reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzięki wielkie[emoji7] naprawdę doceniam[emoji4]
Na szczęście udało nam się zorganizować koleżankę i przyjedzie zająć się małą w.tym czasie. Punkcja jest jutro o 8 rano, więc strasznie głupia pora. Na pewno nasienie i pobranie jajek będzie działo się równolegle. Znieczulenie miałaś miejscowe czy całkowitą narkozę? Dr mówiła żeby być na czczo i zabrać tylko dowód tożsamości, żadnych innych rzeczy nie potrzeba?
💪za jajka !

Szukają przyczyny 2 nie udanych ivt... ☹️ I beta nie drgnęła ani razu😣 brak ewidentnie implementacji... mam nadzieję że to coś wykarze 😊
Hej, pamietaj ze naturalnie tez czesto nie udaje sie za pierwszym razem. U mnie invitro udane za 3 razem a przy dwoch pierwszych beta zero ! Teraz jestem w 21 tygodniu. Moze warto poko co zmienic podejscie w doborze lekow zamiast robic np. Biopsje ?

Hej, pamietaj ze naturalnie tez czesto nie udaje sie za pierwszym razem. U mnie invitro udane za 3 razem a przy dwoch pierwszych beta zero ! Teraz jestem w 21 tygodniu. Moze warto poko co zmienic podejscie w doborze lekow zamiast robic np. Biopsje ?
A co Tobie kochana zmienili przy trzecim podejściu w stosunku do dwóch pierwszych transferów?
Ja tez przy pierwszych dwóch beta <0.2..

reklama
Do góry