reklama
pingwinek75
Fanka BB :)
Cześć - reaktywuję się na chwilkę - czytam Was cały czas, więc jestem na bieżąco, ale dziś już starałam się powoli wracać do pracy (mam wolny zawód, więc w domku), bo zwariuję od myślenia. Poza tym synek się rozchorował, miał silną obturację oskrzeli, więc miałam białą noc. Spałam płytko i nasłuchiwałam, czy dobrze oddycha. No i oddychał źle, cały czas się budził, płakał, prosił w nocy dwa razy o inhalacje. Na szczęście chyba największy skurcz za nami, już będzie coraz lepiej. Nie miał takiej akcji od grudnia 2011, więc już zapomniałam, jak to jest i myślałam, że minęło na dobre. A dziś kliknęłam nowy inhalator (stary zaczął warczeć jak traktor), jednak jeszcze się przyda. Ale dziś podniosłam synka ze dwa razy, a to jednak 18 kg...
Aduś, ja już też przeczytałam wszystko co jest w internecie i wiem, że nic nie wiem - czyli nie ma objawów albo braku objawów, które by coś przepowiadały. Działamy jeszcze na hormonach starych, nowych, medycznie lekarze stworzyli im najlepszą możliwą podściółkę, a dzidzie muszą już same się przyczepić i tu chyba niewiele można zrobić... Będzie dobrze :*
Aduś, ja już też przeczytałam wszystko co jest w internecie i wiem, że nic nie wiem - czyli nie ma objawów albo braku objawów, które by coś przepowiadały. Działamy jeszcze na hormonach starych, nowych, medycznie lekarze stworzyli im najlepszą możliwą podściółkę, a dzidzie muszą już same się przyczepić i tu chyba niewiele można zrobić... Będzie dobrze :*
Aduś16
Dziękuje pingwinek, a powiedz czy Ty czulas jakies klucia skurcze macicy? ja co jakis czas, glownei wczoraj wieczorem.. a teraz jakos cisza. Jesli teraz mi sie nie uda przy takich ladnych blastkach to ja juz nie zrozumie dlaczego.... :-(
Kinga_1
Aduś - ty chyba musisz dostać klapsa. Proszę mi się tutaj uspokoić. Objawów nie musi być. To sprawa indywidualna. Raz są, a raz nie ma. Staraj się nie myśleć i odpoczywaj po prostu.
SonySony - po tych hormonach to różne dziwne rzeczy się mogą dziać. Ja miałam mdłości, bolały mnie piersi i wypadały włosy na dodatek. Dlatego musisz po prostu wytrzymać. Za to pomyśl, że niedługo będziesz miała maluszka ze sobą już ( lub dwa).
SonySony - po tych hormonach to różne dziwne rzeczy się mogą dziać. Ja miałam mdłości, bolały mnie piersi i wypadały włosy na dodatek. Dlatego musisz po prostu wytrzymać. Za to pomyśl, że niedługo będziesz miała maluszka ze sobą już ( lub dwa).
lawendowy_sen
Kinga, jeśli chcesz mogę i od Ciebie parę klapsów dołożyć Aduś :-)
Bo jej się zbiera już od dłuższego czasu, a w piątek chyba jej wypłacę zaległe lanie:-)
Bo jej się zbiera już od dłuższego czasu, a w piątek chyba jej wypłacę zaległe lanie:-)
madzialenak
mama na pełen etat
Hej dziewczyny
Wróciłam z wizyty :-)
Widziałam małego człowieczka i pięknie bijące serduszko. Niestety do pracy już nie wrócę bo na przestrzeni 9,3x2,8 mm mam odklejoną kosmówkę lub jeszcze nie doklejoną do końca. Doktor powiedział, że jak nie było plamień lub krwawień to raczej jest to niedoklejenie kosmówki. Muszę leżeć, nic nie nosić i czekać. Doktor mnie pocieszył, że ogólnie wszystko wygląda dobrze a odklejenia zdarzają się bardzo często w związku z czym nie mam popadać w panikę, nie czytać nic w internecie tylko się relaksować a będzie dobrze.
Lawendowy sen, aduś, gotadora niestety nie będzie mnie w piątek ale od 17 będę myślami i ♥ z Wami
Jutro nadrobię zaległości bo nie wiem co dzieje się na forum :-)
Wróciłam z wizyty :-)
Widziałam małego człowieczka i pięknie bijące serduszko. Niestety do pracy już nie wrócę bo na przestrzeni 9,3x2,8 mm mam odklejoną kosmówkę lub jeszcze nie doklejoną do końca. Doktor powiedział, że jak nie było plamień lub krwawień to raczej jest to niedoklejenie kosmówki. Muszę leżeć, nic nie nosić i czekać. Doktor mnie pocieszył, że ogólnie wszystko wygląda dobrze a odklejenia zdarzają się bardzo często w związku z czym nie mam popadać w panikę, nie czytać nic w internecie tylko się relaksować a będzie dobrze.
Lawendowy sen, aduś, gotadora niestety nie będzie mnie w piątek ale od 17 będę myślami i ♥ z Wami
Jutro nadrobię zaległości bo nie wiem co dzieje się na forum :-)
Ostatnia edycja:
lawendowy_sen
Madzialenak, koniecznie zastosuj się do zaleceń lekarza. Teraz tylko musisz się relaksować i dbać o siebie i o Maleństwo,
a na pewno wszystko będzie dobrze.
Po Twojej wypowiedzi wnioskuję, że lekarz ok :-)
a na pewno wszystko będzie dobrze.
Po Twojej wypowiedzi wnioskuję, że lekarz ok :-)
reklama
lawendowy_sen
Madzialenak, szkoda, że nie będzie Cię w piątek. Wypijemy za Wasze zdrówko pyszną czekoladę
i myślami i ♥ będziemy z Wami :-)
i myślami i ♥ będziemy z Wami :-)
Podziel się: