reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Żeby nie było, mój wieczorny zestaw: marchewy do pochrupania i Karmel do pomiziania😊
Ale slodki😍😍😍
Moj ma focha na mnie 20200125_192512.jpg ze zajmuje sie telefonem nie nim😂

reklama
Czasami się takie rzeczy przytrafiają... ze się rzuca tym co akurat ma się w łapce lub pod.. [emoji1787][emoji23] jak to miawial papież Franciszek? Rzucajcie sie lub bez się talerzami ale do spania chodzic juz w zgodzie ;)
Haha dobre, nie słyszałam tego wcześniej, ale coś w tym jest, bo my się zazwyczaj od razu godzimy i jest ok😉

No tego jeszcze nie grali.. Pani w telewizji sniadaniowej [emoji1787][emoji1787] padłam...
@Dakita30 A jak to jest u psychoterapeutow? Ale tak szczerze.. czy zdarzały Ci się przypadki, kiedy po pierwszym seansie stwierdzilas, ze nie ogarniesz jegomoscia??? W sensie,ze to jakiś totalny undergrand?..
No padłam 🤣🤣🤣 tak się zaczęłam śmiać ze aż mi kotka z kolan uciekła, popatrzyła -wariatka jakaś 🤣

Niewiem może mam coś z oczami ale na tym zdjęciu 2 od dołu ten taki sam paseczek jest ciemniejszy od tych z góry hmmmm. A nie masz testów tych które wykrywają wyższe stężenie bety tj 25???

Mam clearblue digital może on ma wyższe stężenie a jutro i tak pójdę po te co maja czułość 25

reklama
Do góry