Ja do nich przed chwilą pisałam i po kilku minutach mi odpisali. Także normalnie odczytują e-maileTam sie nie da nawet dodzwonic. Wiesz jaka mam teorie ale chce zarezerwowac termin.
reklama
Dopiero po świętach, masakra. Jezu, mam nadzieję że docent nie będzie wymagał abym osobiście była na drugiej wizycie i pozwoli na wizytę telefoniczną. Bez sensu czekać z wynikami aż do kwietnia [emoji17]Dodzwonilam sie i pani mila nakazala dzwonic zawsze po 18 bo duzo term sie zwalnia. Inaczej umawiaja dopiero po swietach wilkanocy. Powiedzziala zeby nie robic tez badan na wlasna reke bo cala masa badan jakie robia pacjentki sa nie potrezbne. Wszystko mozna zrobic u nich. Czas realizacji do 2 dni roboczych.
KarolinaJ79
Fanka BB :)
Ja miałam 2 klasy 4 i jeden 5 i wszystkie uszkodzone w chromosomie 22- wiec wiem co ona czuła! Uczucie niefajne!! Nie mogłam się pozbierać!!!Najlepsza klasa 4.1.1 z 5doby ma ubytek chromosomu. Dr mowil ze czesto te najlepsze sa uszkodzone,wiele przykładów klasy 5.1.1 chorych zarodków dr podawał. Uwierzycie,ze jedna dziewczyna miała 5 zarodkow klasy 4 i 5 i wszystkie uszkodzone genetycznie
bazylia128
A po co masz byc osobiscie jak bedziesz miala wynikiDopiero po świętach, masakra. Jezu, mam nadzieję że docent nie będzie wymagał abym osobiście była na drugiej wizycie i pozwoli na wizytę telefoniczną. Bez sensu czekać z wynikami aż do kwietnia [emoji17]
bazylia128
Pani przemila ja do niej ze nie ona sie dodzwonic a ona ze pracuja dopiero od 11 Przeprosilam i ladnie z nia rozmawiajac podala mi wszystkie szcegoly.Ja do nich przed chwilą pisałam i po kilku minutach mi odpisali. Także normalnie odczytują e-maile
bazylia128
No pewnie a co jeli sie zmienia? Chociaz w genetyce raczej sie nie zmieni ;(Dopiero po świętach, masakra. Jezu, mam nadzieję że docent nie będzie wymagał abym osobiście była na drugiej wizycie i pozwoli na wizytę telefoniczną. Bez sensu czekać z wynikami aż do kwietnia [emoji17]
bazylia128
No nie wiem, ja już wszystkie opcje przerabiamA po co masz byc osobiscie jak bedziesz miala wyniki [emoji7]
31.01 jadę. Tak, z tą moją parówką jadę [emoji846].@fredka84 nie ma ciw kalendarzu? Kiedy ta wizyta? Czym jedziesz? Z mezuchem? Ja mam 100 km do łodzi. Spotkamy sie i przenocujemy, bedzie fajnie [emoji7]
Jezuuuu, ja nie mogę zostać na noc [emoji22]. W sobotę jadę na jakieś zryte urodziny [emoji49].
reklama
bazylia128
To chyba te najprostrze sa najlepsze? Wychodze dzisiaj z domu bo nie wytarzymam.No nie wiem, ja już wszystkie opcje przerabiam
Podziel się: