Dzięki wielkie będę szukać w takim razieJa robiłam w diagnostyce bez skierowania ze tak powiem z ulicy, 3 punktowa tylko musiałam mieć swoją glukozę
reklama
DziękiJa robiłam w Synevo bez żadnego problemu. Może spróbuj tam ?
Dzięki poszukam bez skierowaniaJa wczoraj dostałam skierowanie od endokrynologa. Ale wydaje mi się że dziewczyny pisały że są miejsca gdzie można to zrobić bez skierowania.
Rzeczywiście w diagnostyce bez skierowania, a powiedzcie mi jaka glukozę? Bo pani pytała czy 50-tke, czy 75-tke a ja bladego pojęcia nie mamDzięki wielkie będę szukać w takim razie
Breath_less
Fanka BB :)
Ściskam Cię mocno i łączę się w bólu .Nas to spotkało tydzień temu .Dzidzi serduszko zatrzymało się w 8 t3d, a dowiedzieliśmy się w 10 t 2 d. Szok,ból nie do opisania .Staram się jakoś pozbierać ,ale jest tak cholernie ciężko...musimy być silne i się nie poddawać!! Zobaczysz i do nas w końcu uśmiechnie się los [emoji8][emoji8]
Boze tak mi przykro [emoji45] przytulam z całych sił...
PrzeprasZam ze pytam ale czy dowiedziałaś się o tym przy okazji wizyty czy towarzyszyło temu jakieś krwawienie które by wskazywało na to ze coś się stało ?
Tasza
Od Pawła póki co nic nie chcą a też ma 1%Jakie badanie nasienia powinien zrobić mój mąż przed kolejną procedura przy morfologii 1 procent? Na pewno rozszerzone i posiew? Ale jest np. coś takiego jak hba? Co to jest?
Artemida90
Rzeczywiście w diagnostyce bez skierowania, a powiedzcie mi jaka glukozę? Bo pani pytała czy 50-tke, czy 75-tke[emoji23] a ja bladego pojęcia nie mam
Ja miałam 75g dostałam taka dla kobiet w ciąży
Zobacz załącznik 1066549
Tasza
Ja mam okazję tylko wieczorem poćwiczyć. A dzisiaj jadę na basen juuuupii[emoji3]@fredka84 kochanie dzisiaj bede konczyć 1 sezon 13 powodów No beznadziejny ten Twoj lekarz dałabym mu popalic. Ja swojego uwielbiam i on tez mnie chyba lubi ale to juz chyba pisałam Jezdzisz ze swoim mezem na wizyty? Ja zawsze sama na takie normalne bo Łukasz nie ma czasu
Jestem dzisiaj tak konkretnie z siebie zadowolona. Poszłam wczoraj spac po 1 , wstałam o 5 rano, o 6 juz byłam na siłce, o 8 w pracy. I tam mi sie udało klpenąć dłuuuugo wypacowywany projekt. Tak sie ciesze Teraz juz bedzie troche luzniej w pracy. O 18 przychodzi po mnie Łukasz i idziemy na zakupy bo musze dzisiaj juz cos zaplanowac na jutro do jedzenia. Inaczej bede miala ochote na wszystko jak nie zjem o odpowiedniej godzinie Chcialabym pospac teraz te 8 godzin bo to jak wyczytalam tez ma wplyw na IO. Normalnie w moim zyciu wszystko sie krecie teraz wokoł IO i czy mam PCOS. A juz było normalniej, lepiej. Chce, zeby juz było po tej stymulacji. wtedy bede myslec innaczej
Tasza
Strasznie mi przykro...Bajka była piękna, ale finał tragiczny. Powtórka z tamtego roku. Najpierw łzy szczęścia teraz łzy bólu. Właśnie jestem po usg okazało się że serce przestało bić to już koniec. Zalamalam się całkowicie. To było moje ostatnie podejście. Znikam. Powodzenia Wam życzę.
reklama
Artemida90
Rzeczywiście w diagnostyce bez skierowania, a powiedzcie mi jaka glukozę? Bo pani pytała czy 50-tke, czy 75-tke[emoji23] a ja bladego pojęcia nie mam
Ja miałam taka
Podziel się: