reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
kaska bardzo mi przykro że się nie udało:-(. ważne że sie nie poddajesz i będziesz walczyć:tak:. może razem bedziemy startować po raz kolejny. to będzie ten raz zobaczysz. trzymaj się cieplutko.

Kaśka :-( przykro mi .... dobrze,że masz plan do dalszego działania, następny raz na pewno będzie tym szczęśliwym ❀❀❀ walcz kochana, nie poddawaj się

Kaska, ściskam Cię mocno wirtualnie i mentalnie.
Ty dzielna babka jesteś i na pewno masz dużo sił na następną walkę. Nie załamuj się, tylko walcz. ♥ jestem z Tobą.

Jak to łatwo można komuś popsuć humor :-)
Nie dość, że dentysta miał 45 min opóźnienia, bo na fotelu koczował poprzedni pacjent, a jak przyszła moja kolej, to okazało się, że zapominał kupić wkrętów. Następna wizyta dopiero w środę.

Lawendowy, zal mi dzieci z ktorymi pracujesz. Gdy przez babsztyla jadowitego odejdziesz z obecnej pracy, to one stana sie ofiara bo straca wspaniala nauczycielke. A dyrektorka pozbawiona jest profesjonalizmu i powolania. Nie kieruje sie dobrem placowki i dzieci. Nie zdziwilabym sie, gdyby miala kogos na Twoje stanowisko dlatego rzuca ci wiecznie klody pod nogi. Zakompleksiony babol co dowartosciiowuje sie wykorzystujac wyzsze stanowisko.:wściekła/y:

Agapl, już ma. Bo etat, który mi zabrała, "podarowała", zatrudniając zupełnie nowa osobę.
Oczywiście po znajomości, bo to siostra jednego z nauczycieli, który jest bardzo blisko z dyrekcją.
Sama widzisz, że to państwo w państwie.

Lawendowy Sen :-) a Ty na pewno u dentysty byłaś? wkręty? :-):-D:-) to brzmi jak remont domu ;-) oczywiście żartuje, na darmo chodziłaś i czas zmarnowałaś, miejmy nadzieje,że w środę wszystko biedaczek będzie miał

reklama
Bardzo Wam dziekuje za te mile slowa, to prawda poplakalam sobie ale juz sie szykuje na gróby atak :) i nie ma sily zeby teraz nie wyszlo! Dzis jade opiekowac sie z mezem do 3 dzieciakow mojej siostry: synek ma 8 lat a blizniaczki 1,5 - juz oni na bank nie dadza nam sie martwic i rozmyslac i smutkowac:) milej soboty dla Was!

Do góry