reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Zaczynam się bardzo stresować :( Jak jeszcze tego Mrugacza posluchalam że wadliwe zarodki mogą po prostu poronieniem się zakończyć to już mam czarne myśli odnośnie moje zarodka! To chyba normalne że przed usg każda zaczyna trzesc gaciami. :(
Będzie dobrze. Jutro to już chyba nam pierwsze zdjęcie wrzucisz ;)

reklama
Hejka dziewczynki ;)
Jechałam dzisiaj po wynik moim subpopulacji limfocytów i co ? Po raz drugi te gamonie zrobiły morfologię 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Ręce opadają.. poszłam do tego laboratorium z nowym skierowaniem i się pytam czy ona wie co mają mi zrobić, jestem tu 3 raz. A ona - yyyyyyyyyy ?
Oczywiście musiała wykonać szereg telefonów, ale chyba doszłyśmy do porozumienia 😑 tzn jak myśle. No więc taka to opieka zdrowotna na tej Islandii ;)

Wiesz, ja to tak pechowa że jak ktoś ze mną transferował to tylko mi się nie udawało [emoji849].
Teraz weekend, najgorzej, bo wolę do pracy chodzić [emoji12]
Też tak miałam ale przez łzy nawet cieszyłam się że komuś się udało. Co zrobić trzeba wierzyć że w końcu nam też się dostanie ;)).
Właśnie dzwonili z kliniki nasze dwa zarodki się uchowały i dziś je zamrozili są trochę gorsze pani powiedziała że to 3 , to chyba nie są aż takie złe ?? Zna się ktoś?

Zaczynam się bardzo stresować :( Jak jeszcze tego Mrugacza posluchalam że wadliwe zarodki mogą po prostu poronieniem się zakończyć to już mam czarne myśli odnośnie moje zarodka! To chyba normalne że przed usg każda zaczyna trzesc gaciami. :(
Przypominam ze Twój zarodek jeśli się nie mylę jest od Ciebie młodszy o 7 lat !!! 🧐

reklama
Mamy prawie identyczny wynik, ja też 8dpt i beta 77[emoji3]. Trzymam kciuki za dobry wzrost.
Ja czekam jeszcze na wynik progesteronu.
Dziewczyny ja nie wytrzymałam tej niepewności i dzisiaj rano pognalam na morfologie, przy okazji zrobilam progesteron bo wczoraj wieczorem mój lutinus zaczął wyplywac jakis taki w kolorze kawy z mlekiem i przy okazji beta. Więc już jest lepiej bo leukocyty po wczorajszym zastrzyku poszybowaly na 32tys[emoji846] progesteron ponad 60, beta 78.
Oby już teraz było tylko dobrze.

Do góry