reklama
Jest wporzadku, powinien być w granicach 20 lub powyżej a na jakim cyklu podchodziłaś do transferu? Sztucznym? Doustnie coś masz? Duphaston, progesteron besins?Rano beta 77, teraz przyszedł wynik progesteronu 20,8, czy nie jest za niski (8dpt)?. Biorę Luteinę 3 x200 mg dopochowowo.
Transfer świeżych zarodków, po krótkim protokole.
Nic doustnie nie biorę, tylko tę Luteinę, o której wspomniałam.
Jest wporzadku, powinien być w granicach 20 lub powyżej a na jakim cyklu podchodziłaś do transferu? Sztucznym? Doustnie coś masz? Duphaston, progesteron besins?
Ja bym chyba zostawiła bez zmian, ewentualnie dla Twojego spokoju zwiększyła na 4x200? Ale może jeszcze dziewczyny coś podpowiedzą beta super, oby pięknie przyrastała
To i tak ładny wynik. Ja biorę 3x2 luteina pod język, 3x lutinus dopochwowo i 1x prolutexTransfer świeżych zarodków, po krótkim protokole.
Joanulka
Fanka BB :)
Jak SITKI bardzo czułe, to bardzo dobrze [emoji23] Podoba mi sie ta nazwa [emoji10] Masz super meza. Ciesze sie bardzo ze u ciebie wszystko ok [emoji173]
Sitki
Liliana87
Oo, nie oglądałam! Dziękuję. PoszukamPrawda, nie wiem czy oglądałaś dokument TLC chyba z 2014 roku (jakoś tak). Była cała seria jak robią in vitro w No vum
Jak coś to jest na cho mikuj
W jednym odcinków ojciec 2 dzieci poczętych dzięki in vitro powiedział - czy ja bez okularów widzę ? One też nie leczą mojej wady wzroku ..
I taka jest prawda polecam, jeżeli ktoś nie oglądał [emoji8]
Aduś16
Ja dzis znow spanikowalam a to przeciez rowno tydzien od krwotoku.. Na wkladce zobaczylam 2 male plamki zabarwione na beż albo taki bardzo blady róż i zaczęłam się trzasc tak jak tydzień temu... To było kilka godzin temu i teraz spanikowana ciągle sprawdzam... Nie wiem czy to znów jakieś krwawienie się zbliża czy tym razem od tabletek z szyjki... Ze stresu już nie jestem w stanie odróżnić objawów, ach co ma być to i tak będzie. Już na nic nie mam wpływu... Od tygodnia praktycznie głównie leżę więc to już nie zależne ode mnie niestety. Oby do jutra!
Zazwyczaj daje się 2. No jak ktoś na wczesniejsze stymulacje źle reagował albo bardzo niskie amh to wtedy daje się więcej ale bez przesady przecież to same hormony organizm ześwirujeTo ja miałam za dużo tych leków...i pewnie dlatego uszkodzone zarodki,w tym zespół downa,coraz bardziej się nad tym zastanawiam.
reklama
Aduś dasz radę do jutra już, niestresuj się siebie i bejbusia. Na którą jutro masz ??
Ja dzis znow spanikowalam a to przeciez rowno tydzien od krwotoku.. Na wkladce zobaczylam 2 male plamki zabarwione na beż albo taki bardzo blady róż i zaczęłam się trzasc tak jak tydzień temu... To było kilka godzin temu i teraz spanikowana ciągle sprawdzam... Nie wiem czy to znów jakieś krwawienie się zbliża czy tym razem od tabletek z szyjki... Ze stresu już nie jestem w stanie odróżnić objawów, ach co ma być to i tak będzie. Już na nic nie mam wpływu... Od tygodnia praktycznie głównie leżę więc to już nie zależne ode mnie niestety. Oby do jutra!
Podziel się: