reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To dobrze ze masz to pod kontrola a wszystko idzie wdlug planu. Ja ostatnim razem bylam na krotkim z antagonista wiec nie znam sie na tych zastrzykach. Mialam ich tylko 10 i 10 dnia orgautren a 11 dnia punkcja. Ja szykuje sie na jutro. Lekarz mnie opierniczyl ze bylismy nie ostrozni. Ale jak przy antykach ? On sam sie dwa razy pytal ;) Mysle ze u mnie to moje suply robia taka bombe. Mam tylko nadzieje ze to nie wplynie na stymulacje. Oczywiscie dalej biore anty. Daj znac ile jest jajek. Twoje AMH to 4 z czyms?
Kochana a możesz przypomnieć jakie suple aktualnie bierzesz ? ❤️

To u nas na kolędzie kiedyś ksiądz się pytał o dzieci, a ja mu odpowiedziałam, że jak Bóg da to będą. On odparł, że będzie się szczerze i intensywnie modlił. Stwierdził, że ma wysoką skuteczność... skubany ma, bo w tym samym roku zaszłam w ciążę. [emoji6] Rozgrzeszenie też dostaliśmy. Ja ostatnio trafiam na młodych i bardzo otwartych księży.
Takich Ksiezy z prawdziwego zdarzenia i takich ludzkich mogloby byc więcej. U nas tez byl taki jeden ale niestety Go przeniesli. :( Az sie chcialo go sluchać. Mówił po ludzku i zawsze rozumialam co chce przekazać. :):):p oby takich więcej.
Ps. Kiedys moj Maz nie dostal rozgrzeszenia bo mieszkalismy razem bez slubu. Ja mialam ten sam grzech i dostalam hehe a bylam przed nim sie spowiadac

To dobrze ze masz to pod kontrola a wszystko idzie wdlug planu. Ja ostatnim razem bylam na krotkim z antagonista wiec nie znam sie na tych zastrzykach. Mialam ich tylko 10 i 10 dnia orgautren a 11 dnia punkcja. Ja szykuje sie na jutro. Lekarz mnie opierniczyl ze bylismy nie ostrozni. Ale jak przy antykach ? On sam sie dwa razy pytal ;) Mysle ze u mnie to moje suply robia taka bombe. Mam tylko nadzieje ze to nie wplynie na stymulacje. Oczywiscie dalej biore anty. Daj znac ile jest jajek. Twoje AMH to 4 z czyms?
AMH 4.88 teraz. Zobaczymy co tam będzie dziś widać. Poprzednio miałam 13 dni stymulacji, a punkcję w 15.dniu. No i były 2 rodzaje zastrzyków:Menopur w różnych dawkach i gonapeptyl. Suplementy mam jeszcze na jakiś tydzień i koniec. Mój M na chyba więcej czyli pewnie nie łyka regularnie. Eh, faceci...
No ciekawa jestem co lekarz Ci powie. Oni sami chyba nie wiedzą jak możliwe jest to puste jajo na antykach. Mam nadzieję, że to w niczym nie przeszkodzi i pójdziecie dalej zgodnie z planem😘

Kiedy planujesz transfer zdrowego zarodka? dlaczego musiałabyś dwa razy latać?
Planuje na luty,choc moj chce poczekać jeszcze. Kolo 8-11dc mam byc na kontroli czy wszystko ok i zabrać leki no i potem wrócić na transfer.
Jak na złość przed kazdym transferem mam spóźniony okres, normalnie mam cykl 26 dni,a przed transferami 36-42,dzis juz 36dc:(

Mozesz mnie teraz zganic... Myslalas o adopcji? Moze to wlasnie ten czas kiedy trzeba podjac decyzje. Ja bym ja podjela bez dwoch zdan ogranicza mnie tylko Lukasz. Pisalas o slabej jakosci nasienia meza. Moze uda sie z AK?

Dawno dawno temu jak bylam w podstawówce to na TVP1 byl taki program "Pierwszy Krzyk". Kobiety rodziły i większość dzieci trafiała do adopcji. Po tym programie narodziny sie moje marzenia o 2wlasnych dzieciach i 1adoptowanym.
Niestety mój ma obiekcje,boi sie adopcji.

reklama
A widziałyście ten wpis o zamienianiu wizyt u Paśnika? Teraz grzebię na ich stronie i to zobaczyłam
Podobno trzeba dzwonić zaraz po osobie która odwołała i nie masz gwarancji, że nadal będzie wolne. Ja już tyle razy dzwoniłam żeby zdobyć jakiś lepszy termin, ale wybitnie nie mam szczescia więc pewnie nam zostanie ta końcówka lutego.

Do góry