No toDziewczyny krew oddana
reklama
Uważaj, nie jebnij [emoji23][emoji23][emoji23]Tak kochana. Dziś poogarniam sprawy urzędowe skoro mam wolne A jutro siadam do roboty. Zjadlam relanium, nie moglam zasnąć. Ubrałam sie i poszlam do urzędu komunikacji i siedze.. A tak mnie się w głowie kręci.. chyba dopiero zaczęło działać...obym tu nie jebła..
NadziejaJest
Fanka BB :)
Kobietki a ja właśnie jade na betę i progesteron zrobie od razu. Pozniej do pracy. Naprawde sie boję jak nigdy rozczarowania z drugiej strony....byloby tak pieknie. Proszę o kciuki za przyrost
cikulinka
Tam uważaj na siebie potem wrzucę przepis roboty 5 minut pieką się koło 15 20 minutMniam mniam
Tasza
To bioręDziewczyny jaki kwas metylowany polecacie?
Aduś16
To mogą ale nie muszą być pozostałości po zastrzyku.. Przy synu w 6dpt miałam betę tylko 9, masz jeszcze szansę że urośnie, mniejsze ale są.. Najważniejsze że masz jeszcze kilka zarodków tym razem!D.pa znowu
Beta 6.6 estr 2239, prog.15.2.Dzis 6 dpt.
Poprzednio 2 dpt. Beta 42.5 estr.1771 , prog. 162
Podchodzisz w Invicta Gdańsk?
@Netiaskitchen jak tam stymulacja leci? Byłaś już na jakimś podglądaniu?
Tasza
Ano[emoji3]Wszystkiego najlepszego i moc buziaków [emoji8]. Oczywiście jakieś zdjęcie wstawisz?!?
Lila 39tc 2560g 50cm[emoji4]
reklama
bazylia128
hehehhee nie przeklinaj. Do ciebie tez nie pasuja takie slowa. Masz relanium 5 czy 2?Tak kochana. Dziś poogarniam sprawy urzędowe skoro mam wolne A jutro siadam do roboty. Zjadlam relanium, nie moglam zasnąć. Ubrałam sie i poszlam do urzędu komunikacji i siedze.. A tak mnie się w głowie kręci.. chyba dopiero zaczęło działać...obym tu nie jebła..
Podziel się: