reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja już po usg, jest pecherzyk w macicy ale według doktora trochę nierówny no i niby coś jak ciałko żółte. Wiem że to jeszcze jest wcześnie ale ja już chyba się dobrze nie nastawiam😞
Ktory to u Ciebie dpt ? Wiesz co ja z synem w 18dpt miałam malutki pęcherzyk i betę poniżej 1000 i wszystko się dobrze skończyło a tym razem w 17dpt beta piekna wysoka 4400 i następnego dnia był piękny pęcherzyk i zarodek 3mm i wszystko szlag trafił! Ja już nie wierzę że co się ładnie zaczyna musi się ładnie kończyć, wszyscy mi pisali że jestem czarno widzem, że na siłę się czepiam, a jednak.. Więc pęcherzyk o dziwnym kształcie na pewno nic nie przesadza..

Pamiętaj, że z brzydkich pęcherzyków są potem ładne dzieci. Mój pęcherzyk był brzydki, taki podłużny i właśnie takim tekstem mi poleciał lekarz. No i miał rację [emoji4]
Bądź dobrej myśli. Jest pęcherzyk, jest we właściwym miejscu, teraz czekamy na serduszko [emoji3590][emoji8]
Bardzo mi sie podoba ta odpowiedź ;)

Dziś badałam i jak będę miała wyniki to dam znać. Natomiast w ubiegły piątek miałam estradiol 163.3 pg/ml i progesteron 0.229 pg/ml. Dziś 10 dzień stymulacji, Menopur mam w dawce 75. Na usg widziałam sporo pęcherzyków na obu jajnikach, lekarz powiedział, że jest dużo, ale nie określił ilościowo.
A jaki masz teraz estradiol? Który to dzien stymulacji już? Jakie masz dawki Menopuru?

reklama
Do góry