KarolinaJ79
Fanka BB :)
Ja w 2015 roku miałam szczepienia 9 razy z limfocytami mojego męża ale to nam tak rozwaliło cała immunologia ze alloMRL wogole się nie podniósł a wartości IL miałam w tysiącach i niestety tych niekorzystnych nam immunolog wytłumaczył ze jesteśmy zbyt do siebie podobni i ze szczepienia zimmunizowaly mnie ze odrzucam tak jakby przeszczep czyli zarodka od mojego męża. Te ostatnie badania były po pół rocznym leczeniu immunologicznym. Obecnie ten nasz wspomniał o szczepieniach tych pikowanych ale powiedział ze znając nasza historie to bal by się nas wysłać wiec mówi ze tylko do rozważenia immunoglobuliny - ale koszt dla mnie teraz jest nie do uciągnięcia. Bardzo dobrze wypowiadał się o tych szczepieniach pikowanych mówił ze są bardzo dobre wyniki z nimi ale niestety nie dla wszystkich. Natomiast mówił ze z immunoglobulinami ma same sukcesy w transferach!Udalo Ci sie umowic szybciej do docenta? Ja mam konsultacje telefoniczna 10 marca... Szybciej niż nie było ale szybciej raczej nie potrzebuje..
Powiedz czy Ty rozwazalas szczepienia?
Na wizytę do docenta nie udało mi się przyspieszyć terminu mam na 3 marca - zobaczę jeszcze co on mi powie.