Zazwyczaj 2-3 dni, mi mój lekarz mówił, że norma jest do tygodnia. Raz czekałam prawie 2 tygodnie i oczywiście okres przyszedł w dniu kontrolnej wizyty u gina [emoji6]
Basiu, tak miga, w tym diamenciku, bo u mnie na pierwszym usg dzieciaczki wyglądały jak pierścionki z brylantami [emoji16]
W 18 dpt nikt nie oczekuje serduszka!!! Mi w 26 dpt 3 dniowych zarodków bylo widać serduszka i lekarz mówił, że rzadko w tym dniu już widać [emoji173]
Wiesz jak jest w UK, do 12 tygodnia to mało który lekarz tam umie prowadzic ciążę, a 18 dpt to pewnie dla nich kosmos [emoji6] zakładam, że położna co widziała to powiedziała ale jak przyszło do uzupełniania dokumentacji to mogła stwierdzić, że bezpieczniej jest wpisać, że nie ma akcji niż potem się tłumaczyć, że bylo a ona nie sprawdziła częstotliwości bicia itp.
Ty widziałaś, wiesz że Kropek jest silny i wszystkim pokaże!!! Ty już myśl o imionach co pasuja do walecznego charakteru [emoji16][emoji16][emoji16]
Chodzisz na urlopy, chorujesz? Ktoś musi cię zastąpić jak pójdziesz na l4 ciążowe [emoji16]
Nie daj sobie narzucić odpowiedzialności za istnienie firmy jeśli nie jesteś jej właścicielem. Praca jest ważna, wykonuj ją sumiennie ale nie może być tak, że musisz godzić się na gorsze warunki leczenia, bo nie ma dobrej kliniki a ty nie mozesz dojechać do innego miasta. Masz Wrocław lub Katowice i przy następnej stymulacji jak będziesz walczyć o rodzeństwo dla Kropka musisz uciec z tej kliniki.
Ananas 2-3 plasterki max dziennie, z umiarem. Ananas też jest polecany do wywoływania porodu, bo niby wywołuje skurcze. Jak jest naprawdę to nie wiadomo [emoji6]
Za moich czasów na forum polecane były też orzechy brazylijskie (3-4 dziennie).
A wg mnie ważny jest ruch, żeby macica była ukrwiona, więc dzień po transferze smigaj na spacer.
A jeszcze dodam, że mi polecali luteine zapodac po transferze