reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ja ma wyobrazenia ze jestes idealna i mega opanowana. Ja czasami przeklinam w myslach ;) Sprobuj to pomaga ;)
[emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23] Padłam [emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787] jestem największym nerwusem w rodzinie. Ale owszem, potrafię się opanować przy każdym, kogo nie znam - nie chce robic brzydkiego wrazenia ;)
No to sobie czasem poprzeklinam w myślach;)

reklama
Dziewczyny mam tego netflixa i już ogarnelam sezon sex education [emoji23][emoji23][emoji23] troszkę głupawe ale oglądam się się śmieje a to ważne teraz [emoji23]
A my wczoraj z mężem sie dołączyliśmy do sąsiadów. Proszę, podeslijcie mi jakieś fajne tytuły, może te o in vitro? Chciałabym cos pooglądać. Zrobie sobie listę i będziemy nadrabiać;) dziękuję z góry

A na głos jeszcze lepiej pomaga [emoji12]
No ja taka prosta baba ze wsi jestem. Jak sie wkurze to żmije i padalce mi z buzi lecą. Ostatnio usłyszałam,ze jak ktoś przeklina to znaczy,ze ma słaby zasób słownictwa aby wyrazić swoje "niezadowolenie" i dlatego bluzni. Serio? Nie uważam. Przy dzieciach nie przeklinam. Bardziej uwazam,ze jak ktoś sobie przeklnie to jakis taki bardziej szczery jest.

No ja taka prosta baba ze wsi jestem. Jak sie wkurze to żmije i padalce mi z buzi lecą. Ostatnio usłyszałam,ze jak ktoś przeklina to znaczy,ze ma słaby zasób słownictwa aby wyrazić swoje "niezadowolenie" i dlatego bluzni. Serio? Nie uważam. Przy dzieciach nie przeklinam. Bardziej uwazam,ze jak ktoś sobie przeklnie to jakis taki bardziej szczery jest.

A ja słyszałam ze ludzie którzy przeklinają są inteligentni [emoji23][emoji23][emoji23]

Dziewczyny mam tego netflixa i już ogarnelam sezon sex education [emoji23][emoji23][emoji23] troszkę głupawe ale oglądam się się śmieje a to ważne teraz [emoji23]
Mi to bardzo poprawia nastroj. Wlasnie ogaldam 2 sezon i zgadnijcie co jem - rosolek :) Łukasz sie zamknal u siebie i czekam do 18 az wwyjdzie :) @Aduś16 wiadomo cos?

Cześć mamuśka ;)
A dziękuje ;) Teraz już lepiej, dzisiaj zaczęłam 11 tydzień, więc jakoś leci [emoji7] mam tylko nadzieję, że nie osiwieje do porodu;) żyje od usg do usg [emoji23]

A jak u Ciebie ? Jak tam chłopaki ? ;)
Ja trochę osiwiałam w drugiej hehe

Chłopaki jak to chłopaki. Rozrabiają [emoji23] jeden w dzień drugi w nocy.

reklama
Do góry