, i co? w dniu transferu okazalo sie ze bylo jednak 7 z czego mam 4 sliczne blastki (w tym 2 we mnie) i jeden pow. 8A tez na feriach, wazna jest jakosc !! U ciebie tez bedzie super ;-)
Wanda to wystartowalas z grubej rury :-D to byl znak ten obrz na usg ze Ty nie dlugi bedziesz ogladac swojego bąbla na monitorku :tak:. A i obys miala zacje z tą betką :rofl2: ...
Pingwinku jesli wracaja ci objawy hiperki to raczej dobry znak bo ona jest przez ciąże napędzana :-p

Do góry