Ah te kotełyDałam, jestem dobrą mamusią [emoji3]. A karma to z misek aż się wysypuje, ale przecież w zęby kłuje [emoji23]
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Myśle ze mąż by sie wyrzekł własnej żonyWszystko przed Tobą
@bazylia128 jak już masz takie pomysły, to znając Twoje zamiłowanie do serialu Przyjaciele chłopca pewnie nazwiesz de Hulk
jak Joey proponował Fibi imię dla dziecka
Laurka2019
@Aneczka85_01 ja moge powiedzieć ze wraz z lepszymi specyfikami poprawiała sie stymulacja i rezultaty. Przykład ponizej łączenia Ovarinu i DHEA.@Laurka2019 brała jedno i drugie i efekt stymulacji był dobry. Ja też biorę i jedno i drugie, DHEA Eljot 2x1,ovarin też 2x1. Fakt, że u mnie te suplementy mam tylko na miesiąc. Mam nadzieję że to cokolwiek pomoże. No i biorę razem z antykami. Zresztą nawet na rozpisce z kliniki mam brać kwas foliowy łącznie z antykami, więc nie obawiam się łączenia suplementów z antykami.
Przy pierwszej stymulacji z Gonalem, Gonapepthylem i Menopurem mialam 7komorek-5dojrzalych-1blastocysta 3.2.3 (suplementy: kwas foliowy,wit C,wit E, selen,)
Przy drugiej stymulacji bez gonalu mialam antyki 1miesiac,gonapepthyl 0.1,menopur 300,a dwie ostatnie dawki menopuru 375 plus po decyzji o punkcji jeszcze na wieczór mialam extra shota ze 175,wtedy mialam 11komorek-8dojrzalych-1blastocysta bl (suplementy witC,selen,chlorella,Ubiquinol, complex B, wit D(poziom 22 na tydzien przed transferem).
W trzeciej stymulacji mialam antyki 2 miesiace gonapepthyl 0.1,menopur 300,bemfola 300(przez 7dni),metformina-lekka IO,
pobrane 22komorki-14dojrzalych-4blastocysty
suplementy brane 3miesiace: OVARIN,UBIQUINOL,DHEA,CYNK,SELEN, COMPLEX B,WIT D (dawki modyfikowane-poziom przed transferem 140)
Dodam ze moje AMH z 2017 to 1.18
bazylia128
A wiesz ze mi sie teraz przypomniało jak Rachel poszła na masaz do Pheobe (fibi chyba dobrze pisze) a ona sie nie chciala przyznac ze pracuje dla siecowki udawała szwedke. Wtedy tez miała na imie IKEA Ja przyjaciol znam na pamiec@bazylia128 jak już masz takie pomysły, to znając Twoje zamiłowanie do serialu Przyjaciele chłopca pewnie nazwiesz de Hulk
Tasza
Nie pisałam bo biegaliśmy po wro, potem powrót do domu i wieczorem tak mnie głowa rozbolała, że mega mnie mdliło i myślałam że zwrócę każdy łyk wody. Może z nerwów, może za mało piłam. Przeszło na szczęście ale skutecznie odstraszyło mnie to od telefonu[emoji23]No juz mialam pisac co tak długo sie nie odzywasz. SUUUPPEERRR ze czysciutko. I pewnie tak bedzie ze od razu sie uda Ja tez mam dobre nowiny !!!! JUTRO MAM WOLNE
No i dzisiaj małpa przylazła, więc od jutra kłucie!!![emoji28]
Co działałaś na wolnym???[emoji3]
Czarna1985
Kochana bardzo mi przykro . Trzymaj się.Niemam tej komórki . Teraz dzwonili z kliniki .
Zgadzam sie z dziewczynami zmien klinike . Przytulam Cię wirtualnie
Laurka2019
Ja mialam niski poziom DHEA więc lekarz zwiększył mi do 2tbl,wczesniej przepisałam sobie 1tbl.A czemu dhea eljot dwa razy dziennie? Czy ja coś przegapiłam? Mi się wydawało, że na ulotce pisało raz dziennie że śniadaniem ale oczywiście mogłam coś przeoczyć. Ovarin też łykami i q10, i nie wiem co jeszcze brać, żeby było dobrze
Tak nawiasem pamiętaj ze q10 sie slabo wchlania więc zwróc uwagę na dawke,zeby cos organizm poczuł,ze to lykasz
Aneczka85_01
@Aneczka85_01 ja moge powiedzieć ze wraz z lepszymi specyfikami poprawiała sie stymulacja i rezultaty. Przykład ponizej łączenia Ovarinu i DHEA.
Przy pierwszej stymulacji z Gonalem, Gonapepthylem i Menopurem mialam 7komorek-5dojrzalych-1blastocysta 3.2.3 (suplementy: kwas foliowy,wit C,wit E, selen,)
Przy drugiej stymulacji bez gonalu mialam antyki 1miesiac,gonapepthyl 0.1,menopur 300,a dwie ostatnie dawki menopuru 375 plus po decyzji o punkcji jeszcze na wieczór mialam extra shota ze 175,wtedy mialam 11komorek-8dojrzalych-1blastocysta bl (suplementy witC,selen,chlorella,Ubiquinol, complex B, wit D(poziom 22 na tydzien przed transferem).
W trzeciej stymulacji mialam antyki 2 miesiace gonapepthyl 0.1,menopur 300,bemfola 300(przez 7dni),metformina-lekka IO,
pobrane 22komorki-14dojrzalych-4blastocysty
suplementy brane 3miesiace: OVARIN,UBIQUINOL,DHEA,CYNK,SELEN, COMPLEX B,WIT D (dawki modyfikowane-poziom przed transferem 140)
Dodam ze moje AMH z 2017 to 1.18
A ja tylko miałam dwa leki do stymulacji , jeden bemfola to fsh i drugi orgalutran który hamował aby pecherzyki nie pękały za wcześnie . A Ty jakieś 3 brałaś leki.. hm
reklama
Laurka2019
T
To samo za zaczęłam pisać,ale mnie ubieglas w weekend oglądałam ten odcinek..znowu..A wiesz ze mi sie teraz przypomniało jak Rachel poszła na masaz do Pheobe (fibi chyba dobrze pisze) a ona sie nie chciala przyznac ze pracuje dla siecowki udawała szwedke. Wtedy tez miała na imie IKEA Ja przyjaciol znam na pamiec
Podziel się: