@Netiaskitchen specjalnie dla ciebie malinowa chmurka. Bardzo łatwy przepis ale długo wczoraj robiłam bo mi sie galaretka nie chciała siąść bo wrzuciłam mrozone maliny
No i beza mi popękała. Zdjecie robił mąż bo ja narazie nawet nie chce na nia patrzec boje sie ze ja pozre. Ale dzisiaj po poludniu napewno zjem kawałeczek
I tak flower box dostałam. Uwielbiam miec urodziny !!! [emoji173] [emoji173]
Chociaz nie powinnam sie cieszyc bo kolejny rok do przodu bez spelnienia marzen. W tamtym roku ryczalam jak bobr. To była sobota. Wtedy sie dowiedzialam ze moja przyjaciolka jest w ciazy. Do tego wypiłam winco i łzy same leciały chociaz caly czas tłumaczyłam mezowi ze to nie dlatego ze jej zle zycze tylko zwyczajnie jej zazdroscilam. Ale wiecie co w tym roku pierdziele
Nie mam zamiaru sie nawet na sekunde martwic. Chce przezyc ten dzien najlepiej jak sie da
chce sie cieszyc i śmiac. Przeciez mamy swoje plany, przeciez przed nami kolejne szanse
Przeciez sie nie poddaliśmy
Przeciez sie kochamy, dbamy o siebie i rozumiemy. Przeciez ja tez mam dobre zycie a do pełni szczescia brakuje nam tylko małej dzidzi ale PRZECIEZ moooocno sie staramy wiec wszytko przed nami. A dzieki temu ze juz jestesmy starsi bedziemy tez bardziej swiadomymi rodzicami. Bedziemy tak bardzo kochac to dziecko i doceniac kazdy dzien z nim spedzone
[emoji173][emoji173][emoji173]Alllleluja
Jak ktos chce sprawdzony i łatwy przepis to napewno pomoge