Aduś16
Fanka BB :)
Wiesz to co mi ta angielska lekarka powiedziała jednym uchem wpuścilam a drugim wypuściłam. Wystarczyl mi obraz z usg z widocznym pęcherzykiem i zarodkiem we właściwym miejscu i jego CRL ( jest u góry endo) jest duży jak na ten dzień więc to na poronienie nie wygląda.. Sama mogłam sobie zinterpretować, oni mają tam małe doświadczenie z ciazami po Ivf. Ogólnie mówią do pacjentów jak do głupków, to moja 6ta ciąża więc już coś wiem. Najważniejsze aby krwawienie nie wróciło! Źródła krwotoku nie było widać więc albo już wyleciało co miało albo źle patrzyła.. Oby to pierwsze! W poniedziałek zadzwonia do mnie powiedzieć kiedy mam być na serduszkowym, pewnie najszybciej czwartek.Kurczę musiała Ci to mówić teraz będziesz w stresie przez tydzień!! Zarodek duży jak na ten dzień po teramsferze wiec myśle ze będzie dobrze!! Mam nadzieje ze trochę stresowo odpoczniesz jak już wiesz ze wszystko jest na miejscu!! Kciuki nadal zaciśnięte !!!!
Leżę i odpoczywam... Dzięki Wam za wiarę!! Ja byłam od wczoraj popołudnia już jakaś pogodzona i spokojna. Mój mąż był najbardziej przerażony!