Wanda nic się nie martw. Ja też mam PCOS i udało się u mnie wyprodukować fajna ilość komórek i póki co czuje się świetnie. Mam nadzieję, że tym razem hiperki mnie nie dosięgnie co prawda lekarz musiał się mocno zastanawiać nad każda dawka leku, i pod koniec stymulacji chodziłam codziennie na kontrolę pęcherzyków, ale się udało!
reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Aduś,Ty już nic nie czytaj w tym necie.
Sama wiem po sobie, że czym więcej czytam i niby więcej wiem, tym w większą panikę wpadam.
Bo zawsze porównuje z innymi. A każdy organizm jest inny, pamiętaj o tym.
A co w Invikcie powiedzieli? Zwiększyli Ci jakieś dawki leków?
Sama wiem po sobie, że czym więcej czytam i niby więcej wiem, tym w większą panikę wpadam.
Bo zawsze porównuje z innymi. A każdy organizm jest inny, pamiętaj o tym.
A co w Invikcie powiedzieli? Zwiększyli Ci jakieś dawki leków?
Aduś16
Lawendowy, dziękuje, mam nadzieje że to kolejna nie potrzebna panika, taka jak przy stymulacji a potem stres o zarodki, coś niby źle się zaczyna a potem dobrze kończy :-( OBY! Beta nie ma teraz znaczenia, progesteron jest dobry - dr kazal dolozyc podjęzykową lutke, a na estradiol powiedział 'troche niski' i kazał podwoić dawke estrofenu.. Poprzednie razy miałam powyzej tysiąca ten estradiol, ale nie moge znależć w necie za co on jest odpowiedzialny przy implantacji
madzialenak
mama na pełen etat
Aduś a ile estrofemu bierzesz? ja 3x 1 tabletka, Progesteron Twój ładny, mój w 9 dtp wynosił nieco ponad 9 a mój doktor nic się nie przejął, musiałam sama zwiększyć dawkę, biorę prawie podwójną w porównaniu do tej co on przepisał.
madzialenak
mama na pełen etat
anna super wynik, niech się teraz ładnie zapładniają. Życzę udanej randki i sex-u na szkiełku :-)
hej miski...
widze, ze same dobre nowiny, podczytuje was po ciuchutku, bo ostatnio nie mam na nic czasu...jakos lepiej sie czuje, wiec i ruszam sie wiecej!
oczywiscie kibicuje wam wszystkim :* i mysle o was bardzo cieplo, ZAWSZE!
ja dzis wrocilam z wizyty, moj maluszek ma 1,78cm...ma piekna, wielka glowke i malutkie raczki i nozki...serducho boje jak dzwon 185/min...
nic sie nie odkleja, wszystko jest w najlepszym porzadeczku..
na tarczyce dostalam od jutra euthyrox N25, wiec mysle, ze bedzie dobrze!
nastepna wizyta w 12tyg, czyli to CALE DLUGIE 4 tgodnie...ale juz powinno byc piekne usg i piekna dzidzia...
dalej bede mocno trzymala kciuki za was i przyleze z gratulacjami, dla kazdej z osobna!
widze, ze same dobre nowiny, podczytuje was po ciuchutku, bo ostatnio nie mam na nic czasu...jakos lepiej sie czuje, wiec i ruszam sie wiecej!
oczywiscie kibicuje wam wszystkim :* i mysle o was bardzo cieplo, ZAWSZE!
ja dzis wrocilam z wizyty, moj maluszek ma 1,78cm...ma piekna, wielka glowke i malutkie raczki i nozki...serducho boje jak dzwon 185/min...
nic sie nie odkleja, wszystko jest w najlepszym porzadeczku..
na tarczyce dostalam od jutra euthyrox N25, wiec mysle, ze bedzie dobrze!
nastepna wizyta w 12tyg, czyli to CALE DLUGIE 4 tgodnie...ale juz powinno byc piekne usg i piekna dzidzia...
dalej bede mocno trzymala kciuki za was i przyleze z gratulacjami, dla kazdej z osobna!
Adus...ty pierniku ty!! nosz dokope ci zaraz...narazie na bete to bym za bardzo nie patrzyla, mnie w 9dpt wyszla tylko 45...przy jednym blascie...a wiesz, ze beta szybko rosnie... wazny jest progesteron, bo on podtrzyma ci ciaze... idz poloz sie kobito i odpocznij albo idz na spacer spokojny...ew dobra komedia romantyczna, odetnij sie od netu, bo zwariujesz...
wierze w ciebie!!!!!
wierze w ciebie!!!!!
kwiatuszekq20
Milia super
laski zobaczcie na grupe nasza
laski zobaczcie na grupe nasza
reklama
lawendowy_sen
Miliaa, gratuluję. Dbaj o swoje Maleństwo i o sobie nie zapominaj:-)
Podziel się: