reklama
Hej dziewczyny,
Dziś miałam biopsje macicy, podobno zabieg gdzie występuje dyskomfort, a u mnie robili 3 podejścia i przy ostatnim chciałam uciec z fotela z bólu, aż się z ryczałam. Dobrze że mam wolne dziś bo nie doszłabym do pracy chyba. Mam pytanie podobno na wizycie poprzedzającej zabieg jest sprawdzanie mam nadzieję że dobrze zrozumiałam śluzu, ja tego nie miałam i mordowali mnie tak bardzo do mało materiału do pobrania... Ktoś miał taki zabieg i może mi coś więcej powiedzieć.. Kolejny w środę nie wiem jak ja to wytrzymam
Dziś miałam biopsje macicy, podobno zabieg gdzie występuje dyskomfort, a u mnie robili 3 podejścia i przy ostatnim chciałam uciec z fotela z bólu, aż się z ryczałam. Dobrze że mam wolne dziś bo nie doszłabym do pracy chyba. Mam pytanie podobno na wizycie poprzedzającej zabieg jest sprawdzanie mam nadzieję że dobrze zrozumiałam śluzu, ja tego nie miałam i mordowali mnie tak bardzo do mało materiału do pobrania... Ktoś miał taki zabieg i może mi coś więcej powiedzieć.. Kolejny w środę nie wiem jak ja to wytrzymam
Aduś16
Fanka BB :)
Ja nie miałam sprawdzanego śluzu przed biopsja, leciałam tylko na to badanie specjalnie z zagranicy na 3 dni.. Ja mam tylozgiecie i u mnie też był koszmar z założeniem cewnika i pobraniem.. Mnie bolalo, dyskomfortem tego nie mogłam nazwać. Druga biopsja po 2 dniach już lepiej poszła u mnieHej dziewczyny,
1412117
Zaciekawiona BB
@Netiaskitchen ja produkuję zarodki do badań genetycznych, więc u mnie im więcej tym lepiej.
Ostatnio i tak z 14 pęcherzyków do 5 doby przetrwały tylko 4 zarodki.
Ostatnio i tak z 14 pęcherzyków do 5 doby przetrwały tylko 4 zarodki.
Vinszka
Mnie też bardzo bolało. Miało trwać dosłownie 5 min a męczyli mnie 25 [emoji85]Hej dziewczyny,
Dziś miałam biopsje macicy, podobno zabieg gdzie występuje dyskomfort, a u mnie robili 3 podejścia i przy ostatnim chciałam uciec z fotela z bólu, aż się z ryczałam[emoji22][emoji22][emoji22]. Dobrze że mam wolne dziś bo nie doszłabym do pracy chyba. Mam pytanie podobno na wizycie poprzedzającej zabieg jest sprawdzanie mam nadzieję że dobrze zrozumiałam śluzu, ja tego nie miałam [emoji21] i mordowali mnie tak bardzo do mało materiału do pobrania... Ktoś miał taki zabieg i może mi coś więcej powiedzieć.. Kolejny w środę nie wiem jak ja to wytrzymam [emoji21][emoji21][emoji21]
Miałam to samo.. Wróciłam do domu i dreszcze, zimno przespalam się trochę i dopiero trochę lepiej, ale brzuch dalej boliMnie też bardzo bolało. Miało trwać dosłownie 5 min a męczyli mnie 25 [emoji85]
Mam nadzieję że będzie też lepiej u mnie, przy drugim razie... Teraz boję się jak cholera... Ze znowu będzie taki bólJa nie miałam sprawdzanego śluzu przed biopsja, leciałam tylko na to badanie specjalnie z zagranicy na 3 dni.. Ja mam tylozgiecie i u mnie też był koszmar z założeniem cewnika i pobraniem.. Mnie bolalo, dyskomfortem tego nie mogłam nazwać. Druga biopsja po 2 dniach już lepiej poszła u mnie
Netiaskitchen
Jak pierwsza stymulacja to pewnie na podstawie AMH, wyników hormonów na starcie, wagi i własnego wyczuciatak myślę. A jeśli kolejna stymulacja to na pewno patrzą na poprzednie jeśli jest taka możliwość.No właśnie ja też się zastanawiam na podstawie czego lekarze dobierają dawkę Menopuru. Ja od początku stymulacji mam 75.
Kochane dziś dostałam wyniki, ale dla mnie to jakaś czarna magia nie wiem czy wynik oznacza że jest ok??? Czy mogę prosić o pomoc z odczytaniem???
Załączniki
reklama
Netiaskitchen
to chyba bardzo indywidualne odczucie jest. Ja nie kojarzę sprawdzania śluzu (no chyba że to było na wizycie przed tym badaniem) i po prostu nie pamiętam.Hej dziewczyny,
Sama biopsja bolała trochę, też mi łezki pociekły, czułam miejscowo takie jakby skaleczenie. Poziom bólu jak znieczulenie u dentysty tylko krócej trwało. Ale to trwało chwilę i potem już nic nie czułam.
Podziel się: