No I taki plan to ja rozumiem Kochana myśl pozytywnie Zjedz jakieś pyszne bossche bol .. odrazu będzie lepiejDziewczyny, trochę się już uspokoiłam i mam plan na kolejne dni. Doszłam do wniosku ze test może pokazywać samą obecność hormonu na teście a nie jego wartość bo przecież kreski cały czas są. W sumie od wczoraj dopiero je sprawdzam wiec może poziom nie jest jeszcze wysoki. Dlatego biorę się w garść i nie zamierzam się już denerwować, może kropek cały czas tam jest, a ja go stresuje. Generalnie polezałam, popłakałam, przespałam i chyba przetrawiłam to. Na razie biorę leki i w środę zrobię rano test jeśli wyjdzie jakakolwiek druga kreska to dzwonię do kliniki i opowiem im wszystko może sprawdza jednak ta krew. Dla mojego spokoju.
reklama
Liliana87
Fanka BB :)
Tak, w czasie punkcji on oddaje nasienie, no A potem tez asekuracja o ktorej piszesz, bo jednak jesteś po krótkiej narkozie i lekko obolała mozesz byc. U nas w Gamecie to nawet na wypisie zaznaczają,ze preferują aby para pozostała w Gdyni na dobę po punkcji i w razie niepokojących objawów aby zgłosiła się do najbliższego szpitala.A powiedzcie jeszcze jedną rzecz. Na punkcji mam być z partnerem. Ale czy tylko po to żeby mnie później asekurował czy od razu będzie oddawał nasienie? Dr nie wspomniała mi o tym a nie bardzo będę miała z kim zostawić małą jeśli miało by się to rozgrywać jednocześnie.
My zostaliśmy w hotelu i w sumie pol dnia przespalam, brzuch mnie bolał. Może będziecie mieli możliwość zabrac kogoś ze sobą, kto chwilkę zostanie z Lilka jak Paweł pojdzie do pokoju M
U mnie partner był ze mną podczas punkcji a zaraz po udał się do „tajemniczego pokoju”A powiedzcie jeszcze jedną rzecz. Na punkcji mam być z partnerem. Ale czy tylko po to żeby mnie później asekurował czy od razu będzie oddawał nasienie? Dr nie wspomniała mi o tym a nie bardzo będę miała z kim zostawić małą jeśli miało by się to rozgrywać jednocześnie.
Aneczka85_01
Dziewczyny dzisiaj zaczynam antyki i pytanie dosyć może głupie ale chciałam odrazu tez zacząć dhea a tam napisane ze nie bardzo z terapia hormonalna.. to jak brać ?
nieagatka
Dokladnie to samo powiedziala moja gin. Teraz mam spadki cisnienia, czuje sie kiepsko wiec powiedziala, ze jak chce moge pic dwie dziennie i tez nic sie nie stanie. Tylko nie rozpuszczalna.O to mam tak samo. Przy kp zazwyczaj inka mi smakuje i wypijam mocząc w niej herbatniki [emoji23]
Ja w pierwszej ciąży kawy nie piłam, za to w drugiej już jedna dziennie a i owszem bo nawet mi gin mówił, że nie ma co się katować jak mam ochotę. Jedna szkody nie zrobi.
Mam podobny problem./ jestem po hormonalnym zastrzyku na zatrzymanie cyklu w celu uśpienia endometriozy/ .. ma on działanie 3 miesięczne i już 2 miesiące za mną .. i cały czas się waham przed kuracja dhea ..Dziewczyny dzisiaj zaczynam antyki i pytanie dosyć może głupie ale chciałam odrazu tez zacząć dhea a tam napisane ze nie bardzo z terapia hormonalna.. to jak brać ?
Aneczka85_01
Mam podobny problem./ jestem po hormonalnym zastrzyku na zatrzymanie cyklu w celu uśpienia endometriozy/ .. ma on działanie 3 miesięczne i już 2 miesiące za mną .. i cały czas się waham przed kuracja dhea .. [emoji848][emoji848][emoji848]
Popołudniu napisze do gin to dam
Znać
Czarna1985
Piękna paraDziewczyny, jest fajnie, pozdrowieniaZobacz załącznik 1072673
bazylia128
@fredka84 jaka ty słodziutka jestes I ten twoj usmiech. My to z tego forum prawie facebooka zrobilyśmy Moze zaczniemy na tym jakos zarabiac na nasze in vitra
@Netiaskitchen a maz by na prace nie psioczyl bo by ni musial pracowac
@Netiaskitchen a maz by na prace nie psioczyl bo by ni musial pracowac
reklama
bazylia128
Każda z nas zrobi swoj kacik kulturalny:
@Netiaskitchen gotowanie i dziarganie, Ja cos tam o bieganiu, @Liliana87 ma taki zakres zdolności ze wszedzie ja dopasujemy , @Dakita30 wiadomix, @Tasza o miesie i diecie dla IO , @Czarna1985 bedzie nam dawac porady na temat tych cudownych pieskow, @sandra777.12 nam bedzie szyla ubrania i umilala czas swoimi opwowiesciami na temat tego cudownego kraju, @Lola83 o urodzie bo nia grzeszy,@Aduś16 to prawdizwy skarb forumowy, @fredka84 wystarczy ze sie bedzie usmiechac, a @nieagatka bedzie nas ustawiac Przepraszam na kolanie pisze i wymieniac nas by tu sporo
@Netiaskitchen gotowanie i dziarganie, Ja cos tam o bieganiu, @Liliana87 ma taki zakres zdolności ze wszedzie ja dopasujemy , @Dakita30 wiadomix, @Tasza o miesie i diecie dla IO , @Czarna1985 bedzie nam dawac porady na temat tych cudownych pieskow, @sandra777.12 nam bedzie szyla ubrania i umilala czas swoimi opwowiesciami na temat tego cudownego kraju, @Lola83 o urodzie bo nia grzeszy,@Aduś16 to prawdizwy skarb forumowy, @fredka84 wystarczy ze sie bedzie usmiechac, a @nieagatka bedzie nas ustawiac Przepraszam na kolanie pisze i wymieniac nas by tu sporo
Podziel się: