Dzięki za odpTak, ja nadal biorę Accofil. Mój organizm bardzo na niego reaguje. Na początku miałam takie same dawkowanie jak Ty i po ostatniej dawce miałam ponad 54tys! Doktor na początku kazał mi robić po 2 dni przerwy. Nie miałam ani razu wyniku niższego niż 46tys, przez to że tak reaguje teraz mam po pół ampułki co 3 dni. Nie przejmuj się że trochę spadło, na pewno urosną. To nadal jest efekt stanu zapalnego więc spełnia swoją funkcję, widać po becie która ładnie rośnie. Podobno optymalny poziom to między 33 tys a 39 tyś.. Pierwszy raz go bierzesz? Na AA ?
reklama
Wyrazy współczucia. Taka strata naprawdę boli.
Ja sie czulam okropnie jak na chwile przed transferem okazało sie ze z 6 zarodkow ktore się ładnie rozwijały w 3dobie jak dzwonil embriolog ostatnio do 6doby dotrwał jeden slaby,5zmarlo miedzy 3a5 dobą.
Lekarz wymienił mozliwe 3 przyczyny:
*Nacieki z endometriozy+słaba jakość komórek
*Kiepskie nasienie(potwierdzone)
*Wady genetyczne zarodków
Caly okres do betowania myslalam tylko czemu 5zarodow zmarło w ciagu 2 dni
Wydawalo mi sie ze mam niekończąca ilość łez. 28lutego będzie rok od tego transferu,a dalej w sercu siedzi i boli. Transfer oczywiscie nieudany,mysle że przy takiej ilosci stresu,nerwow i łez nie moglo sie udac
Niestety procedura in vitro odkrywa szeroki wachlarz emocji,nie zawsze tych dobrych
Bądź dzielna mimo wszystko,nie jesteś tutaj samamy rozumiemy...
Masz rację to szeroki wachlarz emocji. Zastanawiam się czy nie za szeroki jak dla mnie.... Przykro mi bardzo....czy podejmowaliście kolejną próbę? ja mam w piątek wizytę. Chcę podejść do kolejnej próby stymulacji - tak zaproponował lekarz. ale sama nie wiem, czy to ma sens....
Artemida90
Fanka BB :)
Dziewczyny ja teraz mam pytanie z tych głupich...czy płyn z tym zarodkiem może się cofnąć i wypłynąć? No na grawitację nic nie poradzę. Czy szyjka zatrzymuje?
Aduś16
Czyli pierwszy raz po accofilu miałaś biochemiczna? Po jakim czasie beta zaczęła spadać? Może to nie mieć nic wspólnego z leukocytami, może zarodek był wadliwy a accofil umożliwił mu na chwilę się zaimplantowac.. teraz będzie inaczej.. Jak docent mówi że jest dobrze to tak jest a reszta od zarodka zależy..No właśnie ja chyba kiepsko na niego reaguje, ten mój organizm nie da się tak łatwo oszukać. Cieszyłam się na ten pierwszy wynik A teraz mam mega nerwe że właśnie ten spadek mi wszystko zchrzani biorę to drugi raz, we wrześniu po transferze i też miałem kiepskie leukocyty, 29-36tys. I właśnie wtedy beta ruszyla i potem już kiepsko. Kir mam bx ale brak ważnych ds
Aduś16
A sprawdzali pipete po transferze? Tak w Invicta robią żeby uniknąć takiego scenariuszaDziewczyny ja teraz mam pytanie z tych głupich...czy płyn z tym zarodkiem może się cofnąć i wypłynąć? No na grawitację nic nie poradzę. Czy szyjka zatrzymuje?
Margit2018
I co będzie?Według wyliczeń z Novum dzisiaj jest 24+5, data porodu 02.05.2020.
@bazylia128 dodaj proszę tę datę do kalendarza, zawsze mnie podnosiło na duchu, jak widziałam ilu dziewczynom się udało
Marzycielka7
@Marzycielka7 co tam u Ciebie słychać? Jak naturalne starania?? [emoji8]
Póki co nici z moich starań
Szczerze?... mam ostatnio dola i czuje się do niczego
Czeka mnie laparoskopia w lutym i zobaczymy co wyjdzie [emoji20]
Choć zaczynam tracić nadzieje czy kiedykolwiek będę mamą[emoji20]
A jak u Ciebie ?
Artemida90
A sprawdzali pipete po transferze? Tak w Invicta robią żeby uniknąć takiego scenariusza
Tak sprawdzali wszystko i było potwierdzenie ze jest u mnie. Chodzi mi o potem bo jak zeszłam z fotela to poczułam coś mokrego i boje się ze to płyn z moim kropkiem.
Cudownie. GratulujęTak, obecnie 25tc
reklama
Aduś16
Nie no kropek nie wypłynie o to się nie martwTak sprawdzali wszystko i było potwierdzenie ze jest u mnie. Chodzi mi o potem bo jak zeszłam z fotela to poczułam coś mokrego i boje się ze to płyn z moim kropkiem.
Podziel się: