reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję dziewczyny ze jestescie moje bóle mnie nie mylily. .... ale jeszcze się ludzi łam. .. kurcze co ja teraz zrobię. ..tak mi ciezko niby mam jeszcze sporo zarodków i badania nieważne. .. ale czy podolam. .. narazie to mam mega doła. .... I niewiem jak się podniose. .... I czy wytrzyma to mój facet strasznie to go dobilo a jeszcze w pracy ma nieciekawie w dodatku dziś auto obil niech ten dzień się skończy. ...... dziękuję wam poprostu ze jesteście z wami jest trochę łatwiej

reklama
Dziękuję dziewczyny ze jestescie moje bóle mnie nie mylily. .... ale jeszcze się ludzi łam. .. kurcze co ja teraz zrobię. ..tak mi ciezko niby mam jeszcze sporo zarodków i badania nieważne. .. ale czy podolam. .. narazie to mam mega doła. .... I niewiem jak się podniose. .... I czy wytrzyma to mój facet strasznie to go dobilo a jeszcze w pracy ma nieciekawie w dodatku dziś auto obil niech ten dzień się skończy. ...... dziękuję wam poprostu ze jesteście z wami jest trochę łatwiej
Boże, wiem jak źle się teraz czujesz [emoji22]. Takie to życie popierdzielone mamy [emoji22]
Będzie dobrze, minie kilka dni i nabierzecie sił do dalszej walki o dzieciaczka. Przytulam cię [emoji3590]

Napewno warto jeśli reszta wyników Ci wyszła w normie a pamiętam że u Ciebie tak było właśnie.. To że raz donosilas ciążę to nie oznacza że są napewno prawidłowe. To może oznaczać że trafiłaś na jakąś dziurę immunologiczna, pozatym cytokiny też pod wpływem innych czynników mogą się zmieniać.. Np ciąża może je też zmienić....Wiesz jest tak że ciąża doprowadza organizm do 'ładu' i nagle kobieta zaskakuje i potem znów.. Albo na odwrot.. Organizm po ciąży się trochę resetuje i albo pójdzie w ta dobra stronę sprzyjającą każdej kolejnej ciąży albo wręcz przeciwnie..Nie wiadomo od czego to zależy
No to w takim razie zaraz poszukam gdzie to można zrobić.
No bo fakt, trochę nie ok było w IMK, ale w sumie cała reszta badań wyszła ok. A jednak się nie udaje i jakoś trzeba to rozkminić. Dzięki Kochana😘

Daj sobie kilka dni. I wtedy zobaczysz. Jak na mój gust, wypłaczesz się, ustalicie nowy plan i będziecie dalej walczyć. A my tu jesteśmy cały czas 😘

A ile macie jeszcze zarodków? ktory to był Twój transfer?? dopóki macie zarodki to naprawdę sytuacja nie jest taka zła na jaką wygląda..

Dziękuję za kciuki [emoji11][emoji11][emoji11] Tak, to było ostatnie usg.
Czyli wszystko dobrze[emoji4]No i super[emoji4]
Będę trzymać [emoji110][emoji110][emoji110]
Czyli to było ostatnie usg przed punkcją?
Masz wyniki estradiolu i progesteronu z dziś?
Screenshot_20200129-205611~2.jpeg

Wypłacz się kochana, poukładaj sobie wszystko w głowie A potem wracaj do nas pełną siły do walki [emoji173]

@sandra777.12 kiedy Ty miałaś ostatnie USG? Jak Ty sobie radzisz z przerwą między kolejnymi wizytami? Ty masz jakieś objawy, Twój dzidziuś daje Ci jakieś znaki, sygnały, że z Tobą jest?
Ja świruje, już napisałam do lekarza czy mogę iść jutro na wizytę zamiast za tydzień, nie odpisał mi, pewnie stwierdził, że jestem wariatka i nie będzie odpowiadał 🙄

A ile macie jeszcze zarodków? ktory to był Twój transfer?? dopóki macie zarodki to naprawdę sytuacja nie jest taka zła na jaką wygląda..
To był drugi a po pierwszym była biochemiczna no jeszcze 7 sztuk mamy różnej jakości. ..... niewiem dzisiaj poprostu juz nie myślę. ..znów zawiodlam najbardziej oddana mi osobę i to bardzo boli. ...

reklama
Cikulinka 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Do góry