To jednak wytrzymasz do piateczka?Bazylia jesli mozesz to to pisz mnie do kalendarza. W piątek tez beta
reklama
Ruda08
Fanka BB :)
Maaaaasakra nikt w pracy nie wie oprócz mojej szefowej ale ludzie No wstydHahahaha [emoji23][emoji23][emoji23] wygrałaś !!! Ale słyszałam kiedyś, ze kobiety jak są w ciąży to czesto zapominają. Ma ktoś takie doświadczenia?
bazylia128
Jak widac kiełbasy sa popularneMoja przyjaciółka ma męża o takim nazwisku i ona została przy swoim [emoji23][emoji23][emoji23]
Liliana87
Dlatego ogarnę temat jak się sama ogarnęTzn ja tez tylko do pasa rozbieram sie o badania [emoji23] Nawet do punkcji czy transferu. Patrzymy oni juz na sali przygotowani a ja wchodze cala porozbierana [emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] Jak jestem zmeczona to mi sie szalenie włącza Ale z tym USG to chodzi o to ze przy in vitro po stymulacji jest wieksze prawdopodobieństwo jakis swinstw w piersiach.
Weź.. przypomniałaś mi. Jak szłam na pierwszy transfer i mi babka dala te wdzianko i czapek to się jej pytam czy mam się cala rozebrać ona,ze tak A ja czy majtki tez? Chodzi mi że już, a ona w brech...I do mnie A jak mi zrobią transfer w majtkach?[emoji85][emoji85] za drugim razem juz bylam mądrzejsza. A teraz za trzecim jak już doszłam na salę zabiegowa to mowie przed samolotem "o kurde, jednego kapcia zgubilam", bo to takie szmatki.. A,że mialam skarpetki to nie poczułam A na to lekarz " spoko, damy sobie radę bez tego kapcia".. Jezu ja to taka wiesniara jestem[emoji85][emoji85][emoji85]
bazylia128
Mialam wlasnie sie pytac.Bazylia jesli mozesz to to pisz mnie do kalendarza. W piątek tez beta
Aduś16
Apropo nazwisk... Jak trafiłam do szpitala jak miałam 18 lat informacje o poronieniu przekazywał mi Dr... Fiutkowski! jak wczoraj pamiętam moja reakcję jak taki smutny mi o tym mówił a jak przed oczami miałam plakietkę z jego nazwiskiem i powstrzymywalam się od śmiechu! Wtedy nie przeszło mi przez myśl że tamto wydarzenie będzie de facto rzutowac ca całym moim dorosłym życiu... pewnie odechciałoby mi się wtedy śmiać
Liliana87
Ja sie zawsze śmieje do meza, ze mógł się nazywać boski. To bym miala Zajebiste nazwisko.Oooo, z takim to bym się hajtła, kurde przez jakie H to się pisze [emoji33]
Liliana87
No wytrzymam. Ale tylko dlatego,ze sie boje wczesniej pojsc...To jednak wytrzymasz do piateczka? [emoji12]
Czarna1985
Chcesz to załatwię ci numer do niegoOooo, z takim to bym się hajtła, kurde przez jakie H to się pisze [emoji33]
reklama
Liliana87
No ktoś kiedyś miał "pomysl" nadając takie nazwiska.. masakra. Ja swoje panieńskie mialam spoko, z niczym się nie kojarzyło ale maz dumny nie uznawal tego, ze żona po mężu nie weźmie. No bo jak?Apropo nazwisk... Jak trafiłam do szpitala jak miałam 18 lat informacje o poronieniu przekazywał mi Dr... Fiutkowski! jak wczoraj pamiętam moja reakcję jak taki smutny mi o tym mówił a jak przed oczami miałam plakietkę z jego nazwiskiem i powstrzymywalam się od śmiechu! Wtedy nie przeszło mi przez myśl że tamto wydarzenie będzie de facto rzutowac ca całym moim dorosłym życiu... pewnie odechciałoby mi się wtedy śmiać
Podziel się: