Dzień dobry dziewczynki
Aduś - ale cudowne maluszki masz w brzuszku! Trzymam kciuki i z całego serca życzę, żeby obydwa dalej tak pięknie się rozwijały. Jak się czujesz?
Pingwinek – Przykleiłaś plasterki?
Madzialenak – jak zdrówko???
Podam Wam dziewczyny przepis na naturalny antybiotyk (jest naprawdę baaardzo skuteczny) a teraz takie chorubska panują
ok 10 cm świeżego imbiru – pokroić na cienkie plasterki dodać 1 szklankę wody i zaparzyć
trochę wystudzić i dodać 1 łyżkę miodu, pół cytryny (soku) i dwie łyżki soku malinowego.
Ja ostatnio miałam temp 38,3 i okropnie bolało mnie gardło – piłam tą miksturkę 3 razy dziennie prze 5 dni i już jestem zdrowa jak rybka
naprawdę warto wypróbować
Lawendowy sen – bardzo Ci współczuje takiej niemiłej atmosfery w pracy, doskonale wiem co czujesz! Ja przez 2 lata miałam taką okropna atmosferę w pracy i to w dodatku to piekło gotowała mi moja teściowa
Mój organizm tak się bronił, przed tą fatalną atmosferą, że ciągle byłam chora, aż moja lekarz już nie wiedziała co ze mną się dzieje, że ciągle jestem chora i antybiotyki na mnie nie działały. Jak wracałam z pracy to byłam tak psychicznie wykończona, że od razu zasypiałam, i mogłabym tak spać do samego rana. Ja się zwolniłam, bo po prostu już nie wytrzymałam. Od tamtej pory wszystkie dolegliwości minęły jak ręką odjął. A pierwsze przeziębienie mnie dopadło po 1,5 roku
Także bardzo Ci współczuje, bo wiem co przeżywasz a atmosfera w pracy jest bardzo ważna
Kinga – w czw mam wizytę, zobaczymy czy Dr zleci mi kariotyp. Szkoda, że trzeba na niego tak długo czekać. Mam nadzieję, że nie przyjdzie mojej Dr do głowy IUI, bo ja chcę od razu in vitro, bo przy tak małej skuteczności IUI nie chcę jeszcze obniżać AMH
Ty też już niedługo poznasz plan działania
Masia123, Kinga, Fasun – razem będziemy dzielnie walczyły z naszym niskim AMH