reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Dakita30 jak się czuje koleżanka?
@Liliana87 a co u Ciebie? Jak samopoczucie?
A dziękuję Kochana, ja się czuję dobrze, po tych strasznych informacjach z wczoraj (koleżance w 20TC odeszły wody, nie wiadomo jak się rozwinie akcja 😞), trochę spokojniej dziś.
We wtorek miałam ciężki dzień, wymioty 3x i biegunka, ale to był jakiś wirus i do końca tygodnia jestem na L4 leżę i odpoczywam. W nd zaczynam 10TC, dziś profesor Malinowski mailowo mi rozpisał leki i jak odstawiać steryd.
Czekam na kolejne USG, które dopiero za 2 tygodnie 🙄 już bym chciała dzidziusia znów zobaczyć, a tu tyle czekania...

Wcinaj, Wcinaj. A jakie suple sobie zapodajesz i w jakich dawkach? To chyba coś daje😉Znaczy chyba, ale zaszkodzić też raczej nam nie zaszkodzi.
Mam nadzieję, że będzie git i stymulacja będzie zgodnie z planem😘
Ja oczywiście Was podczytywalam 😁 profertil female, dhea eljot x 2, ovarin x 2, kwas foliowy i b complex metylowane, koenzym Q10 x 1, a do tego teraz dołączyłam cynk i Wit d jak sobie przypomnę 💪 Mam nadzieję, że to pomoże, bo boję się, że i ten jajnik odmówi teraz współpracy...

reklama
A dziękuję Kochana, ja się czuję dobrze, po tych strasznych informacjach z wczoraj (koleżance w 20TC odeszły wody, nie wiadomo jak się rozwinie akcja 😞), trochę spokojniej dziś.
We wtorek miałam ciężki dzień, wymioty 3x i biegunka, ale to był jakiś wirus i do końca tygodnia jestem na L4 leżę i odpoczywam. W nd zaczynam 10TC, dziś profesor Malinowski mailowo mi rozpisał leki i jak odstawiać steryd.
Czekam na kolejne USG, które dopiero za 2 tygodnie 🙄 już bym chciała dzidziusia znów zobaczyć, a tu tyle czekania...
Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze. Czekanie jest najgorsze, ale czas zleci nim się obejrzysz. Odpoczywaj i dbaj o siebie. Tak mi przykro ze Twoja koleżanka przechodzi przez takie problemy, ale może coś jeszcze da się zrobić...

Do góry