Netiaskitchen
Fanka BB :)
Bawcie się dobrzeŚlicznie wyglądacie Szczególnie Ty rzecz jasnaDziewczyny, jest fajnie, pozdrowieniaZobacz załącznik 1072673
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bawcie się dobrzeŚlicznie wyglądacie Szczególnie Ty rzecz jasnaDziewczyny, jest fajnie, pozdrowieniaZobacz załącznik 1072673
Tak zdarzały się takie sytuacje, w takich przypadkach, odsyłam pacjentow do innych terapeutów mówiąc wprost, że mają większe doświadczenie kliniczne w jakiejś tam sytuacji i przekazuje numer do 2/3 psychoterapeutówNo tego jeszcze nie grali.. Pani w telewizji sniadaniowej [emoji1787][emoji1787] padłam...
@Dakita30 A jak to jest u psychoterapeutow? Ale tak szczerze.. czy zdarzały Ci się przypadki, kiedy po pierwszym seansie stwierdzilas, ze nie ogarniesz jegomoscia??? W sensie,ze to jakiś totalny undergrand?..
To ja się do tych furiatek przyłączam najważniejsze, to uzewnętrzniać emocje, a nie trzymać je w sobie! A, że takimi sposobami.....Jeju @Dakita30 ty to czytasz ????? Same furiatki u nas w tym je zdecydowanie chyba przoduje Tylko ja to zazwyczaj pokopie sciany, wyszoruje gary, pobiegam, nagadam pieknej pani w telewizji sniadaniowej
Bardzo madrzewiem jak trudno odpedzic z glowy zle mysli wiec jak Tobie się udało to super. Bo jesli jest tam Kropus to naprawde nie ma co sie denerwować a kreski byly...Dziewczyny, trochę się już uspokoiłam i mam plan na kolejne dni. Doszłam do wniosku ze test może pokazywać samą obecność hormonu na teście a nie jego wartość bo przecież kreski cały czas są. W sumie od wczoraj dopiero je sprawdzam wiec może poziom nie jest jeszcze wysoki. Dlatego biorę się w garść i nie zamierzam się już denerwować, może kropek cały czas tam jest, a ja go stresuje. Generalnie polezałam, popłakałam, przespałam i chyba przetrawiłam to. Na razie biorę leki i w środę zrobię rano test jeśli wyjdzie jakakolwiek druga kreska to dzwonię do kliniki i opowiem im wszystko może sprawdza jednak ta krew. Dla mojego spokoju.
Ciekawy temat na sobotę poruszylyscie. Moj nie lubi ze mną zakupow robić zwłaszcza w duzych sieciowkach tylu Tesco,bo ja niemal każdą polke obejrzę i zawsze jakis szamapon albo mydło dodatkowe w promocji kupie,on mowi ze ja spaceruje po sklepie a mój małżonek idzie do sklepu po konkretne rzeczy z listy i wychodziEh te chłopy
Ale wiesz, teraz tak mysle, ze Twój to jest mistrz promocji hihi