Hahaha zawsze lubialam, ale wiadomo minimalnie trzeba dbac o linie. Oj jakby to był dobry znak to mogę nawet i przytyć i zapominać...Może to dobry znak ?
reklama
Olusja1987
Fanka BB :)
Dwie wizyty wcześniej lekarz mówił, że na jednym i na drugim jajniku po minimum siedem pęcherzyków, to dużo czy mało? Jak szybko rosną pęcherzyki? Jaki w takim razie powinien być mniej więcej estradiol jutro, czyli dwa dni później?
Ale chyba mówiłaś że pęcherzyków sporo, dobrze pamiętam? No bo albo sporo i jeszcze małe i niedojrzałe, albo mało pęcherzyków. Jak sobie sprawdzałam swoje wyniki i porównywałam z Twoimi to nie było dużej różnicy na tym poprzednim pomiarze. Ale pamiętam, że na końcówce stymulacji to mi zwiększyli dawki i finalnie 2 dni przed punkcją estradiol wywindował na 4700 jeśli dobrze pamiętam.
cikulinka
co wszyscy chcą od tego Radomia ja pochodzę z Radomia a ta chytra to się jedna trafiła i się latka przybila żeby nie było ta chytra to nie ja pozatym jak mnie mama rodziła to u nas była porodów ka w przebudowie i wywieźli ja do grojca no i taki finał ze się urodziłam po czasie z zamartwica i dostałam w pierwszej minucie tylko 1pkt potem już wszystkie czynności były powoli ok i co ojciec te 60 parę kilometrów przyjechał na motorynce to były czasy. .... a wogole to teraz już w radomiu nie mieszkam tylko obok jakieś 10 km. .. pozatym radom jest fajny pozmieniało się trochę a taka chytra baba to w każdym mieście się pewnie trafiaNo panią ostatnio poniosło i zapytala mnie jaki mam wzrost i dala mi rozmiar L.. wyglądałam w tym ważnym dniu jak chytra baba z Radomia [emoji23]
Olusja1987
300-350
Przypomnijcie jeszcze jak to jest dawka estriadolu na iloesc pecherzyków?
bazylia128
No u mnie podobnie ale u mnie juz nie ma sladu wiec jakos szybko sie oczyscilam. Ale nie przejmuj sie poprzednim razem to trwalo ciagle z przerwami tylko ze wtedy sama sie oczyscilam.Jak dlugo od zabiegu krwawilas? ja sie z drugiej strony martwie że dziś 7 my dzien po poronieniu a ja nadal krwawie!
bazylia128
To chyba cos pomieszalam z tym estriadolem. Jeszcze wtedy nie bylam taka wnikliwa i jak lekarz stwierdzil ze jest bardzo ladnie to nie zasmiecalam glowy300-350
Liliana87
Jej, dobrze,ze sa te fartuszki bo to takie stresujące dla mnie..Hahaha wy chociaż coś tam macie, a u mnie rewi mody nie ma! [emoji12] a niby Paris [emoji2960] wchodzę, ściągam wszystko do pasa, tzn od pasa w dół siadam na samolota i do rzeczy [emoji1787]
Liliana87
To teraz ja sobie to wyobraziłam [emoji23][emoji1787]Jade metrem i śmieje jak głupia przez Ciebie [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Padłam z tej chytrej baby [emoji1787]
ale w Paryżu połowa to wariaty, wiec wtapiam się w tłum [emoji1787]
Liliana87
Alez oczywiscie,ze tak. A u nas to myślę,że takich bab to napęczki tak się jakoś utarło hihi. Nie byłam nigdy w Radomiu. W ogole mało widziałam.co wszyscy chcą od tego Radomia ja pochodzę z Radomia a ta chytra to się jedna trafiła i się latka przybila żeby nie było ta chytra to nie ja pozatym jak mnie mama rodziła to u nas była porodów ka w przebudowie i wywieźli ja do grojca no i taki finał ze się urodziłam po czasie z zamartwica i dostałam w pierwszej minucie tylko 1pkt potem już wszystkie czynności były powoli ok i co ojciec te 60 parę kilometrów przyjechał na motorynce to były czasy. .... a wogole to teraz już w radomiu nie mieszkam tylko obok jakieś 10 km. .. pozatym radom jest fajny pozmieniało się trochę a taka chytra baba to w każdym mieście się pewnie trafia
reklama
My jesteśmy nauczeni , ze kiedyś szło się do lekarza i mówiło się , ze chce się antybiotyk i lekarz dawał ... tutaj tak nie ma .. koszty służby zdrowia są dość wysokie i nikt nie lata do lekarza z byle katarem .aracetamol , herbata i łóżko ... dopiero jak nie minie po kilku dniach idą do lekarza ... maja totalnie inne nastawienie do leczenia i dla nas jest to często wrecz szokujące ..Dla mnie w pierwszych latach tez .. teraz już się przyzwyczaiłamJa bym nie wytrzymała z taką służbą zdrowia. Nawet w szpitalu miałam swoje tajne leki na infekcje, a te ich "starej generacji" szły w kosz. Wiadomo w szpitalu nie używają droższych leków, jadą na najtańszych.
Podziel się: