reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oj tam to ty mialas fajne nazwisko ;) Ale znam tez przypadki np słyszałam o NIERUCHAŁ ;) Albo Ojczenasz a juz najbardziej mnie rozsmiesza Kiełbasa, tak miala na imie moja kolezanka i do tej pory nie wiem dlaczego akurat to nazwisko. Monika Kiełbasa 😂 😂 😂
Koleżanka opowiadała mi historie swojej koleżanki z klasy. Miała na nazwisko marchewka (cos takiego) i zawsze mówiła, ze jak bd miała chłopaka to bd patrzeć na nazwisko bo swojego nie znosi 😂 No i babki spotykają się po iluś tam latach i koleżanka się pyta - No Ania jak masz na nazwisko ? 😎 ... Szczotka 😂😂😂😂

Oj tam to ty mialas fajne nazwisko ;) Ale znam tez przypadki np słyszałam o NIERUCHAŁ ;) Albo Ojczenasz a juz najbardziej mnie rozsmiesza Kiełbasa, tak miala na imie moja kolezanka i do tej pory nie wiem dlaczego akurat to nazwisko. Monika Kiełbasa 😂 😂 😂
Ja tez znam kiełbasę 😂😂😂 to wyobraz sobie ze u nas w rodzinie jest jeszcze marchewka i piertruszka . Na weselach jest niezly ubaw 😂😂😂

A wogole to wam powiem zeciągle głodna jestem no rzrec mi się chce jak niewiem ... no a to u mnie zazwyczaj świadczy o @ ale dobra miałam nie uprawiać czarnowictwa. ..
Ale ja tez ciagle żre... I wszystko. Słodkie tez. Jeżeli chodzi o okres to ja mam zawsze dlugie cykle, więcej niż 30 dni, więc nawet jak się nie uda to dostanę dopiero kilka dni po odstawieniu.. nic mi się nie chce, w pracy siedzę jak półdebil i sie zmuszał do myślenia. Dziś się obudziłam o 4 i już spać nie mogłam.

Koleżanka opowiadała mi historie swojej koleżanki z klasy. Miała na nazwisko marchewka (cos takiego) i zawsze mówiła, ze jak bd miała chłopaka to bd patrzeć na nazwisko bo swojego nie znosi 😂 No i babki spotykają się po iluś tam latach i koleżanka się pyta - No Ania jak masz na nazwisko ? 😎 ... Szczotka 😂😂😂😂
😂😂😂dobre
Ja poznalam kiedys chłopaka ktory mial na nazwisko Bigos😂😂😂odrazu wiedzialam ze nic z tego nie bedzie 😂😂😂

Oj tam to ty mialas fajne nazwisko ;) Ale znam tez przypadki np słyszałam o NIERUCHAŁ ;) Albo Ojczenasz a juz najbardziej mnie rozsmiesza Kiełbasa, tak miala na imie moja kolezanka i do tej pory nie wiem dlaczego akurat to nazwisko. Monika Kiełbasa [emoji23] [emoji23] [emoji23]
U nas w mieście pelno kiełbas ;)

Ale ja tez ciagle żre... I wszystko. Słodkie tez. Jeżeli chodzi o okres to ja mam zawsze dlugie cykle, więcej niż 30 dni, więc nawet jak się nie uda to dostanę dopiero kilka dni po odstawieniu.. nic mi się nie chce, w pracy siedzę jak półdebil i sie zmuszał do myślenia. Dziś się obudziłam o 4 i już spać nie mogłam.
Ja to też żre 😑😑😑 a ostatnio dostałam amnezji .. nie było mnie 1,5 tyg w pracy. Wczoraj przychodzę i siedzimy, gadamy. Pózniej jedna babka mówi - dobra a to zostawicie dla Basi. A ja na cały regulator - eeejjjj ale kto to jest Basia ? 😂😂 to nic, że pracujemy ze sobą od 2 lat 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

@cikulinka i @Camilleka jak samopoczucie przed BETA ?
@bazylia128 bazylka ja dopiero w piątek bede robić, ale już odliczam dni ze jeszcze dwa mi zostało 🤗. Czuje się raczej dobrze, Jakiś tam objawow bym się doszukała, ale to może być tez okres, wiec nie myśle nic a nic! 😜 a Ty jak się czujesz po zabiegu? Już wszystko ok?

reklama
Do góry