[emoji23]Haha kłamie. Ladne ma nazwisko
Mojego męża nauczyciel mial na nazwisko Faja i w technikum zmienil na siedlecki bo mu uczniowie żyć nie dawali
reklama
Liliana87
Fanka BB :)
Nie wiem jak jest po pronieniu, ale po tej laparotomii dlugo krwawilam.. po histeroskopii dlugo tez, a to jednak poronienie ;(Dziewczyny jakie macie doświadczenia z protokołem agonista wzgledem antagonisty?
Czy przyjmowanie DHEA przez pełne 2 miesiące 3 x 1 w dawce 25mg wystarczy żeby komórki trochę popracować? Czekam na zamówienie ale idzie z USA! I już mnie szlag trafia.... chyba że ma któras jakieś DHEA pozostałości i jest cudem w UK i może mi choć pół opakowania wysłać..
Nie wiem czy krwawienie 7my dzień po poronieniu jest normalne.. Nie wiem czy mam się tym zacząć martwić ???
We Francji tez jest uniwersalny lek na wszelkie bolączki, nazywa się Doliprane i jest to również paracetamolZgadzam sie z twoją przyjaciółka na wszystko jest paracetamol. 4 lata temu mieliśmy wypadek samochodowy z mezem.Od ostrego hamowania pasy mnie dosc przygniotly. Kręgosłup mnie wtedy strasznie bolal. Dostalam paracetamol i wyslali mnie do domukazali leżeć tak wlasnie sie zyje w Wielkiej Brytani
Kuwa, padłam [emoji23]Koleżanka opowiadała mi historie swojej koleżanki z klasy. Miała na nazwisko marchewka (cos takiego) i zawsze mówiła, ze jak bd miała chłopaka to bd patrzeć na nazwisko bo swojego nie znosi [emoji23] No i babki spotykają się po iluś tam latach i koleżanka się pyta - No Ania jak masz na nazwisko ? [emoji41] ... Szczotka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
bazylia128
Tzn ja tez tylko do pasa rozbieram sie o badania Nawet do punkcji czy transferu. Patrzymy oni juz na sali przygotowani a ja wchodze cala porozbierana Jak jestem zmeczona to mi sie szalenie włącza Ale z tym USG to chodzi o to ze przy in vitro po stymulacji jest wieksze prawdopodobieństwo jakis swinstw w piersiach.U mnie nic nigdzie nie pisało, rozbieram się do badania tylko do pasa.. No ale naprawdę żarty się skończyli [emoji23] umowie się gdzieś na usg bo aż wstyd..
Czarna1985
Czekam tylko jak w Polsce wprowadza na wszystko paracetamol . Oby nieWe Francji tez jest uniwersalny lek na wszelkie bolączki, nazywa się Doliprane i jest to również paracetamol
Jezu, a ja nie w ciąży a i tak żre...Muszę się ogarnąć [emoji12]Ja to też żre [emoji58][emoji58][emoji58] a ostatnio dostałam amnezji .. nie było mnie 1,5 tyg w pracy. Wczoraj przychodzę i siedzimy, gadamy. Pózniej jedna babka mówi - dobra a to zostawicie dla Basi. A ja na cały regulator - eeejjjj ale kto to jest Basia ? [emoji23][emoji23] to nic, że pracujemy ze sobą od 2 lat [emoji2360][emoji2360]
Liliana87
Hahahaha [emoji23][emoji23][emoji23] wygrałaś !!! Ale słyszałam kiedyś, ze kobiety jak są w ciąży to czesto zapominają. Ma ktoś takie doświadczenia?Ja to też żre [emoji58][emoji58][emoji58] a ostatnio dostałam amnezji .. nie było mnie 1,5 tyg w pracy. Wczoraj przychodzę i siedzimy, gadamy. Pózniej jedna babka mówi - dobra a to zostawicie dla Basi. A ja na cały regulator - eeejjjj ale kto to jest Basia ? [emoji23][emoji23] to nic, że pracujemy ze sobą od 2 lat [emoji2360][emoji2360]
Oooo, z takim to bym się hajtła, kurde przez jakie H to się pisze [emoji33]To prawda . Kielbasa [emoji23][emoji23][emoji23]
Mojego kuzuna kolega ma na nazwisko Kot. Wyobraz sobie jak mial przechlapane jak trafil do wojska[emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Ruda08
Miłość nie wybieraKuwa, padłam [emoji23]
Podziel się: