reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No i sie poryczalam. Cala sie trzese. Mozecie mnie zjechac ale to jest silniejsze ode mnie. To moja ostatnia szansa z in vitro. A czuje ze te skurcze wczorajsze to byl zly znak. Nic juz nie czuję...tylko pustkę w środku.

reklama
No właśnie u mnie to samo rano jakby znikał. To dziwne. Choć podobno tak jest :)
Właśnie sobie uświadomiłam , że przez te zastrzyki z heparyny i siniaki na brzuchu nie będę mogła sobie zrobić sesji brzuszkowej z odkrytym brzuchem.
Wiem, że to nic i pierdoła, ale tak dopiero to dotarło do mnie [emoji849]
A ja o tym tez myslalam ostatnio, jak Was pytałam o te siniaki. Ale na fotoshopie Ci usunie ;) nie martw się. Wiem cos o tym, bo mam bardzo dobra znajoma, która robi piekne zdjecia i jest tak cudowna, ze jak ja mam doła mega to ona mnie wtedy wyciąga na jakies zdjecie, pod pretekstem,ze ma wene i cos potrzebuje.. A mnie zawsze pomaluje i tak uchwyci, ze serio... nawet jakoś wyglądam..

Jej, ale Wy musicie być szczuplutkie dziewczyny... przy takim wzroście taka waga i do tego w ciąży... ja mam 173 i jak szłam do ślubu to wazylam 52 kg.. jak patrzę na zdjecia to wyglądałam jak wieszak normalnie... teraz mam 64 kg A i tak chyba nie wyglądam na grubą..
Ja z tych niskich 164 cm i jak rzytyje cokolwiek to od razu widac ;)

Hej dziewczyny, dopiero wstałam.
Wczoraj utopilam w alko swoje i wasze smutki[emoji846]. Narąbałam się jak szpadel, na zdjęciu widać jaka faza była?
Dobrze się czuję, to było mi potrzebne bo tak dawno nie piłam [emoji846]
Całusy od alkoholiczki [emoji8][emoji8][emoji8]
Bazylia kocham cię [emoji8]

No i sie poryczalam. Cala sie trzese. Mozecie mnie zjechac ale to jest silniejsze ode mnie. To moja ostatnia szansa z in vitro. A czuje ze te skurcze wczorajsze to byl zly znak. Nic juz nie czuję...tylko pustkę w środku.
Kochana!!! Proszę Cię!!! Nie przestawiaj wierzyć!!! Wczoraj mi tu dziewczyny pisały,ze to hormony i to może być dobry znak !!!

No tak przciez ty chyba pierwszy raz przechodzisz stymulacje? Nic sie nie martw z tego co piszesz to ladnie to wyglada. A punkcja to pikus. Smacznie pospisz. Ja to zazwyczaj nawet nie wiem kiedy i juz jest po. Wazniejsze zeby ci wyjeli piekne jajeczka ;)
Aj no pierwszy raz, może dlatego lekki stresik że mi to wszystko popęka przed[emoji23]

reklama
Do góry