reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, trochę się już uspokoiłam i mam plan na kolejne dni. Doszłam do wniosku ze test może pokazywać samą obecność hormonu na teście a nie jego wartość bo przecież kreski cały czas są. W sumie od wczoraj dopiero je sprawdzam wiec może poziom nie jest jeszcze wysoki. Dlatego biorę się w garść i nie zamierzam się już denerwować, może kropek cały czas tam jest, a ja go stresuje. Generalnie polezałam, popłakałam, przespałam i chyba przetrawiłam to. Na razie biorę leki i w środę zrobię rano test jeśli wyjdzie jakakolwiek druga kreska to dzwonię do kliniki i opowiem im wszystko może sprawdza jednak ta krew. Dla mojego spokoju.
No I taki plan to ja rozumiem 💪🏼☺️Kochana myśl pozytywnie ☺️Zjedz jakieś pyszne bossche bol .. odrazu będzie lepiej 🥰

reklama
A powiedzcie jeszcze jedną rzecz. Na punkcji mam być z partnerem. Ale czy tylko po to żeby mnie później asekurował czy od razu będzie oddawał nasienie? Dr nie wspomniała mi o tym a nie bardzo będę miała z kim zostawić małą jeśli miało by się to rozgrywać jednocześnie.
Tak, w czasie punkcji on oddaje nasienie, no A potem tez asekuracja o ktorej piszesz, bo jednak jesteś po krótkiej narkozie i lekko obolała mozesz byc. U nas w Gamecie to nawet na wypisie zaznaczają,ze preferują aby para pozostała w Gdyni na dobę po punkcji i w razie niepokojących objawów aby zgłosiła się do najbliższego szpitala.
My zostaliśmy w hotelu i w sumie pol dnia przespalam, brzuch mnie bolał. Może będziecie mieli możliwość zabrac kogoś ze sobą, kto chwilkę zostanie z Lilka jak Paweł pojdzie do pokoju M ;)

A powiedzcie jeszcze jedną rzecz. Na punkcji mam być z partnerem. Ale czy tylko po to żeby mnie później asekurował czy od razu będzie oddawał nasienie? Dr nie wspomniała mi o tym a nie bardzo będę miała z kim zostawić małą jeśli miało by się to rozgrywać jednocześnie.
U mnie partner był ze mną podczas punkcji a zaraz po udał się do „tajemniczego pokoju” 😉😉

Dziewczyny dzisiaj zaczynam antyki i pytanie dosyć może głupie ale chciałam odrazu tez zacząć dhea a tam napisane ze nie bardzo z terapia hormonalna.. to jak brać ?

O to mam tak samo. Przy kp zazwyczaj inka mi smakuje i wypijam mocząc w niej herbatniki [emoji23]

Ja w pierwszej ciąży kawy nie piłam, za to w drugiej już jedna dziennie a i owszem bo nawet mi gin mówił, że nie ma co się katować jak mam ochotę. Jedna szkody nie zrobi.
Dokladnie to samo powiedziala moja gin. Teraz mam spadki cisnienia, czuje sie kiepsko wiec powiedziala, ze jak chce moge pic dwie dziennie i tez nic sie nie stanie. Tylko nie rozpuszczalna.

Dziewczyny dzisiaj zaczynam antyki i pytanie dosyć może głupie ale chciałam odrazu tez zacząć dhea a tam napisane ze nie bardzo z terapia hormonalna.. to jak brać ?
Mam podobny problem./ jestem po hormonalnym zastrzyku na zatrzymanie cyklu w celu uśpienia endometriozy/ .. ma on działanie 3 miesięczne i już 2 miesiące za mną .. i cały czas się waham przed kuracja dhea .. 🤔🤔🤔

reklama
Każda z nas zrobi swoj kacik kulturalny:
😍 @Netiaskitchen gotowanie i dziarganie, Ja cos tam o bieganiu, @Liliana87 ma taki zakres zdolności ze wszedzie ja dopasujemy :), @Dakita30 wiadomix, @Tasza o miesie i diecie dla IO ;), @Czarna1985 bedzie nam dawac porady na temat tych cudownych pieskow, @sandra777.12 nam bedzie szyla ubrania i umilala czas swoimi opwowiesciami na temat tego cudownego kraju, @Lola83 o urodzie bo nia grzeszy,@Aduś16 to prawdizwy skarb forumowy, @fredka84 wystarczy ze sie bedzie usmiechac, a @nieagatka bedzie nas ustawiac:D Przepraszam na kolanie pisze i wymieniac nas by tu sporo ;)

Do góry