reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ja dziś wolne bo jadę na USG piersi, czekałam na wizytę ponad pół roku bo facet nie przyjmuje prywatnie a uparłam się żeby iść właśnie do niego, bo jak on coś wykryje to usuwa guzki na normalnej wizycie i nie trzeba iść do szpitala, ma też jeden z najlepszych sprzętów do piersi z zachodniopomorskiego.
Dwa lata temu mi usunął kilka guzków i znowu się boję że tam coś urosło... Na razie to są jakieś niegroźne torbiele ale muszę już regularnie się badać i sprawdzać guzki, które są malutkie czy nie urosły i czy nie przekształciły się w coś groźnego.
Trzymajcie kciuki żeby nic nie trzeba było usuwać
Trzymam ✊🏻✊🏻✊🏻 Oby było ok 😘

Trzymam kciuki [emoji4][emoji110][emoji110][emoji110]Dawaj znać jak będziesz po wizycie
Dam znać napewno. A boję się bo powinnam być na wizycie prawie rok temu a przez stymulację i transfery olałam temat. Teraz od razu zapisze się na następną wizytę, skoro trzeba czekać aż 7m-cy

@cikulinka @Liliana87 @Artemida90 i jak dziś samopoczucie?
Bo ja co taka byłam pozytywna 🤣to czuje ze mnie coraz bardziej zaczyna brzuch bolec ☹. Dzis zaczynam 5dpt. No ale cóż, będzie co będzie 😉
Już nie poradzę nic.
Ogólnie ok bez a te bóle skurcze mam na zimno ..tak mam zawsze przed okresem a tak to żadnych objawów po za tym ze nic mi się nie chce tamtym razem plecy mnie bolały w krzyżu i piersi i miałam takie rozpiera nie w macicy. ... a teraz nic a nic o dziwo tym razem jak robie zastrzyki to strasznie mnie bola tamtym razem prawie mnie nie bolało ale co ma być to będzie nie nastawiam sie a chciałabym naprawde mocno się zaskoczyć nawet mogłabym się ta ciąża zarazić :p kto chętny mnie popradkowac :)

@cikulinka @Liliana87 @Artemida90 i jak dziś samopoczucie?
Bo ja co taka byłam pozytywna [emoji1787]to czuje ze mnie coraz bardziej zaczyna brzuch bolec [emoji3525]. Dzis zaczynam 5dpt. No ale cóż, będzie co będzie [emoji6]
Już nie poradzę nic.
A ja dzis narazie nie czuje brzucha. Wczoraj miałam 5dpt i jakoś wiecej mnie bolał. Wieczorem tez doskwieral mi żołądek, wiek szłam spać srednio sie czując. Miałam w planach zabrac nospe do pracy i zapomniałam. Masz racje. Nic wiecej nie zrobimy. Tylko czekanie nam pozostało. Trzeba się czymś zająć po pracy żeby nie myslec za dużo.

Ogólnie ok bez a te bóle skurcze mam na zimno ..tak mam zawsze przed okresem a tak to żadnych objawów po za tym ze nic mi się nie chce tamtym razem plecy mnie bolały w krzyżu i piersi i miałam takie rozpiera nie w macicy. ... a teraz nic a nic o dziwo tym razem jak robie zastrzyki to strasznie mnie bola tamtym razem prawie mnie nie bolało ale co ma być to będzie nie nastawiam sie a chciałabym naprawde mocno się zaskoczyć nawet mogłabym się ta ciąża zarazić [emoji14] kto chętny mnie popradkowac :)
Ja tez chętna na brzuszek;) mnie poprzednim razem prolutex bolał jak diabeł A teraz wchodzi jak w masło bezboleśnie, natomiast heparynę mam silniejsza i boli jak diabli i po niej mi wychodzą siniaki duze. Poprzednim razem piersi bolały, teraz je macam i dzis cos tam coś tam czuje, ale sama nie wiem czy nie przez to ,ze sa w staniku scisniete. Żeby jakos urosly- nie.

reklama
A do środy jeszcze 2 dni to wytrzymam jakoś jutro wtorek a potem środa rano śniadanie leki potem na zastrzyk prolutex a potem idę na krew na bete i w odwiedziny do koleżanki :) wiec jakoś zleci czas na odczytanie wyniku kurcze będę bała się sprawdzać chyba ....
A nie dziwie się w ogole. Ja jak oddaje rano to wynik po 16. I zawsze z mężem odczytujemy A teraz mi chodzi po głowie czy samej nie odczytać... stres większy niż na maturze.

Do góry