reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A czemu dhea eljot dwa razy dziennie? 🧐 Czy ja coś przegapiłam? Mi się wydawało, że na ulotce pisało raz dziennie że śniadaniem [emoji848] ale oczywiście mogłam coś przeoczyć. Ovarin też łykami i q10, i nie wiem co jeszcze brać, żeby było dobrze [emoji6]

Komórki nk 13 to chyba nie bardzo q10 mogę a zapomniałam zapytać gin. Muszę łapać się wszystkiego co by mogło pomoc .

Dokladnie, powtorka to 7ma doba tylko bo okna implantacyjnego już nie ma sensu sprawdzać a dla tych parametrów jakie Tobie leczą 7ma doba jest kluczowa. Oby CD65 wyszły niższe po antybiotyku a jeśli nie to spokojnie na to też są sposoby.. Ja miałam 80 i dostałam na miesiąc steryd plus 2 x Intralipid i zaskoczyla biochemiczna ale drugim razem miałam już immunosupresje i steryd, Intralipid ale uważam że to głównie accofil pomógł tylko że on na co innego.
Uważam że jesteś na dobrej drodze!

mam nadzieje ze juz uda sie i wylecze to zapalenie

Zaczęłam kroić kiełbasę na żurek a sępy w sekundę się zleciały [emoji23]
Już mam dziury na plecach od ich wzroku [emoji23]Nawet nie mrugają [emoji23]. Nie wiem czy w ogóle oddychają [emoji23]Zobacz załącznik 1068354
hehehehehehehe ty i te twoje teksciory 😂😂😂 To tak jak my czekające na wynik BETY :o Ja wtedy tez zapominam ze trzeba oddychac 😄

Babci 21.01
Dziadka 22.01
80tka to mega sprawa!!! Super, że udało się namówić Jubilatkę do takiego świętowania, bo z tym bywa różnie 😉
Ja mam jedną babcię własną 83 lata,a jedną przyszywaną, czyli formalnie to jest babcia mojego męża i ona właśnie w grudniu miała 80tke😊Mega się cieszę, że je mam😊
A dziadkowie mojego męża już 2 lata temu świętowali 70 rocznicę ślubu! Nie 50lecie małżeństwa, a 70lat po ślubie ☺️ Dziś dziadziu ma 92 lata, babcia 93 i od 72 lat są mężem i żoną, łezka się w oku kręci jak się na nich patrzy, jak Dziadziu zakłada Babci pantofle, bo Ona już nie daje rady... taki wzór miłości dla mnie i męża, liczę na to, że nasza starość choć w pewnym stopniu będzie podobna do ich i że nadal będziemy darzyć się takim uczuciem i miłością 🥰

@sandra777.12 kochanie bo ja kupilam ten magnez epsom i jak mam to stosowac. Bo ty moczysz stopki tak? A moge sie w tym wykąpać? :D
Możesz to i to ;)
Ja wcześniej się kąpałam w niej, ale teraz nie dość, że się przeprowadziliśmy i nie mamy wanny to kąpiele raczej nie są wskazane w ciąży ;)
Na wannę daje się około szklanki, a do stópek to tak na oko 😎
Ja miałam moczonko w niedziele i myślałam sobie o Tobie czy już pierwsze koty z płoty w Ciebie 😊

reklama
Do góry