To ja miałam za dużo tych leków...i pewnie dlatego uszkodzone zarodki,w tym zespół downa,coraz bardziej się nad tym zastanawiam.Pierwszy raz antyki miesiąc +menopur 150 ,ale tylko 3 komorki. Drugi raz o wiele lepiej po owulacji gonapeptyl co drugi dzień i od 1dic menopur 300 i gonapeptyl co drugi dzień i 9 kumulusów
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Aaa chcesz znac wszytskie?Bo widzicie kochane,ja się zastanawiam czemu miałam przy stymulacji tyle leków [emoji33]Menopur, Cetrodide,Elonva,ovitrelle,Gonaptyl,czy to nie za dużo tych leków miałam?
No to teraz fostipur 225 + menopur 75, od 8go dnia orgalutran i poten otrivelle + decapeptyl.
A jakie amh u ciebie?Aaa chcesz znac wszytskie?
No to teraz fostipur 225 + menopur 75, od 8go dnia orgalutran i poten otrivelle + decapeptyl.
motylek24
Ja brałam gonapeptyl codziennie. Ciekawe dlaczego ta różnica ?Pierwszy raz antyki miesiąc +menopur 150 ,ale tylko 3 komorki. Drugi raz o wiele lepiej po owulacji gonapeptyl co drugi dzień i od 1dic menopur 300 i gonapeptyl co drugi dzień i 9 kumulusów
bazylia128
My jestesmy bez struktury organizacji nie ma szefa, jest współpraca@bazylia128 a bo przez przypadek jak sprawdzałam forum to kliknęłam na Twój login i "przestań obserwowac" i dałam później obserwuj aby widzieć Twoje posty w końcu jesteś tu Szefową
Aneczka85_01
Dziewczyny mam ważne pytanie,czy pamiętacie jakie leki brałyście podczas stymulacji hormonalnej do in vitro?
Ja bemfole i orgalutran
Aneczka85_01
Ja to mam takiego pecha ze szok . Rano robiłam grupę krwi zeby mieć kartę identyfikacyjna . I teraz babka z labo dzwoni ze nie wykonają badania bo ta która pobierała mi krew zrobiła pomyłkę na probówce . No ja pier.. mowie do niej i co teraz ? Przecież miałam skierowanie od lekarza i to nie moja wina ze ktoś się pomylił. Kazała wyjaśnić w punkcie ale mówiła ze będzie potrzebne nowe skierowanie.. super poprostu przecież zeby dostać nowe to muszę umówić się na wizytę specjalnie , jechać 30 km a potem znów godzinę z pracy brać zeby zrobić ta krew. Szlak by trafił
nieagatka
2,7A jakie amh u ciebie?
34 lata
nieagatka
Ja bym sie klocila. Mialas skierowanie, nie Ty popelnilas blad wiec nie Ty masz miec nowe skierowanie. Niech sobie to na poziomie papierologii zalatwiaja jak chca, ale ja bym poszla i zazadala ponownego pobrania krwi i zrobienia zleconego badania.Ja to mam takiego pecha ze szok . Rano robiłam grupę krwi zeby mieć kartę identyfikacyjna . I teraz babka z labo dzwoni ze nie wykonają badania bo ta która pobierała mi krew zrobiła pomyłkę na probówce . No ja pier.. mowie do niej i co teraz ? Przecież miałam skierowanie od lekarza i to nie moja wina ze ktoś się pomylił. Kazała wyjaśnić w punkcie ale mówiła ze będzie potrzebne nowe skierowanie.. super poprostu przecież zeby dostać nowe to muszę umówić się na wizytę specjalnie , jechać 30 km a potem znów godzinę z pracy brać zeby zrobić ta krew. Szlak by trafił
reklama
Aneczka85_01
Ja bym sie klocila. Mialas skierowanie, nie Ty popelnilas blad wiec nie Ty masz miec nowe skierowanie. Niech sobie to na poziomie papierologii zalatwiaja jak chca, ale ja bym poszla i zazadala ponownego pobrania krwi i zrobienia zleconego badania.
Nie no jasne ze nie odpuszczę bo nie po to straciłam tam godzinę rano by załatwiać to od nowa. Mam skomplikowane nazwisko i babka w punkcie zrobiła literówkę na probówce . Cieszy mnie tylko to ze nie pomyliła się na badaniach tarczycy bo to były najważniejsze wyniki na dzisiaj .
Podziel się: