Nie musisz iść do kościoła żeby się pomodlic, ważne żeby było od sercaKolezanka prosiła o modlitwę. Pomodlę się dziś za nią i nas wszystkie. Ja też jakoś mega wierząca nie jestem. Z wieloma kwestiami w KK nie zgadzam się. Ale spełnię jej prośbę i wierzę, że to jedyne, co na ten moment można zrobić.
reklama
Super [emoji7]
Dziewczyny moje wyniki z dzis 8dpt 58.1 (6dpt bylo 20.1) dzisiejszy progesteron ponad 25..jest ok?
Hej, a Ty jak się czujesz?Super [emoji7][emoji7]
Ważne ze już po, straszne co musiałaś przeżyć, odpocznij teraz i dbaj o siebie.U mnie już po wszystkim chyba... Długo to jednak nie trwało ale widok raczej traumatyczny
Dużo bardziej wolałabym zobaczyć betę 0 wtedy po świętach
Teraz możesz już iść do przodu!
Super!Dziewczyny moje wyniki z dzis 8dpt 58.1 (6dpt bylo 20.1) dzisiejszy progesteron ponad 25..jest ok?
Liliana87
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro ;( jesteś naprawdę dzielna ;*U mnie już po wszystkim chyba... Długo to jednak nie trwało ale widok raczej traumatyczny
Dużo bardziej wolałabym zobaczyć betę 0 wtedy po świętach
Liliana87
No dokładnie. Ale trzeba to przetrwać.Mi też się robią po neoparin mega siniaki, jak już parę dni jest dobrze to potem i tak siniol wywali...a te guzki też mam niestety, nawet trochę to boli przy dotyku...
@nadziejamooja;)
Cześć dziewczyny. Ja niestety dzisiaj zamykam dzień smutasem bo moja beta 1,2 w 9 dpt blastocysty To był mój czwarty transfer i czwarty z taką betą Tak strasznie mi smutno
Liliana87
Yes[emoji173]Dziewczyny moje wyniki z dzis 8dpt 58.1 (6dpt bylo 20.1) dzisiejszy progesteron ponad 25..jest ok?
reklama
Liliana87
Dokładnie. Ja teraz mialam estrofem od 3dc. Kontrola w 15dc. Transfer w 22 dc.Zależy czy cykl naturalny czy sztuczny. Na sztucznym od 2dc Estrofem na wzrost endometrium, kontrola endo po 10 dc i jesli jest ok to na 5 kolejnych dni (jeśli transferowana będzie blastocysta) dostajesz progesteron. No a potem już transfer, leki po transferze i beta.
Podziel się: