reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@bazylia128 jak Twoja stymulacja? Dostalas zielone swiatlo?Bo nie jestem na bieżąco?
Jakos sie nie moge doszukać postów z kalendarzem,a z grudnia pamiętam ze kilkoro z was rozpoczynało stymulacje w styczniu,u kogo dziewczynki zapowiada sie ważny tydzien?
U mnie cały tydzień stymulacji, kontrola w piątek i poniedziałek. Ten ważny tydzień to będzie dopiero kolejny, bo wtedy już na 99%będzie punkcja. Na razie po prostu grzecznie robię wszystkie zastrzyki 😉
Jak u Ciebie? Kiedy spotkanie z genetykiem i jakieś decyzje?

reklama
Piekna figura,Ty sie nie musisz obawiać ciążowych kg. Ja juz sie czuje dużawa przed ciążą,a w 9miesiacu to chyba będzie etap przedwybuchowy. Wiem,ze kg nie świadczą zbytnio o tym jak ktos wyglada,ale jak wy piszecie o 50kg przy 170 to ja wymiekam,bo na 173cm mam 72kg wagi. Gdybym tylko przestala pic kawe i ograniczyla slodycze do 1-2w tyg to napewno by bylo mniej,ale taaaaaak ciężko zaczac,jak juz mam takie przerwy na tzw"oczyszczenie"to po paru dniach jest ok,ale poczatki to katorga,dlatego zaczynam po kilka razy bo mam słabą wole:( jakbyś przygarnęła moje 5kg to bys tego nawet nie zauwazyla,a u mnie to duza roznica;) przemysl sprawę [emoji3059] oddam za darmo na rzecz Andrzejka;)
Haha;) padłam [emoji23]

Witajcie dziewczyny. Ja wróciłam dzis do pracy i mam nadzieję,że mi ten tydzień do bety zleci szybko..
Opiszę Wam dzisiejszy sen. @Dakita30 przypadek do ewidentnego leczenia.
Byłam z rodziną u dziadków na wsi, u moich ukochanych dziadków na ukochanej wsi, której mi bardzo brakuje. Dziadkowie juz nie żyją, dom został sprzedany. Z tego domu, facet, który to kupił zrobil latarnie widokową, schody metalowe dookola, tabliczka ile za wejście i tłumy na tych schodach [emoji23] w każdym razie idziemy z tego domu z ciotkami, rodzicami, kuzynami ( A mam ich mnóstwo od strony tych dziadków) do kościoła. Tam jest taki mały kosiolek, kiedyś to była jakaś chyba obora, przerobili ja na kościół, z takim drewnianym chorkiem małym. ( A propo chorku, kiedyś na pasterce moj taka schodząc po Pana Jezusa zjechał po tych drewnianych schodkach od samej góry do dołu, oczywiście w pionie, widok przedni, był trzezwy- u nas zwyczaj,ze na Wigilii nie ma alkoholu, dopiero po pasterce, co oczywiście na wiosce dziwne, każdy na niego a on na cały Kościół SORRY[emoji23][emoji23]) . No i ja w tym śnie wchodzę na ten chor, kościół caly zawalony ludzmi, ciasno, ze nie ma gdzie usiąść A tam co ? Przy ołtarzu DJ facet i Daj kobieta! Tak napierniczali techniawe A Ci wszyscy ludzie łapy w górę i jazda!!! Masakra!!! A ja w tym śnie "gdzie ja jestem?" Starzy, młodzi, telefony i to wszystko nagrywali!! Ksiądz tam pomykal w sutannie, ta babka DJ do mnie podchodzi i mowi,ze to już któryś koncert i jest juz zmeczona... Nie powiem, muza zacna leciała... Ale czy ja mogę być normalna???? [emoji23][emoji1787]
@bazylia128 chyba wczoraj za długo myslalam o Jasnej Górze, słabo wierzaca jestem ale tam mnie jakoś ciągnie.. chyba będę musiała odwiedzić brata na weekend...

reklama
U mnie cały tydzień stymulacji, kontrola w piątek i poniedziałek. Ten ważny tydzień to będzie dopiero kolejny, bo wtedy już na 99%będzie punkcja. Na razie po prostu grzecznie robię wszystkie zastrzyki 😉
Jak u Ciebie? Kiedy spotkanie z genetykiem i jakieś decyzje?
W niedz decyzja o transferze zdrowego zarodka i mam nadzieję ze uda Nam sie umówić do genetyka, bo dr Janeczko w naszej klinicie jest tylko raz w tyg. Najwyżej bedziemy ją probowac złapać w innej miejscówce,ale to juz po wizycie jak sie dowiemy kiedy transfer i jak dlugo będziemy w Pl.

Do góry