reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dlatego ogarnę temat jak się sama ogarnę ;)
Weź.. przypomniałaś mi. Jak szłam na pierwszy transfer i mi babka dala te wdzianko i czapek to się jej pytam czy mam się cala rozebrać ona,ze tak A ja czy majtki tez? Chodzi mi że już, a ona w brech...I do mnie A jak mi zrobią transfer w majtkach?[emoji85][emoji85] za drugim razem juz bylam mądrzejsza. A teraz za trzecim jak już doszłam na salę zabiegowa to mowie przed samolotem "o kurde, jednego kapcia zgubilam", bo to takie szmatki.. A,że mialam skarpetki to nie poczułam A na to lekarz " spoko, damy sobie radę bez tego kapcia".. Jezu ja to taka wiesniara jestem[emoji85][emoji85][emoji85]
No wlasnie widzialam na zdjeciu ze macie takie inne wdzianka i fakt te kapciuszki sa wypasione. Ale ja mam tylko takie spodniczki w niebieskim kolorku i z tego samego kapcie tak jak w szpitalach zakładane. Idz ty wiesniaro ❤

reklama
@bazylia128 bazylka ja dopiero w piątek bede robić, ale już odliczam dni ze jeszcze dwa mi zostało 🤗. Czuje się raczej dobrze, Jakiś tam objawow bym się doszukała, ale to może być tez okres, wiec nie myśle nic a nic! 😜 a Ty jak się czujesz po zabiegu? Już wszystko ok?
To fajnie :) U mnie ok tylko ja sie martwie znowu ze krwawienia mam tym razem jakos malo :( Ale przyciez bylam na kontroli.

No wlasnie widzialam na zdjeciu ze macie takie inne wdzianka i fakt te kapciuszki sa wypasione. Ale ja mam tylko takie spodniczki w niebieskim kolorku i z tego samego kapcie tak jak w szpitalach zakładane. Idz ty wiesniaro [emoji173]
No panią ostatnio poniosło i zapytala mnie jaki mam wzrost i dala mi rozmiar L.. wyglądałam w tym ważnym dniu jak chytra baba z Radomia [emoji23]

Oj wspolczuje mu :) Tak sobie wlasnie pomyslalam odbiegajac od tematu ze tak sie nam wszystko oddala bo ciagle cos. Ty masz niedlugo rozmowe z Pasnikiem?
Dokładnie ciagle cos. Dzis dostałam okres. Wyskoczyla mi opryszczka i na dodatek boli mnie gardło. Dziwnie sie czuje bo od 2 lat nie bylam chora. Zwolnilam sie z pracy bo nie dalabym rade. Tak w przyszly piatek mam rozmowe ze Pasnikiem. Ciekawe co mi powie. Przyszly wyniki ale nic z nich nie rozumiem. A jak u Ciebie? Masz juz jakies wyniki ? Cos konkretnego juz wiesz?

Dlatego ogarnę temat jak się sama ogarnę ;)
Weź.. przypomniałaś mi. Jak szłam na pierwszy transfer i mi babka dala te wdzianko i czapek to się jej pytam czy mam się cala rozebrać ona,ze tak A ja czy majtki tez? Chodzi mi że już, a ona w brech...I do mnie A jak mi zrobią transfer w majtkach?[emoji85][emoji85] za drugim razem juz bylam mądrzejsza. A teraz za trzecim jak już doszłam na salę zabiegowa to mowie przed samolotem "o kurde, jednego kapcia zgubilam", bo to takie szmatki.. A,że mialam skarpetki to nie poczułam A na to lekarz " spoko, damy sobie radę bez tego kapcia".. Jezu ja to taka wiesniara jestem[emoji85][emoji85][emoji85]
Bez kapcia [emoji23] Zajebiste, i lekarz też dobry [emoji12]

Dokładnie ciagle cos. Dzis dostałam okres. Wyskoczyla mi opryszczka i na dodatek boli mnie gardło. Dziwnie sie czuje bo od 2 lat nie bylam chora. Zwolnilam sie z pracy bo nie dalabym rade. Tak w przyszly piatek mam rozmowe ze Pasnikiem. Ciekawe co mi powie. Przyszly wyniki ale nic z nich nie rozumiem. A jak u Ciebie? Masz juz jakies wyniki ? Cos konkretnego juz wiesz?
Moj lekarz ten z Gamety to Rawdan a ten z Wielunia to Ordon. Takie jakies wyniosle te nazwiska :) Ten ORdon to tez dosc mlody on przyszedlo do nas z Łodzi bardzo delikatny. No u mnie podobno za miseiac od nastepnego cyklu stymulacja.

Hahahaha [emoji23][emoji23][emoji23] wygrałaś !!! Ale słyszałam kiedyś, ze kobiety jak są w ciąży to czesto zapominają. Ma ktoś takie doświadczenia?
Potwierdzam, czarna dziura w mózgu jakaś się robi... Niby mówią że baby brain, ale mi nie minęło do końca. Przez całą ciążę notowalam co mam zrobić nawet pierdoły, bo mi uciekało... Byłam taka na siebie zła, że nie pamiętam o czymś tam, ale to było nie do ogarnięcia mózgiem. Tylko karteczki pomagały.

reklama
Ale ja tez ciagle żre... I wszystko. Słodkie tez. Jeżeli chodzi o okres to ja mam zawsze dlugie cykle, więcej niż 30 dni, więc nawet jak się nie uda to dostanę dopiero kilka dni po odstawieniu.. nic mi się nie chce, w pracy siedzę jak półdebil i sie zmuszał do myślenia. Dziś się obudziłam o 4 i już spać nie mogłam.
Tez dziś nie spałam dobrze, nie mogę się skoncentrować w pracy i przyznam się ze wpierdzielam takie ilości żarcia ze szok. I mam straszna ochotę na te czekoladki kindery 🙈🙈🙈

Do góry