No pewnie, możesz mnie męczyć hahaha dziś tez mam dużo pracy, ale wieczorem odpowiemA
le fajnie Bedziesz nam doradzac Teraz nie mam czasu ale pozniej cie troche pomecze
reklama
Dajesz mi nadzieje, bo mimo ze się trzymam raczej pozytywnie, to im bliżej transferu tym więcej dziwnych myśliKochane kobity będę tu od czasu do czasu zaglądać ale narazie zmykam.Bylam dziś na badaniu polowkowym potwierdziła się płeć będę mieć córeczkę na co bardzo liczyłam bo mam synka.Wszystko w pożądku!!Pewnie wrócę jak będę podchodzić do ostatniego transferu.Walczcie kochane do samego końca.Kazdej z was życzę aby wasze pragnienia się spełniły.
Gratuluje córeczki! Cudowna wiadomość!
Masz już dziecko? Ja zawsze myślałam, ze jak będę mieć 1 to będę całkowicie spełniona i udało się. Pierwsza stymualcja i transfer mam synka 5 letniego. Z czasem zapragnełam drugiego dziecka już 3 transfery za nami i nic a pragnienie posiadania drugiego dziecka jest chyba jeszcze większe niż poprzednioTak sie zastanawiam co kieruje parą ktora mama juz wspolne dziecko biologiczne aby decydować się na AZ? Rozumiem całkowicie taka decyzję jeśli dziecka jeszcze wogole nie ma.
Pozdrawiam
KarolinaJ79
Fanka BB :)
Ja po wczorajszym już widzę czarny scenariusz odnośnie naszego ostatniego transferu w lutym W związku z powyższym, że to będzie nasz ostatni mrozaczek zastanawiam się nad zmiana kliniki i rozpoczęcia wszystkiego od nowa. Zastanawiamy się nad Bocianem w Białymstokiem dokładnie dr Mrugacz albo nad Novum i tu pytanie która klinie polecacie? I jakie przez ten czas brać witaminy na poprawę komórek jajowych...bo mi już ręce opadają
[/QUOTE
I to się nazywa bojowe podejście! Jak nic dziewczyny jesteśmy najsilniejsze
KarolinaJ79
Zgadzam się z Tobą w 100% chodź jak sobie pomyśle co przezywają dziewczyny którym nie dopisało jeszcze podkreślam jeszcze to szczęście to az serce mi się ściska!!!!Masz już dziecko? Ja zawsze myślałam, ze jak będę mieć 1 to będę całkowicie spełniona i udało się. Pierwsza stymualcja i transfer mam synka 5 letniego. Z czasem zapragnełam drugiego dziecka już 3 transfery za nami i nic a pragnienie posiadania drugiego dziecka jest chyba jeszcze większe niż poprzednio
Pozdrawiam
Breath_less
Dziewczyny jestem przerażona... Zaczelam właśnie plamic na różowo... Czuje że to koniec a tu nie ma nawet gdzie USG na szybko zrobić...
Nie masz szansy pojechać na IP?
Aduś16
Pojadę. Krwawie żywa krwią i brzuch też pobolewa. To już raczej koniec cuduNie masz szansy pojechać na IP?
Liliana87
Buhahha [emoji23] pewnie puszka nieźle [emoji23][emoji23][emoji23]Troche nie w temacie, ale mam anegdotke - przyjaciolka kupila sobie dezodorant Chodakowskiej 99%naturalny. Na lotnisku uromuchomil sie alarm antybombowy przy jej przechodzeniu przez bramki. Spedzila ponad godzine na przesluchaniu przez policje na lotnisku w Londynie, bo ten magiczny dezodorant okazal sie miec w skladzie jakies radioaktywne skladniki [emoji38][emoji38] takze ten...
Liliana87
Ja biorę to co na zdjęciu plus modulatory homocysteiny z solgara.Mam pytanie jakie witaminy z B polecacie dla osób z mutacja genu MTHFA?
reklama
Nie trać nadziei moja znajoma tak miała z dzieckiem było ok okazało się,że to był krwiak. Trzymam kciukiPojadę. Krwawie żywa krwią i brzuch też pobolewa. To już raczej koniec cudu
Podziel się: