@bazylia128 i miss Youuuu!
reklama
KarolinaJ79
Fanka BB :)
Trzymamkciuki!!!Powiem wam że już raczej na 95 procent idzie okres czuje to.... do tego chyba zacYnaja bolec piersi. .. a to zazwyczaj tak się zaczyna obym się mylila to wtedy o kopy w 4 litery poprosze. .... no cóż życie
KarolinaJ79
Tak trzymam ze nawet razem napisałam !!!Trzymamkciuki!!!
KarolinaJ79
za jajka !Dzięki wielkie[emoji7] naprawdę doceniam[emoji4]
Na szczęście udało nam się zorganizować koleżankę i przyjedzie zająć się małą w.tym czasie. Punkcja jest jutro o 8 rano, więc strasznie głupia pora. Na pewno nasienie i pobranie jajek będzie działo się równolegle. Znieczulenie miałaś miejscowe czy całkowitą narkozę? Dr mówiła żeby być na czczo i zabrać tylko dowód tożsamości, żadnych innych rzeczy nie potrzeba?
Liliana87
@cikulinka jak się dzisiaj czujesz?
@Tasza daj znać jak już dojdziesz do siebie [emoji110][emoji110][emoji110]
@Tasza daj znać jak już dojdziesz do siebie [emoji110][emoji110][emoji110]
Netiaskitchen
OlaMaKota1234
Zaangażowana w BB
Hej, pamietaj ze naturalnie tez czesto nie udaje sie za pierwszym razem. U mnie invitro udane za 3 razem a przy dwoch pierwszych beta zero ! Teraz jestem w 21 tygodniu. Moze warto poko co zmienic podejscie w doborze lekow zamiast robic np. Biopsje ?Szukają przyczyny 2 nie udanych ivt... I beta nie drgnęła ani razu brak ewidentnie implementacji... mam nadzieję że to coś wykarze
KarolinaJ79
A przy jakich lekach Ci się udało. ??Hej, pamietaj ze naturalnie tez czesto nie udaje sie za pierwszym razem. U mnie invitro udane za 3 razem a przy dwoch pierwszych beta zero ! Teraz jestem w 21 tygodniu. Moze warto poko co zmienic podejscie w doborze lekow zamiast robic np. Biopsje ?
Liliana87
A co Tobie kochana zmienili przy trzecim podejściu w stosunku do dwóch pierwszych transferów?Hej, pamietaj ze naturalnie tez czesto nie udaje sie za pierwszym razem. U mnie invitro udane za 3 razem a przy dwoch pierwszych beta zero ! Teraz jestem w 21 tygodniu. Moze warto poko co zmienic podejscie w doborze lekow zamiast robic np. Biopsje ?
Ja tez przy pierwszych dwóch beta <0.2..
reklama
Ha ha haTak trzymam ze nawet razem napisałam !!!
Podziel się: