reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Hej hej dziewczynki 😉 powiedzcie mi jak to jest glukozowo - insulinową?
Dzwoniłam właśnie do Alabu, a babka mi mówi, że bez skierowania nie można wykonać 🤔 w UK nie ma problemu, idziesz bada Cię glukometrem przed i heja, z tym że kosztuje to 150funtow😢 20-tego mam wizytę w klinice czy lekarz mi wypisze takie skierowanie?

reklama
Mam pytanie czy któreś z Was się orientuje czy po negatywnym transferze mam odstawić leki tj. Encorton i Acard?
I czy przy następnym transferze prawdopodobnie w lutym mam znowu zacząć brać jak teraz od 10 dc Encorton i po owulacji Acard?
Docent P. mowil, że kuracja jest ważna 3 miesiące
Ja mialam brac acard dalej natomiast encorton jeszcze przez chyba 7 dni ale po pół tabletki..

Dziewczyny mam problem i już normalnie nie mogę sobie z nim poradzić... jestem w 18 tyg ciąży i zawsze miałam trądzik i tłustą skórę, a teraz na szczęście tego nie mam ale za to mam baaaardzo suchą skórę na twarzy. Smaruję się olejkami i kremem do skóry wrażliwej i za duzo mi to nie pomaga. Tak samo pod oczami mam sucho. Macie też taki problem ? Jeśli tak to co używacie do twarzy i pod oczy i czy pomaga? Z góry dziękuję :D :D:D
Spróbuj balsam do ciała od chodakowskiej ten 99%naturalny. Ja mialam zawsze problem z suchą skóra na nogach, jak ręką odjął. Moja kolezanka nie mogła sobie poradzić z atopią syna, maści tylko na zamówienie A i tak nic A po balsamie rowniez rewelacja. No i czytalam opinie,ze wiele kobiet zamieniło kremy do twarzy wlasnie na ten balsam i są przeszczęśliwe. Może pomoże A na pewno nie zaszkodzi.

Spróbuj balsam do ciała od chodakowskiej ten 99%naturalny. Ja mialam zawsze problem z suchą skóra na nogach, jak ręką odjął. Moja kolezanka nie mogła sobie poradzić z atopią syna, maści tylko na zamówienie A i tak nic A po balsamie rowniez rewelacja. No i czytalam opinie,ze wiele kobiet zamieniło kremy do twarzy wlasnie na ten balsam i są przeszczęśliwe. Może pomoże A na pewno nie zaszkodzi.
Troche nie w temacie, ale mam anegdotke - przyjaciolka kupila sobie dezodorant Chodakowskiej 99%naturalny. Na lotnisku uromuchomil sie alarm antybombowy przy jej przechodzeniu przez bramki. Spedzila ponad godzine na przesluchaniu przez policje na lotnisku w Londynie, bo ten magiczny dezodorant okazal sie miec w skladzie jakies radioaktywne skladniki [emoji38][emoji38] takze ten...

Hej hej dziewczynki [emoji6] powiedzcie mi jak to jest glukozowo - insulinową?
Dzwoniłam właśnie do Alabu, a babka mi mówi, że bez skierowania nie można wykonać [emoji848] w UK nie ma problemu, idziesz bada Cię glukometrem przed i heja, z tym że kosztuje to 150funtow[emoji22] 20-tego mam wizytę w klinice czy lekarz mi wypisze takie skierowanie?

Ja robiłam w diagnostyce bez skierowania ze tak powiem z ulicy, 3 punktowa tylko musiałam mieć swoją glukozę

Dzwoniłam właśnie do Alabu, a babka mi mówi, że bez skierowania nie można wykonać 🤔 w UK nie ma problemu, idziesz bada Cię glukometrem przed i heja, z tym że kosztuje to 150funtow😢 20-tego mam wizytę w klinice czy lekarz mi wypisze takie skierowanie?
Ja wczoraj dostałam skierowanie od endokrynologa. Ale wydaje mi się że dziewczyny pisały że są miejsca gdzie można to zrobić bez skierowania.

Takie rzeczy to karalne powinny być a nie nas na każdym kroku oszukują i trują [emoji49]
Troche nie w temacie, ale mam anegdotke - przyjaciolka kupila sobie dezodorant Chodakowskiej 99%naturalny. Na lotnisku uromuchomil sie alarm antybombowy przy jej przechodzeniu przez bramki. Spedzila ponad godzine na przesluchaniu przez policje na lotnisku w Londynie, bo ten magiczny dezodorant okazal sie miec w skladzie jakies radioaktywne skladniki [emoji38][emoji38] takze ten...

Ja robiłam w Synevo bez żadnego problemu. Może spróbuj tam ?

reklama
Do góry