reklama
Aduś16
Fanka BB :)
Gotadora jak to 3 metrową ???? to skąd ty ją wziełaś siłaczka ;-)
Lawendowy wiem, wiem... te objawy to jakiś zabobon chyba :-( czy sa czy ich nie ma nic nie jest przesądzone, a brak objawów to też objaw niby
Qcze a gdzie to ładniutkie słoneczko z wczoraj:-(??
Lawendowy wiem, wiem... te objawy to jakiś zabobon chyba :-( czy sa czy ich nie ma nic nie jest przesądzone, a brak objawów to też objaw niby
Qcze a gdzie to ładniutkie słoneczko z wczoraj:-(??
Aduś Kochana! Powiem Ci szczerze, że całym sercem jestem z Tobą. Zajmij czymś głowę, żeby tak nie myśleć cały czas i zostaw spokojnie swój organizm, bo Ty kochana do piątku to niesamowicie nam wychudniesz i kto za Ciebie bliźniaki udźwignie? ;-)
Aduś16
Darri przy takich wahaniach hormonalnych jakie mam od maja to cięzko byłoby mocno schudnąć a ja zawsze byłam raczej chudzina, a dla bliźniaków to się poświęce i będe potrójnie jeść, a ja należe do niejadków! Śmieje się że mój pies ma to po mnie bo zanim cokolwiek weźmie do pyszczka to obwą****e z każdej strony no i dużo rzeczy nie lubi dziwne jak na psa takiej dużej rasy ale ma to po swojej Pani :-)
lawendowy_sen
Gotadora, strach się Ciebie bać
Pochwal się, co bierzesz, żeby mieć w sobie taka siłę :-) :-), bo ja tez chcę
Pochwal się, co bierzesz, żeby mieć w sobie taka siłę :-) :-), bo ja tez chcę
Aduś moja Alma też taka, a jak ją przygarnełam to tylko suchy chleb chiała jeść, a teraz wydziwia i nie wszystko może jeść, bo ma szczególnie problemy po niektórych psich karmach, także jemy razem choinkę dostaliśmy z nadleśnictwa w Wigilię, ubieraliśmy w pierwszy dzień Świąt w nocy, nawet na to nie mieliśmy czasu, M mówił,że na niego mam poczekać, ale tak się zaczęła sypać i dużo miejsca zajmowała,że wzięłam siekierkę i ... ale mam jeszcze gałęzie, będę w kominku palić
reklama
Podziel się: