reklama
bazylia128
Fanka BB :)
No widzissz jak fajnie Smialo wiecej sie udzielaj. Ja mysle ze tu beda znajomosci i przyjaznie na dlugie lata. Moj m to juz taki przyzwyczajony ze wieczorami siedze na forum i ciagle sie pyta po loginach a co slychac u ... ?Wiecie co? Jestem pod wielkim wrażeniem jaką super grupę tworzycie :-) czasem zaglądam, trochę podczytuję, ale nie sposób za Wami nadążyć
Dzięki Wam czuję się trochę mniej samotna w tym wszystkim.
Netiaskitchen
A pamietasz ile dni trwała u Ciebie stymulacja?Ja to mialam chyba 7000
Liliana87
A z drugiej strony może to i lepsze.. Bo niestety nadużywaja tych leków i łykają jak cukierki.. A u nas nawet jak pójdziesz z wirusem to pchają te antybiotyki dobrze wiedząc,że to nie pomoże.. wszystko kiedys wyjdzie.. czasami jak włączę tv to jestem w szoku bo co druga reklama to reklama "lekow". W każdym sklepie na półce leki na ból głowy, zebow, sraczke, kaca i kij wie co jeszcze. Ja bardzo rzadko jestem u lekarza. Jak mnie tak zaatakują zatoki,ze nie mogę oddychać to dopiero wtedy lecę po antybiotyk.. wiadomo, teraz nadrabiam niezle, ale jeszcze ani jednej ulotki nie wyciągnęłam i nie czytam na co te leki bo wolę być nieświadoma [emoji23]My jesteśmy nauczeni , ze kiedyś szło się do lekarza i mówiło się , ze chce się antybiotyk i lekarz dawał ... tutaj tak nie ma .. koszty służby zdrowia są dość wysokie i nikt nie lata do lekarza z byle katarem .aracetamol , herbata i łóżko ... dopiero jak nie minie po kilku dniach idą do lekarza ... maja totalnie inne nastawienie do leczenia i dla nas jest to często wrecz szokujące ..Dla mnie w pierwszych latach tez .. teraz już się przyzwyczaiłam [emoji6]
Netiaskitchen
Dziewczyny pisały że 300-350?Przypomnijcie jeszcze jak to jest dawka estriadolu na iloesc pecherzyków?
Ja pierdziele Bazylia wróciła i w 2h 1638494 nowych stron do czytania
@bazylia128 mi wpisz USG prenatalne 12.02
Termin porodu 23.08
Jeszcze dziewczyny są do wpisania do kalendarza.
@juchaa_87 USG połówkowe 24.02.2020 i
TP 08.07.2020
@nadzieja xxx TP 30.07.2020
@bazylia128 mi wpisz USG prenatalne 12.02
Termin porodu 23.08
Jeszcze dziewczyny są do wpisania do kalendarza.
@juchaa_87 USG połówkowe 24.02.2020 i
TP 08.07.2020
@nadzieja xxx TP 30.07.2020
Netiaskitchen
14 pęcherzyków to wg mnie dużoDwie wizyty wcześniej lekarz mówił, że na jednym i na drugim jajniku po minimum siedem pęcherzyków, to dużo czy mało? Jak szybko rosną pęcherzyki? Jaki w takim razie powinien być mniej więcej estradiol jutro, czyli dwa dni później?
Zakładam, że nie ma czegoś takiego jak średni czas rośniecia, bo to pewnie zależy od organizmu i dawek leków.
Już sprawdziłam te swoje wyniki
8ds estradiol 261,
11ds estradiol 1857
13ds estradiol 4767
Punkcja była w 15.dniu
Nie mam już niestety rozpiski dawek leków
cikulinka
To zapraszamAlez oczywiscie,ze tak. A u nas to myślę,że takich bab to napęczki tak się jakoś utarło hihi. Nie byłam nigdy w Radomiu. W ogole mało widziałam.
reklama
Olusja1987
A żeby to raz...
Dziewczyny a powiedzcie mi proszę, ale szczerze tylko! czy przez problemy z niepłodnościa mieliscie z Waszymi partnerami takie kryzysy że poważnie mysleliscie o rozwodzie ?
Podziel się: