reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny jakie macie doświadczenia z protokołem agonista wzgledem antagonisty?
Czy przyjmowanie DHEA przez pełne 2 miesiące 3 x 1 w dawce 25mg wystarczy żeby komórki trochę popracować? Czekam na zamówienie ale idzie z USA! I już mnie szlag trafia.... chyba że ma któras jakieś DHEA pozostałości i jest cudem w UK i może mi choć pół opakowania wysłać..
Nie wiem czy krwawienie 7my dzień po poronieniu jest normalne.. Nie wiem czy mam się tym zacząć martwić ???
Nie wiem jak jest po pronieniu, ale po tej laparotomii dlugo krwawilam.. po histeroskopii dlugo tez, a to jednak poronienie ;(

Zgadzam sie z twoją przyjaciółka na wszystko jest paracetamol. 4 lata temu mieliśmy wypadek samochodowy z mezem.Od ostrego hamowania pasy mnie dosc przygniotly. Kręgosłup mnie wtedy strasznie bolal. Dostalam paracetamol i wyslali mnie do domu😂kazali leżeć 😂 tak wlasnie sie zyje w Wielkiej Brytani 😂😂😂
We Francji tez jest uniwersalny lek na wszelkie bolączki, nazywa się Doliprane i jest to również paracetamol 🤣🤣🤣

Koleżanka opowiadała mi historie swojej koleżanki z klasy. Miała na nazwisko marchewka (cos takiego) i zawsze mówiła, ze jak bd miała chłopaka to bd patrzeć na nazwisko bo swojego nie znosi [emoji23] No i babki spotykają się po iluś tam latach i koleżanka się pyta - No Ania jak masz na nazwisko ? [emoji41] ... Szczotka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Kuwa, padłam [emoji23]

U mnie nic nigdzie nie pisało, rozbieram się do badania tylko do pasa.. No ale naprawdę żarty się skończyli [emoji23] umowie się gdzieś na usg bo aż wstyd..
Tzn ja tez tylko do pasa rozbieram sie o badania 😂 Nawet do punkcji czy transferu. Patrzymy oni juz na sali przygotowani a ja wchodze cala porozbierana :o😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣 Jak jestem zmeczona to mi sie szalenie włącza :) Ale z tym USG to chodzi o to ze przy in vitro po stymulacji jest wieksze prawdopodobieństwo jakis swinstw w piersiach.

Ja to też żre [emoji58][emoji58][emoji58] a ostatnio dostałam amnezji .. nie było mnie 1,5 tyg w pracy. Wczoraj przychodzę i siedzimy, gadamy. Pózniej jedna babka mówi - dobra a to zostawicie dla Basi. A ja na cały regulator - eeejjjj ale kto to jest Basia ? [emoji23][emoji23] to nic, że pracujemy ze sobą od 2 lat [emoji2360][emoji2360]
Jezu, a ja nie w ciąży a i tak żre...Muszę się ogarnąć [emoji12]

Ja to też żre [emoji58][emoji58][emoji58] a ostatnio dostałam amnezji .. nie było mnie 1,5 tyg w pracy. Wczoraj przychodzę i siedzimy, gadamy. Pózniej jedna babka mówi - dobra a to zostawicie dla Basi. A ja na cały regulator - eeejjjj ale kto to jest Basia ? [emoji23][emoji23] to nic, że pracujemy ze sobą od 2 lat [emoji2360][emoji2360]
Hahahaha [emoji23][emoji23][emoji23] wygrałaś !!! Ale słyszałam kiedyś, ze kobiety jak są w ciąży to czesto zapominają. Ma ktoś takie doświadczenia?

reklama
Do góry