reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A czemu dhea eljot dwa razy dziennie? 🧐 Czy ja coś przegapiłam? Mi się wydawało, że na ulotce pisało raz dziennie że śniadaniem [emoji848] ale oczywiście mogłam coś przeoczyć. Ovarin też łykami i q10, i nie wiem co jeszcze brać, żeby było dobrze [emoji6]

Komórki nk 13 to chyba nie bardzo q10 mogę a zapomniałam zapytać gin. Muszę łapać się wszystkiego co by mogło pomoc .

Dokladnie, powtorka to 7ma doba tylko bo okna implantacyjnego już nie ma sensu sprawdzać a dla tych parametrów jakie Tobie leczą 7ma doba jest kluczowa. Oby CD65 wyszły niższe po antybiotyku a jeśli nie to spokojnie na to też są sposoby.. Ja miałam 80 i dostałam na miesiąc steryd plus 2 x Intralipid i zaskoczyla biochemiczna ale drugim razem miałam już immunosupresje i steryd, Intralipid ale uważam że to głównie accofil pomógł tylko że on na co innego.
Uważam że jesteś na dobrej drodze!

mam nadzieje ze juz uda sie i wylecze to zapalenie

Zaczęłam kroić kiełbasę na żurek a sępy w sekundę się zleciały [emoji23]
Już mam dziury na plecach od ich wzroku [emoji23]Nawet nie mrugają [emoji23]. Nie wiem czy w ogóle oddychają [emoji23]Zobacz załącznik 1068354
hehehehehehehe ty i te twoje teksciory 😂😂😂 To tak jak my czekające na wynik BETY :o Ja wtedy tez zapominam ze trzeba oddychac 😄

Babci 21.01
Dziadka 22.01
80tka to mega sprawa!!! Super, że udało się namówić Jubilatkę do takiego świętowania, bo z tym bywa różnie 😉
Ja mam jedną babcię własną 83 lata,a jedną przyszywaną, czyli formalnie to jest babcia mojego męża i ona właśnie w grudniu miała 80tke😊Mega się cieszę, że je mam😊
A dziadkowie mojego męża już 2 lata temu świętowali 70 rocznicę ślubu! Nie 50lecie małżeństwa, a 70lat po ślubie ☺️ Dziś dziadziu ma 92 lata, babcia 93 i od 72 lat są mężem i żoną, łezka się w oku kręci jak się na nich patrzy, jak Dziadziu zakłada Babci pantofle, bo Ona już nie daje rady... taki wzór miłości dla mnie i męża, liczę na to, że nasza starość choć w pewnym stopniu będzie podobna do ich i że nadal będziemy darzyć się takim uczuciem i miłością 🥰

@sandra777.12 kochanie bo ja kupilam ten magnez epsom i jak mam to stosowac. Bo ty moczysz stopki tak? A moge sie w tym wykąpać? :D
Możesz to i to ;)
Ja wcześniej się kąpałam w niej, ale teraz nie dość, że się przeprowadziliśmy i nie mamy wanny to kąpiele raczej nie są wskazane w ciąży ;)
Na wannę daje się około szklanki, a do stópek to tak na oko 😎
Ja miałam moczonko w niedziele i myślałam sobie o Tobie czy już pierwsze koty z płoty w Ciebie 😊

reklama
Do góry