reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

To był drugi a po pierwszym była biochemiczna no jeszcze 7 sztuk mamy różnej jakości. ..... niewiem dzisiaj poprostu juz nie myślę. ..znów zawiodlam najbardziej oddana mi osobę i to bardzo boli. ...
Ale Ty nie zawiodlas.. jeszcze wczoraj większość pisała że jest się w tym razem.. 7 sztuk Wow!!!! No to niebawem trafi się ten właściwy..

reklama
To był drugi a po pierwszym była biochemiczna no jeszcze 7 sztuk mamy różnej jakości. ..... niewiem dzisiaj poprostu juz nie myślę. ..znów zawiodlam najbardziej oddana mi osobę i to bardzo boli. ...
Zaraz chyba tam do Ciebie przyjade na sygnale i nakopie do pupy !!! Nigdy przenigdy nie mów i nie myśl ze kogoś zawiodłas !
Niepłodność to choroba na która żadna z nas nie ma wpływu ! Stajemy na głowie i na rzęsach aby tylko zwiększyć szanse a i tak natura decyduje za nas.
Nie pozbawiają się kobiecości ! Jesteś wyjątkowa i bardzo dzielna. Jak każda walcząca o dziecko kobieta. Twój mężczyzna na pewno nie wini cie za to ze się nie udało on poprostu tak samo jak ty pragnie tego maleństwa ❤️ I wkoncu się uda będziecie culdownymi rodzicami !
I proszę wszystkie kobietki tutaj na forum żebyście już nigdy nie pomyślały ze wasza walka o dziecko nie ma sensu lub ze kogoś zawiodłyscie!

Nikogo nie zawiodłaś. To los znowu dał Tobie kopa , chwilę przebolejesz zbierzesz siły i wrócisz na matę bo masz kupę siły. Ja właśnie też zbieram siłę na 3 transfer. Także walczymy !!

@sandra777.12 kiedy Ty miałaś ostatnie USG? Jak Ty sobie radzisz z przerwą między kolejnymi wizytami? Ty masz jakieś objawy, Twój dzidziuś daje Ci jakieś znaki, sygnały, że z Tobą jest?
Ja świruje, już napisałam do lekarza czy mogę iść jutro na wizytę zamiast za tydzień, nie odpisał mi, pewnie stwierdził, że jestem wariatka i nie będzie odpowiadał 🙄
Hahahah 😂
Usg takie „ustalone” miałam 09.01 ale miałam krwawienie i jechaliśmy do szpitala 14.01 więc jestem 2 tygodnie po usg ..
oczywiście, że już chciałabym iść zobaczyć jak tam moje dzieciątko ale jeszcze wytrzymam. Jeszcze 9 dni 🤷🏼‍♀️
A co do objawów to wczoraj przez 3/4 dni bardzo bolała mnie głowa, nudności już prawie nie mam (czasami zdążają się takie paro minutowe). Ale jestem za to cały czas głodna 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ No mogę jeść i jeść .. a waga stoi 🧐 i jestem senna. Mam bardzo duże problemy, żeby wstać z łóżka ;)
No to chyba tyle, a Ty jak się czujesz kochana ? 😘

Zaraz chyba tam do Ciebie przyjade na sygnale i nakopie do pupy !!! Nigdy przenigdy nie mów i nie myśl ze kogoś zawiodłas !
Niepłodność to choroba na która żadna z nas nie ma wpływu ! Stajemy na głowie i na rzęsach aby tylko zwiększyć szanse a i tak natura decyduje za nas.
Nie pozbawiają się kobiecości ! Jesteś wyjątkowa i bardzo dzielna. Jak każda walcząca o dziecko kobieta. Twój mężczyzna na pewno nie wini cie za to ze się nie udało on poprostu tak samo jak ty pragnie tego maleństwa ❤️ I wkoncu się uda będziecie culdownymi rodzicami !
I proszę wszystkie kobietki tutaj na forum żebyście już nigdy nie pomyślały ze wasza walka o dziecko nie ma sensu lub ze kogoś zawiodłyscie!
Pięknie powiedziane❤️

Było jeszcze sporo mniejszych, którym lekarka dała szanse na podrośnięcie i wydłużyła stymulację do jutra. Dziękuję, za wsparcie. Bardzo tego potrzebuję.
No to stawiam na 7-8 dojrzałych komórek bo jeszcze trochę podrosną na pewno[emoji4]i prg super, więc powodzenia w sobotę[emoji8]

Hahahah 😂
Usg takie „ustalone” miałam 09.01 ale miałam krwawienie i jechaliśmy do szpitala 14.01 więc jestem 2 tygodnie po usg ..
oczywiście, że już chciałabym iść zobaczyć jak tam moje dzieciątko ale jeszcze wytrzymam. Jeszcze 9 dni 🤷🏼‍♀️
A co do objawów to wczoraj przez 3/4 dni bardzo bolała mnie głowa, nudności już prawie nie mam (czasami zdążają się takie paro minutowe). Ale jestem za to cały czas głodna 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ No mogę jeść i jeść .. a waga stoi 🧐 i jestem senna. Mam bardzo duże problemy, żeby wstać z łóżka ;)
No to chyba tyle, a Ty jak się czujesz kochana ? 😘
Mi właśnie też objawy w zasadzie od około tygodnia ustały. Ja nudności nie miałam ani raz (w ubiegłym tygodniu wymiotowałam jeden cały dzień, ale to jakiś wirus raczej), ale miałam zawroty głowy, które już przeszły i senność, która jest nadal. Ten brak objawów, trochę mnie niepokoi, a z drugiej strony jakby mi się coś działo to też by mnie niepokoiło 😉 ja mam planowane USG za tydzień w czwartek. A co do jedzenia to ja mam to samo, wręcz czasem boli mnie brzuch z głodu, ale z wagą też póki co jestem w miejscu. I wkręcam sobie że 2 dni temu brzuch był bardziej nabrzmiały, a teraz jest mniejszy i to pewnie bardzo niedobrze 🧐
Także świrlandia 100% 🤦

reklama
Dziewczynki trochę z innej beczki wybaczcie ale jutro o 19:50 na discovery life będzie program Małgosi Rozenek o in vitro.
Wiem ze nie każdy ja lubi ale ja bardzo często oglądam jej wywiady - każdy widziałam po kilkanaście razy. Bo ona pięknie mówi o niepłodności. Bardzo się z nią utożsamiam i jej sukces bardzo mi pomaga wierzyć ze i nam się uda. To ona zawsze powtarza ze niepłodność nie może odebrać nam kobiecości ! Te stygmaty są tylko w naszych głowach i same siebie potrafimy ranić jak nikt inny. Jesteśmy dla siebie takie niesprawiedliwe i krytyczne w tym wszystkim a przecież nasze starania i cierpienia zdają się nie mieć granic.
Jestem pewna ze 90% z nas jeszcze w tym roku będzie w ciazy ❤️❤️❤️ Także proszę nie zaniżać mojej statystyki i się nie poddawać. Po niepowodzeniu zbierać siły ( można je czerpać garściami z naszego forum ) i do skutku próbować a potem bety do nieba można tu prezentować codziennie ❤️

Do góry